دست یک جوان قطع شد / پزشک بیمارستان سنندج به مرخصی رفته بود !
حوادث رکنا: یک جوان دیواندرهای پس از قطع شدن دست خود به بیمارستان کوثر سنندج مراجعه میکند اما پزشک مربوطه مرخصی بوده و حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت در بخش اورژانس این بیمارستان بستری و بلاتکلیف میماند.
![دست یک جوان قطع شد / پزشک بیمارستان سنندج به مرخصی رفته بود !](https://cdn.rokna.net/thumbnail/6hNMH7Z0ygvu/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2c1RS1G31fYfOvtfuJ1_NwVg,,/%D9%82%D8%B7%D8%B9+%D8%B4%D8%AF%D9%86+%D8%AF%D8%B3%D8%AA.jpg)
به گزارش رکنا، این روزها مردم استان کردستان از «نبود خدمات و امکانات درمانی مناسب و بیتوجهی پزشکان و کادرهای درمانی به بیماران بهشدت گلهمندند.
علیرغم اینکه مسئولان از بهبود خدمات درمانی در بیمارستانهای دولتی میگویند اما شهروندان نهتنها از ضعف خدمات گلهمندند بلکه معتقدند خود پزشکان و کادرهای درمانی در برخی مواقع عامل تشدید بیماری هستند.
چهارشنبه شب در استان کردستان در خصوص انعکاس وضعیت خدمترسانی بیمارستان کوثر سنندج و وضعیت بحرانی یک بیمار دیواندرهای که بهدلیل جراحت شدید و قطع عضوی از بدنش حدود 10 تا 12 ساعت در بخش اورژانس این بیمارستان بستری و بلاتکلیف مانده بود، خبرنگار این رسانه در محل حضور یافت تا با بازدیدهای میدانی مطالبه مردمی را بررسی و پیگیری کند.
هنگام مراجعه به بیمارستان کوثر سنندج، خانواده کامیل شریفی «فرد حادثه دیده» در سالن انتظار، نگران و ناراحت از وضعیت بیمار خود و از بیتوجهی کادر بیمارستان گلایههای بسیاری داشتند.
اگر زودتر به داد برادرم میرسیدند و دستش را پیوند میدادند، دستش قطع نمیشد
خواهر فرد مجروح با چشم گریان و چهرهای نگران در پشت اتاق عمل ایستاده بود گفت: برادرم راننده کمباین بود که (چهارشنبه شب) در محل کار بهدلیل برخورد دستش با تسمه و پولی کمباین، دستش قطع میشود و پس از تماس با 115 شهر حسینآباد، بیمار را به اورژانس بیمارستان کوثر انتقال میدهند.
وی مدعی بود: اگر زودتر به داد برادرم میرسیدند و دستش را پیوند میدادند، دستش قطع نمیشد چراکه پس از تماس و پیگیری کادر بیمارستان، پزشک متخصص عروق برای بررسی پیوند دست برادرم در استان وجود نداشت و هیچ کدام از استانهای همجوار نیز حاضر به پذیرش این بیمار نشدند، در نهایت با تزریق مسکن تا امروز صبح روز در بخش اورژانش بیمارستان کوثر به حال خود رها شد.
به گفته یکی دیگر از بستگان این بیمار، شب گذشته برخی از کادر بیمارستان کوثر سنندج معتقد به پیوند و نجات دوباره دست «کامیل شریفی» بودند.
خانواده فرد مجروح شده میگویند: متاسفانه یک جوان بهدلیل بیامکاناتی و نبود تجهیزات پزشکی در بیمارستان یک دست خود را از دست میدهد و تا یک عمر قربانی بیتوجهی متولیان امر میشود؛ مسئولان بیمارستان کوثر علیرغم داشتن آمبولانس مجهز و حضور پرستار با درخواست ما برای انتقال مجروح به تهران، موافقت نکردند با وجود اینکه حاضر به پرداخت کل هزینه اعزام نیز بودیم.
آنان مدعی بودند: فقط چندین پرستار برای تزریق آمپول و مسکن بر روی سر بیمار حاضر میشوند و با دست قطع شده تا ساعت 9:30 صبح امروز «در اتاق عمل» هیچ پزشکی برای درمان وضعیت بیمار در بخش اورژانس حضور نیافته است، در حالیکه میتوانستند اگر از عهده پیوند بر نمیآمدند بیمار ما را با بالگرد هوایی و تجهیزات مناسب به شهرهای دیگر یا تهران اعزام کنند.
