اعتراف دختر 17 ساله تهرانی به قتل مرد عصبانی / دوشنبه گذشته رخ داد + عکس

به گزارش رکنا، ساعت 2 ظهر روز دوشنبه گذشته ماموران کلانتری 161 ابوذر در جریان قتل مرد 46 ساله ای در خانه‌اش قرار گرفتند و تیمی از ماموران برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

ماموران با حضور در محل پی بردند که مرد 46 ساله از ناحیه کمر هدف ضربه قمه‌ای قرار گرفته است و همین کافی بود تا تیمی از ماموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران همراه با بازپرس جنایی در صحنه جرم حاضر شوند.

بررسی های ابتدایی نشان از آن داشت که قربانی جنایت 2 دختر 17 و 12 ساله دارد و همراه همسرش در خانه بوده که این سناریوی مرگبار رقم خورده است.

مادر خانواده و 2 دختر نوجوان هر یک به صورت جداگانه قتل پدرش را گردن می گرفتند و بازپرس پرونده دستور داد تا این 3 عضو خانواده برای تحقیقات بیشتر در اختیار ماموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران قرار گیرند.

اعتراف دختر 17 ساله به قتل

مادر و دو دختر تحت بازجویی قرار گرفتند تا اینکه دختر 17 ساله به قتل پدرش برای دفاع از جان مادرش اعتراف کرد.

دختر 17 ساله به ماموران گفت: پدر و مادرم از چندی قبل با هم اختلاف داشتند و روز حادثه پدرم به خانه آمدم و وقتی دید مادر در خانه نیست شروع به بهانه گیری کرد و با من درگیر شد که در همین لحظه مادرم وارد خانه شد.

وی افزود: پدرم به محض مشاهده مادرم به سمت او حمله کرد و در درگیری با مادرم دستانش را روی گردن مادرم فشار داد و دیدم صورت مادرم کبود شده که برای نجات جان مادرم به سراغ قمه ای که پدرم از قبل در خانه داشت و بارها مادرم را با آن تهدید کرده بود که او را می کشد برداشتم و از پشت قمه را به کمر پدرم فرو کردم و همین باعث شد تا پدرم دستانش را از روی گلوی مادرم بردارد.

دختر نوجوان ادامه داد: پدرم روی زمین افتاد و مادرم نجات پیدا کرد و در ادامه با اورژانس تماس گرفتیم تا پدرم زنده بماند اما پدرم به خاطر خونریزی زیاد تسلیم مرگ شد.

تصمیم به جدایی

مادر خانواده نیز گفت: مدتی بود با همسرم دچار اختلاف شده بودم و چندبار با هم نزد روانشناس رفتیم و تصمیم بر آن شد که از هم طلاق بگیریم اما همسرم راضی به جدایی نبود و حتی چند بار با قمه ای که در خانه نگه داشته بود تهدید کرد که اگر بخواهم جدا شوم مرا خواهد کشت.

وی افزود: روز حادثه من بیرون از خانه بودم و شوهرم وقتی به خانه آمد فکر کرده بود که من برای همیشه از خانه رفتم به همین خاطر با دخترم درگیر شد و زمانیکه من وارد خانه شدم شوهرم با دیدن من به سمت من حمله کرد و با دستانش قصد خفه کردن مرا داشت که دخترم به سراغ قمه داخل خانه رفت و در حالیکه من با مرگ دست و پنجه نرم می کردم ناگهان متوجه شدم شوهرم دست از روی گردنم برداشت.

زن جوان ادامه داد: وقتی به خودم آمدم دیدم دخترم قمه را در کمر پدرش فرو کرده که به سرعت با اورژانس تماس گرفتیم اما وقتی تیم پزشکی در محل حاضر شد و شوهرم به کام مرگ فرو رفت.

این زن گفت: ابتدا قتل را من گردن گرفتم تا دخترم در این سن پایش به زندان باز نشود اما دخترانم به حمایت از من هر یک قتل را به گردن گرفتن تا اینکه دختر بزرگم اصل ماجرا را گفت و دیگر نتوانستم راز این جنایت را پنهان نگه داریم.

