آزادی پدر بعد از 25 سال
حوادث رکنا: مرد مکانیک که 25 سال قبل دختر خردسالش را به قتل رسانده و به پرداخت دیه و 10 سال زندان محکوم شده بود سرانجام با کمک مددکاران از زندان آزاد شد.
به گزارش رکنا، روز 22 مهر سال 73 خبر مرگ مشکوک دختربچهای به نام فرشته در یکی از بیمارستانهای کرج به پلیس گزارش شد. پدر فرشته که او را به بیمارستان رسانده بود در نخستین بررسیها به قتل دخترش اعتراف کرد و گفت: دخترم را به حمام برده بودم اما او مدام گریه میکرد. من که از گریههایش عصبی شده بودم برای اینکه ساکتش کنم دستم را جلوی دهانش گذاشتم اما او شروع به تقلا کرد من هم از شدت ناراحتی او را به گوشهای پرت کردم که سرش به دیوار خورد و از هوش رفت.
در دادگاه چه گذشت؟
ناصر که مکانیک خودروهای سنگین بود پس از اعتراف به قتل دخترش بازداشت شد. او در جلسه دادگاه گفت: همسرم طلاق گرفته بود و دو فرزندم با من زندگی میکردند، روز حادثه دخترم را به حمام بردم خیلی گریه میکرد فقط میخواستم ساکتش کنم نمیخواستم آسیبی به او برسد اما حالا هم مستحق مرگ هستم. با رأی قضات دادگاه این مرد به پرداخت دیه و 10 سال زندان محکوم شد.
با آنکه مدت محکومیت وی در زندان پایان یافت اما از آنجا که توانایی پرداخت دیه را نداشت 15سال دیگر هم در زندان ماند تا اینکه سرانجام به همت مددکار شورای حل اختلاف زندان مرکزی کرج که برای جلب رضایت اولیای دم تلاش فراوانی را انجام داد بعد از 25 سال این زندانی آزاد شد.
اکبرپور- مددکار شورای حل اختلاف زندان- دراین باره گفت: این مرد بهخاطر 80 میلیون تومان سالها در زندان بلاتکلیف مانده بود او بهخاطر جرمی که مرتکب شده بود از افسردگی شدیدی رنج میبرد، منزوی شده و با کسی حرف نمیزد. به حدی که بعد از 25 سال تا حد زیادی قدرت تکلم خود را از دست داده است. سرانجام پس از بررسی وضعیت این زندانی و شرایط جسمی و روحی وی قاضی نریمانی رئیس شعبه ششم اجرای احکام دادگستری استان البرز مقدمات برگزاری جلسه صلح و سازش با اولیای دم را فراهم کرد. در این جلسه سرانجام با شناسایی اولیای دم پرونده که مادر و برادر بزرگ مقتول بود آنها از حق دیه خود گذشتند و بدین ترتیب مرد زندانی آزاد شد.
دیدگاه روانشناس و مشاورخانواده
زهره ندافی
در این پرونده پدر خانواده نه سابقه جرم و جنایت داشته و نه معتاد بوده است اما به خاطر درگیریهای ذهنی که به خاطر جدایی از همسرش داشته است نتوانسته در مقابل گریه یک کودک تاب بیاورد و دست به ارتکاب عملی ناخواسته زده است.
کنترل خشم نکتهای است که در جریان زندگی امروز و مراودات اجتماعی وخانوادگی بیش از پیش به آن نیاز داریم.
کودکان از همان کودکی باید این مهم را آموزش ببینند، بسیاری از جنایتهایی که حتی تصورش برای آدمی غیرممکن است در پس کنترل نکردن خشم اتفاق میافتد.
بی تردید میتوان با یک مشاوره ساده وآموزش مناسب این موضوع را کنترل کرد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
معصومه مرادپور
ارسال نظر