خانواده این بیمار حادثه دیده در ادامه توضیحات از وضعیت بیمار خود میگویند: انتظار داریم بیماران قطع عضو اگر در استان کردستان قابل پیوند نیستند حداقل این امکانات و تجهیزات را در سریعترین زمان برای اعزام به بیمارستانهای مجهز کشور فراهم کنند.
خبرنگار پس از شنیدن اظهارات خانواده فرد مجروح شده، جهت بررسی موضوع به سراغ پزشک و رئیس بیمارستان کوثر سنندج رفت که مشروح گفتوگو از نظر خوانندگان محترم میگذرد:
جراح ارتوپد بیمارستان کوثر سنندج در گفتوگو با خبرنگار در مورد وضعیت قطع دست بیمار «کامیل شریفی» توضیح داد: دست بیمار حادثه دیده قابل پیوند نبود، هرچند برای پیوند اعضا نیز نیاز به یک تیم پزشکی متخصص است اما در این مرکز شب گذشته آنکال جراح عروق وجود نداشت.
طاوسی بیان کرد: شب گذشته سوپروایزر پس از پذیرش بیمار و تماس تلفنی با پزشکان عروق در استانهای دیگر و شرح حال بیمار، حاضر به پذیرش این فرد نشدند و در نهایت عمل جراحی در خود بیمارستان کوثر انجام شد.
وی با بیان اینکه دست بیمار کامل قطع شده و باید توسط جراح عروق تصمیم به پیوند میشد، گفت: از دیدگاه بنده اگر پزشک عروق هم حضور داشت، بهدلیل له شدگی کامل دست احتمال پیوند امکان نداشت.
ماجد آریانپور، مدیر داخلی بیمارستان کوثر سنندج نیز گفت: پیگیری و اقدامات لازم برای نجات دست این بیمار انجام شد اما از دیدگاه پزشکان ارتوپد بیمارستان کوثر دست این بیمار قابل پیوند نبود و خانواده «کامیل شریفی» برای اعزام بیمار خود به تهران اصرار دارند.
وی با بیان اینکه از ساعت 24 (چهارشنبه شب) فرماندار شهر سنندج نیز درخواست پیگیری سریع وضعیت این بیمار را داشتند، افزود: استان کردستان فقط با یک نفر پزشک عروق متاسفانه شب گذشته نیز در مرخصی بودند!؛ هرچند این پزشک هم حضور داشتند احتمال موفقیت پیوند دست بیمار امکانپذیر نبود.
مدیر داخلی بیمارستان کوثر سنندج بیان کرد: متأسفانه در بیمارستانهای استانهای همجوار استان کردستان نیز پزشک جراح عروق حضور نداشت و بیمارستان شهدای تجریش تهران نیز با شرح حال از وضعیت دست مجروح، پذیرش این بیمار را نپذیرفت.
به گفته وی، براساس وضعیت بیمار حادثه دیده «کامیل شریفی» پیوند دستش امکانپذیر نبود چراکه دست بیمار بهدلیل «له شدگی» عضله نداشت.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار که چرا باید یک بیمار 10 تا 12 ساعت در اورژانس بیمارستان بلاتکلیف بماند، عنوان کرد: روزانه 400 بیمار به اورژانس بیمارستان کوثر مراجعه میکند که حدود 150 نفر از آنان بستری میشوند؛ فرایند اورژانس باید طی یک پروسه لازم انجام شود؛ با دستهبندیهای خاص، انجام آزمایشات و مشاهده طب اورژانس لازم است بیمار حدود 10 تا 12 ساعت در بخش اورژانس بماند!
آریانپور گفت: مردم انتظار دارند به محض ورود بیمار به بخش اورژانس تمامی مراحل درمانی سریعاً صورت بگیرد در حالیکه این خود نیاز به فرهنگسازی و اطلاعرسانی شفاف و دقیق دارد؛ شهروندان بدانند برخی از بیماران بعد از چند ساعت از حادثه وضعیتشان مشخص میشود و ماندن چند ساعته بیمار در این بخش عادی و طبیعی است!
حال با تمام این اظهارات باید اشاره کرد که مهمترین نکته در بررسی وضعیت بیمارستانی فارغ از خدمات و زحماتی که از سوی عوامل درمانی کشیده میشود، وضعیت نابسامان و نبود پزشک عروق در این بیمارستان است؛ یعنی اگر افراد دیگری هم عضوی از بدنشان قطع شود و پیوند امکانپذیر باشد، باید بهخاطر مرخصی بودن آقای دکتر این بلا سرشان بیاید!برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
حامیان حقوق بشر دروغگو هستند
ارسال نظر