بنا به این گزارش، پرونده دختر نوجوان با توجه به سن 17 سال برای تحقیقات بیشتر به دادسرای اطفال ارجاع شد و بررسی های تکمیلی در این پرونده ادامه دارد.

تحلیل کارشناس / چرا طلاق !

دکتر قربانعلی ابراهیمی جامعه شناس و استاد دانشگاه

بسیاری از زوج‌ها به‌ اشتباه تصور می‌کنند در بسیاری از گره های کور زندگی باید همدیگر را تحمل کنند و منتظر می مانند تا احساسات‌شان نسبت به هم کاملا سرد شود، یعنی موعد زندگی مشترک‌شان به سر رسیده و دیگر وقت جدایی است. اما این نخستین اشتباه آنها است .

همان‌طور که برای آغاز زندگی مشترک باید به بلوغ فکری و پختگی برسید، برای طلاق نیز باید از لحاظ روحی و روانی آمادگی پیدا کنید .

درست است که اقدام به طلاق بدون آمادگیِ مواجهه با پیامدهای آن، موجب بروز جدایی‌های زودهنگام و نسنجیده‌ای می‌شود که زندگی طرفین را تا سالیان سال تحت‌الشعاع قرار خواهد داد اما گاهی فرار از طلاق بخاطر دلایل مختلف اجتماعی و فامیلی باعث خسارات جبران پذیری می شود که در این پرونده شاهد آن بوده ایم این درحالی اتفاق افتاده که روانشناس هم درمورد این زن و مرد به نتیجه ای رسیده است که طلاق را تنها راه چاره دانسته است.

تصمیم گیری برای طلاق از جمله مهم‌ترین تصمیمات زندگی است که می‌تواند پیامدهای چندساله یا مادام‌العمر به همراه داشته باشد.

متأسفانه در بسیاری موارد، این تصمیم سرنوشت‌ساز با سهل‌انگاری و بدون ارزیابی موقعیت گرفته می‌شود، درحالی که خودِ امر طلاق فی‌نفسه یک فرایند است .

چنانچه زن و شوهر هردو بر سر این موضوع به توافق برسند و نیز برای طلاق آمادگی داشته باشند، این فرایند سریع‌تر و راحت‌تر طی خواهد شد و همچنین از خسارات روحی و حتی مالی که معمولا درنتیجه‌ی طلاق‌های پرکشمکش و نامحترمانه بروز می‌کنند، جلوگیری می‌شود .

اما زوج‌هایی که با شتاب اقدام به طلاق می‌کنند، فرصت کافی برای ارزیابی احساسات، افکار و گزینه‌های پیش‌ِرو را ندارند. به همین دلیل در مواجهه با هجوم احساساتِ ناشی از جدایی، پیچیدگی‌های قانونی امر طلاق و تصمیمات سرنوشت‌سازی که باید در این مسیر بگیرند، احساس ناتوانی می‌کنند .

خیلی اوقات، زوج‌هایی که عجولانه تصمیم به طلاق می‌گیرند، حتی نمی‌توانند بر سر موضوعاتی که با یکدیگر توافق می‌کنند، پابرجا بمانند و به‌دنبال هر توافق موقتی و ناپایدار، فقط مشکلات‌شان عوض می‌شود، اما هیچ مشکلی به راه‌حل قطعی و پایدار نمی‌رسد .

دقیقا به همین دلیل است که بسیاری از پرونده‌های طلاق، با اینکه در ابتدا تصور می‌شد خیلی زود به نتیجه می‌رسند، سال‌ها در پیچ‌وخم‌های قانونی به طول می انجامد.

از این رو طلاق را باید از دو جنبه ارزیابی کرد یکی اینکه گاهی در اقدام به آن تعجیل نیز داشت و در این مسیر مشاوره ها و روانشناس ها بهترین تکیه گاه تصمیم گیری هستند و گاهی نیز باید درباره طلاق آهسته گام برداشت تا شاید روزنه ای برای خوشبختی زیر یک سقف مانده باشد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی