پسر 13 ساله 3 روز در قهوه خانه مرد شوم زندانی بود ! / آزارم داد !
کدخبر:
792313
لینک کپی شد
حوادث رکنا: خانواده پسر نوجوان از مرد قهوه چی به اتهام حبس غیرقانونی و آزار و اذیت شکایت کردند.
کدخبر:
792313
لینک کپی شد
![پسر 13 ساله 3 روز در قهوه خانه مرد شوم زندانی بود ! / آزارم داد !](https://cdn.rokna.net/thumbnail/SPIvGJi0xQTv/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cDAEYg9XUIaavtfuJ1_NwVg,,/%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%B2+.jpg)
به گزارش خبرنگار جنایی رکنا، خانواده پسر 13 ساله افغان شکایت خود را از مرد قهوه چی به اتهام حبس غیرقانونی و آزار و اذیت این نوجوان ثبت کردند.رسیدگی به پرونده در دستور کار محمدامین تقویان بازپرس شعبه هشتم دادسرای جنایی تهران قرار گرفت.
این نوجوان در طرح شکایت خود گفت:«در حال دستفروشی بودم که این مرد از من خواست با او برای انجام کاری بروم و من به او اعتماد کردم.بعد من را سوار تاکسی کرد و به یک قهوه خانه برد.آنجا من را با تهدید حبس کرد و به مدت سه روز از من کار می کشید و مورد آزار و اذیت قرار می داد.»
با ثبت شکایت از سوی این نوجوان رسیدگی به پرونده آغاز شده و دستور بازداشت متهم صادر شد.
-
فیلم دمپایی پرتاب کردن زن شادمهر عقیلی به سمت آقای خواننده ! / چقدر همسرش خشمگین شد !
ارسال نظر