گفتگو با مرجان 31 ساله که با 3 مرد قلدر تهران را به هم ریخته بودند + عکس

به گزارش رکن، اعضای این باند در نقش مسافر و مسافرکش دست به سرقت از طعمه هایشان می زدند.

به گزارش رکنا، اواسط سال گذشته بود که مردی با چهره‌ای آشفته به اداره پلیس رفت و از گرفتار شدن در دام زن و مردان خشنی که او را هدف زورگیری مسافرکشی خود قرار داده بودند خبر داد.

ماموران در تحقیقات ابتدایی پی بردند که مرد جوان به عنوان مسافر سوار بر خودروی پژویی شد که سه مرد و یک زن سوار بر آن بودند که پس از دقایقی دو مرد جوان که در صندلی عقب نشسته بودند با تهدید چاقو اقدام به زورگیری و سرقت پول و گوشی موبایل طعمه شان کرده اند.

تجسس ها نشان از آن داشت که دزدان با تهدید چاقو رمز عابربانک طعمه شان را گرفته و حساب بانکی‌اش را نیز خالی کرده اند.

تحقیقات پلیسی

ردیابی های پلیسی ادامه داشت و ماموران پی بردند طعمه های دیگری به این شیوه هدف زورگیری های خشن این باند قرار گرفته‌اند که در ادامه آلبوم مجرمان سابقه دار برای ردیابی پلیسی پیش روی طعمه های دزدان قرار گرفت.

در این مرحله تصویر یکی از دزدان از سوی چند شاکی پرونده شناسایی شد و همین کافی بود تا ماموران کاوش های پلیسی را برای دستگیری سهیل 34 ساله آغاز کنند.

تجسس ها ادامه داشت تا این که رد خانه سهیل زده شد و ماموران در عملیاتی غافلگیرانه موفق به دستگیری این سارق سابقه دار شدند.

رئیس باند کیست؟

سهیل ابتدا خود را بیگناه می دانست اما وقتی از سوی طعمه هایشان هدف شناسایی قرار گرفت به ناچار لب به سخن گشود و دیگر اعضای باند را که سرکردگی آن بر عهده یک زن جوان بود لو داد.

سهیل به ماموران گفت: نقشه سرقت را مرجان 31 ساله طراحی کرد و من به واسطه سیروس با مرجان و دیگر اعضای باند آشنا شدم و همگی در نقش مسافر و مسافرکش سوار بر خودروی پژو می شدیم و وقتی طعمه مان را سوار خودرو می کردیم با تهدید چاقو دست به سرقت می زدیم و پس از خالی کردن حساب بانکی‌ اش، وی را در خیابان خلوت رها می کردیم.

ماموران در یک قرار صوری با دیگر اعضای باند، موفق به دستگیری آن ها شدند و جالب این که مرجان خود را بیگناه می دانست و ادعا می کرد به اصرار شوهر صیغه‌ای اش به محل قرار ملاقات با سهیل آمده است و از ماجرای دزدی ها بی اطلاع است.

این ادعا در حالی بود که سهیل و دیگر اعضای باند مرجان را رئیس باند معرفی کردند و مشخص شد این زن سهم بیشتری از سرقت ها را به دست آورده است.

حکم دادگاه

پس از اعترافات اعضای این باند پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری 2 تهران ارجاع داده شد و مرجان و اعضای باندش پس از محاکمه در حضور طعمه هایشان هر کدام به 5 سال زندان ، 74 ضربه شلاق و ردمال محکوم شدند.

این حکم بعد از اعتراض در دادگاه تجدید نظر استان تهران رسیدگی شد و مورد تایید قرار گرفت.

گفت وگو با مرجان

مرجان 31 ساله که یک سارق سابقه دار است برای ابلاغ حکم و اجرای بخشی از آن به دادسرا احضار شد. او می گوید چاره ای جز وارد شدن در باند تبهکاران نداشته است و اگر طلاق نمی گرفت حالا یک مادر نمونه بود.

سابقه داری؟

بله، به خاطر مواد و سرقت به زندان رفتم.

اعتیاد داری؟

بله، شیشه می کشم.

ازدواج کردی؟

ازدواج کرده بودم اما چون با شوهرم اختلاف داشتم از او طلاق گرفتم.

شوهرت می دانست اعتیاد داری؟

نه، آن دوران معتاد نبودم پس از طلاق وقتی مجردی زندگی کردم شروع به مصرف مواد مخدر کردم.

چرا؟

تنها زندگی می کردم و زنان زیادی به خانه ام رفت و آمد داشتند که چند زن برای خوشگذرانی هایشان در خانه ام شروع به مصرف مواد مخدر کردند که به پیشنهاد آن ها شروع به کشیدن شیشه کردم و همین مسئله باعث شد تا مسیر زندگی ام تغییر کند.

سهیل را از کجا می شناسی؟

به خاطر خرید مواد با سهیل آشنا شدم و چون تنها بودم و او نیز از همسرش طلاق گرفته بود بیشتر اوقات در خانه من زندگی می کرد.

