اعلام جرم دادستانی علیه بهزیستی برای خودکشی دختر 15 ساله / تکرار ماجرا قتل عمد است

به گزارش رکنا ، نیره عابدین زاده روز گذشته درباره ابعاد جدید این پرونده گفت: با دیگر بچه های مرکز صحبت کردیم، ساجده قبل از این کار علایم بسیاری داشته، از روزهای قبل مدام گریه می‌کرده، اخطار می‌داده و می‌گفته حالم خوب نیست، وضعیت روحی خوبی ندارم، ممکن است خودم را از بین ببرم، ممکن است این جا را به آتش بکشم، مدام این بچه اخطار می‌داده است.
معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان درباره خودکشی دختر 15 ساله به نام ساجده افزود: به عنوان نهاد حمایتی از کودکان روز جمعه تعدادی از مددکاران اجتماعی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 5 را به صورت سرزده و بدون هماهنگی با اداره کل بهزیستی برای گفت‌وگو با دختران مرکز سلامت در آن مرکز مستقر کردیم که این صحبت‌ها تا ساعات پایانی جمعه به طول انجامید، این کار به منظور رسیدگی به وضعیت روحی و روانی بچه‌ها انجام شد که بررسی‌های ما نشان داد شرایط آن‌ها اصلا مطلوب نیست و اقدام خوبی هم برای رسیدگی به وضعیت آن‌ها از سوی بهزیستی صورت نگرفته است.

خودکشی دختر 15 ساله در مشهد جنجالی شد

وی تصریح کرد: ما دستور دادیم بچه ها را از آن محل به جای دیگری منتقل کنند، به دلیل این که به هر حال در همان محل دوست آن‌ها خود را حلق آویز کرده، جسد او از این محل بیرون آمده و به هیچ وجه فضای مناسبی برای حضور نوجوانان نیست، اما آن‌ها گفتند که ما هیچ مکان و نیرویی نداریم به همین دلیل ابلاغیه قضایی صادر و صورت جلسه آن امضا شد که اگر این بار برای کودکان حاضر در این مکان به دلیل مشکلات روحی و روانی اتفاقی بیفتد و استرسی بر آن‌ها حاکم شود چون به آن‌ها ابلاغ کردیم، « عمد » تلقی خواهد شد، شاید اتفاقی که برای این بچه افتاده در قالب شبه عمد، غیر عمد یا اهمال و تقصیر باشد اما این بار متفاوت است.
قاضی عابدین زاده تصریح کرد: ساجده قبل از خودکشی چندین بار تهدید کرده، متخصص و روان پزشک او را معاینه نکرده و کار خاصی برای یک دختر نوجوان 15 ساله با آن شرایط انجام نشده و در پرونده‌ای که در خود بهزیستی وجود داشته نیز هیچ اقدامی برای آن ثبت نشده است و به همین دلیل به عنوان اهمال و انجام نشدن مسئولیت هایشان اقدام قانونی خواهیم کرد و اعلام جرم خواهیم داشت. ولی در حال جمع آوری مدارک هستیم تا اعلام جرم علیه مسئولان بهزیستی استان انجام دهیم. ما مرجع رسیدگی به حقوق کودکان و نوجوانان در دادسرا هستیم و این کودکان که سرپرستی موثری نداشته‌اند فرزندان مدعی العموم محسوب می‌شوند و بر اساس وظیفه قطعا برای رسیدگی به پرونده آن‌ها اعلام جرم خواهیم کرد، وظیفه ماست که از آن ها حمایت کنیم. این کار نیازمند تجمیع و تکمیل مدارک است که پس از تکمیل مدارک، آن را به حضور دادستان محترم خواهیم فرستاد تا به یک شعبه بازپرسی یا دادیاری ارجاع شود.
وی تصریح کرد: انتظار ما این است که وقتی قصوری اتفاق می‌افتد مسئولان در هر رده‌ای هستند درصدد رفع و جبران آن باشند نه به خاطر این که خودمان را تبرئه کنیم یا به دنبال پوشاندن نقص باشیم، ما به دلیل موارد مشابهی که قبلا نیز اتفاق افتاده بود، این بار از همان ابتدا برای اولین بار اصل تمام پرونده های مددجو را از مرکز خارج کردیم تا بررسی کامل انجام شود.
عابدین زاده افزود: دو سه نفر از کودکانی که در مرکز حضور داشتند به مراکز دیگری منتقل شده‌اند، ما هنوز نتوانستیم با آن‌ها صحبت کنیم، اسم و مراکز آن ها مشخص است و به زودی با آن‌ها نیز صحبت خواهیم کرد تا تحقیقات را کامل کنیم.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.