فروشنده موبایل شیطان صفت از آب درآمد/ عکس های زنان مشهدی را پخش کرد

مرد میان سال حاضر بود قسم بخورد که خودش این کار را نکرده است و دلیلش هم این بود که چرا باید تصاویر زن و دخترش را در فضای مجازی پخش کند و با آبروی خودش بازی کند.

به گزارش رکنا، مشابه همین اظهارات را با اندکی تغییر دختری جوان داشت که با انتشار تصاویر و اطلاعات شخصی اش در فضای مجازی، بی آبرو شده بود و انگشت اتهام به سمتش نشانه رفته بود. او هم نمی دانست که چطور این اتفاق افتاده، اتفاقی که بیشتر شبیه انتقام گیری بود.

ضمانت عجیب برای فروش قسطی در مشهد دردسر شد

 با گشوده شدن پرونده 2ماجرای مرموز در پلیس فتای خراسان رضوی، کارشناسان با دستور سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای استان مأموریت یافتند تا گره از این پرونده که هیچ سرنخی در فضای مجازی نداشت را باز کنند.

اولین گزینه مسئله انتقام گیری بود که کارشناسان برای رسیدن به آن نیازمند سرنخ ها و مدارکی بودند. اما هر2 شاکی با هیچ فردی خصومت شخصی و خانوادگی نداشتند و هیچ سرنخی که نشان دهنده وجود فرد دیگری در پرونده باشد هم به دست نیامد.

دومین گزینه موضوع هک شدن گوشی های تلفن همراه شاکیان بود و دلیل اولیه ای که ظن کارشناسان را برانگیخت وجود تصاویر منتشر شده در گوشی های تلفن همراه این افراد بود. اما این موضوع هم بی نتیجه ماند و مأموران پس از بررسی های تخصصی متوجه شدند که هیچ نفوذی به گوشی های شاکیان صورت نگرفته است.

فروشنده موبایل خائن از آب درآمد

با منتفی شدن 2 احتمالی که در بسیاری از پرونده های تشکیل شده در فضای سایبر مطرح است، ماجرا بیش از پیش مرموز و ابهام آمیز شد تا جایی که کارشناسان پلیس فتا با دعوت دوباره از شاکیان برای یافتن سرنخی در این پرونده، پرس و جو درباره نحوه ایجاد این دردسر مجازی را آغاز کردند. اما این بار نیز چیزی دست کارشناسان را نگرفت. درست در این زمان یکی از شاکیان جمله ای گفت که به عنوان سرنخی مهم توانست کارشناسان را یاری کند.

یکی از شاکیان در اظهاراتش اعلام کرد که گوشی تلفن همراهش را چندی پیش قسطی خریده است، موضوعی که نشان داد هر 2 نفر گوشی های قسطی خریده و اتفاقا از یک فروشگاه در زمان های متفاوت خریده اند.

در ادامه مشخص شد که هنوز اقساط گوشی هایشان تمام نشده و یکی از آن ها اعلام کرد که فروشنده هنگام واگذاری تأکید بسیاری داشته که به هیچ عنوان از گزینه همگام سازی استفاده نکنند.با اعلام این مطلب و از آنجا که هنگام خرید گوشی تلفن همراه افراد با وارد کردن یک پست الکترونیک در فضای ابری، می توانند اقدامات فوری برای بک آپ گرفتن و... را انجام دهند، کارشناسان متوجه شدند که جیمیلی یکسان در فضای ابری هردوگوشی ثبت شده که متعلق به هیچ کدام از این افراد نبوده است.

با روشن شدن این موضوع کارشناسان به سراغ فروشنده گوشی های تلفن همراه رفتند و این فرد را احضار کردند. با حضور این فرد در ساختمان پلیس فتای خراسان رضوی او پس از روبه رو شدن با اتهام مزاحمت در فضای مجازی منکر این موضوع شد و داستان دیگری را تعریف کرد.

براساس اظهارات فروشنده تلفن همراه، او با توجه به کسادی بازار اقدام به فروش تلفن همراه قسطی کرده است و مشتریانی از طبقات مختلف اجتماعی داشته است. فروشنده برای اینکه بتواند مشتریانش را وادار به پرداخت اقساط کند، در قسمت فضای ابری گوشی های جدید که مخصوص نگهداری اطلاعات خاص مالک گوشی است، پست الکترونیک خودش را در این قسمت ثبت می کرده است و البته به مشتریانش هم اعلام می کرده به هیچ عنوان روی این گزینه کلیک نکنند.

اقدام این فرد هرچند برای ضمانت فروش کالایش بوده است اما موجب شده تا 2شاکی پرونده با کلیک کردن بر روی این گزینه باعث شوند تا اطلاعات و تصاویر خصوصی آن ها از طریق همان پست الکترونیک در اختیار مالکان تمام گوشی هایی که فروشنده با همان پست الکترونیک ثابت فروخته است، قرار بگیرد.

به گفته رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، هرچند در این پرونده اتهامی متوجه فروشنده نیست و او فقط برای بازگشت پولش این اقدام را انجام داده است، اما فروشندگان باید توجه کنند که برای فروش قسطی لوازم الکترونیک به ویژه تلفن همراه نباید از این روش استفاده کنند زیرا امکان دارد که اطلاعات حساب بانکی افراد در اختیار دیگران قرار بگیرد که در صورت سوءاستفاده، این افراد نیز به عنوان متهم محاکمه خواهند شد.

وبگردی