با خانواده ات در ارتباط هستی؟

پدرم سال هاست که فوت کرده است و بعد از این که از شوهرم طلاق گرفتم دیگر با آن ها کاری نداشتم و وقتی دیدم حمایتم نمی کنند خودم دست به کار شدم.

دست به کار شدی یعنی دزدی کردی؟

بله، بعد از این که دستگیر شدم و زندان رفتم خانواده ام دیگر مرا طرد کردند و دیگر از آن ها اطلاعی ندارم.

چطور به فکر این سرقت ها افتادی؟

سهیل مدتی هزینه اعتیادم را می پرداخت اما وقتی به بی پولی رسیدیم این شیوه سرقت را طراحی کردم و از سهیل خواستم تا چند نفر را برای اجرای نقشه مان وارد باند کند.

سهیل مخالفت نکرد؟

نه، آن قدر دوستم داشت که هر کاری که می گفتم به خاطر من انجام می داد.

دیگر اعضای باند مشکلی نداشتند تو سهم زیادی بر می داری؟

من رئیس باند بودم و خانه من پاتوق مصرف موادشان شده بود به همین خاطر اعتراضی نمی کردند.

فکر نمی کردی دستگیر شوی؟

وقتی معتاد باشی و به پول مواد نیاز داشته باشی به هیچ چیزی فکر نمی کنی.

چرا وقتی دستگیر شدی خودت را بیگناه می دانستی؟

چون نمی خواستم به زندان بروم.

قصد نداری مواد را کنار بگذاری؟

قصد داشتم ولی وقتی اطرافیانت همه اعتیاد دارند نمی توانستم ترک کنم، اما حالا که دستگیر شدم مواد را ترک می کنم و بعد از آزادی نیز خانه ام را تغییر می دهم تا دیگر دوستان افیونی ام به سراغم نیایند.

برنامه ای برای بعد از آزادی داری؟

قبلا در آرایشگاه کار می کردم و بعد از آزادی به خاطر این که دیگر مواد نمی کشم دوباره می توانم در آرایشگاه شروع به کار کنم.

بنا بر این گزارش، متهمان برای تحقیقات بیشتر در اختیار پلیس قرار گرفته اند.

تحلیل کارشناس / زندگی در سایه تباهی

دکتر امان ا... قرایی مقدم جامعه شناس و استاد دانشگاه

عوامل متعددی در بروز پدیده طلاق موثر است . ازدواج اجباری، توقعات بی جا در زندگی، مسئله شهرنشینی، دوستان ناباب، تاثیر رسانه های بیگانه ، برآورده نشدن خواسته ها و امیال زوج ها، پدیده بیکاری و فقر از عوامل مهم و موثر در طلاق زوج ها به شمار می رود. در این میان برخی زنان مطلقه بعد از طلاق و جدایی نمی توانند به خانه پدری بازگردند و برای تامین استقلال زندگی شان به زندگی مجردی رو می آورند و به خاطر تنهایی و انزوا در خانه مجردی شان مرتکب رفتارهای نامتعارف اجتماعی می شوند و خانه شان به پاتوق های مجردی تبدیل می شود.

پدیده شوم طلاق در جامعه امروز سبب شده زنان برای همیشه تجردگرایی را انتخاب کنند و شاید برای داشتن روابط با جنس مخالف مرتکب ازدواج سفید یا با مردان متاهل وارد روابط موازی شوند که این مسئله بنیان خانواده را از هم می پاشد. مردان متاهلی که خلأهای عاطفی و روحی در زندگی مشترک با همسرشان دارند شیفته و جذب این زنان می شوند و اغلب زنان مطلقه که مجرد زندگی می کنند برای تامین هزینه های زندگی با مردان متاهل وارد رابطه می شوند تا بخشی از هزینه های شان تامین شود.

برخی از زنان مطلقه ای که مجرد زندگی می کنند آسیب های بی شماری را به جامعه تحمیل می کنند اغلب آن ها برای تامین هزینه های زندگی شان چون کسب درآمد ندارند و نمی توانند به خانه پدری بازگردند به اعتیاد ، فساد و فحشا رو می آورند و این پدیده شوم در طبقه متوسط جامعه بیشتر مشاهده می شود. زنان مطلقه با وضع مالی مناسب رو به بالا اغلب به دلیل داشتن رفاه مالی و اقتصادی نیاز به پول ندارند و بیشتر بحث تفریحات نامناسب در بین آن ها رواج دارد.

همچنین زنانی که از قشر پایین جامعه هستند کمتر طلاق در بین آن ها مشاهده می شود زیرا هنوز به سنت ها و اصول خانوادگی پایبند هستند اما این پدیده بیشتر در قشر متوسط جامعه دیده می شود زیرا آن ها به خاطر سبک زندگی شان تمایل بیشتری به طلاق دارند.

زنان مطلقه ای که تحقیر و سرزنش در زندگی به آن ها تحمیل می شود و جزو دسته زنان مطلقه بی سرپرست و بی سرپناه هستند در خانه های مجردی مرتکب هر نوع جرم و بزهکاری می شوند. بنابراین زندگی مجردی برای آن ها زندگی سیاه و تباه شده ای است که دوستان و اطرافیان خود را در این سیاهی نابود می کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی