شرط زیبای مادر فرید در بخشیدن قاتل پسرش در پای چوبه دار
حوادث رکنا: پسر جوان که به جرم قتل یک مغازه دار به قصاص محکوم شده بود با رضایت خانواده مقتول از مجازات مرگ نجات یافت.
به گزارش رکنا، رسیدگی به این پرونده از سه سال قبل شروع شد. فرید که مغازه دار بود به در خانه مسعود رفت تا طلبش را وصول کند او مدعی بود مادر مسعود اجناسی از مغازه آنها خریده و پولش را نداده است و باید هرچه زودتر بدهی خود را تسویه کنند. اما مسعود زیر بار نرفت و همین موضوع عامل درگیری بین دو پسر جوان شد و در این میان فرید با ضربههای چاقوی مسعود به قتل رسید.
همزمان با دستگیری مسعود وی به قتل اعتراف کرد و در شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز به ریاست قاضی هدایت رنجبر و با حضور دو مستشار تحت محاکمه قرار گرفت.
بدین ترتیب مسعود با درخواست اولیای دم مبنی بر قصاص متهم و با حکم قضات دادگاه به قصاص محکوم شد و مدتی بعد نیز این حکم در دیوان عالی کشور تأیید شد و وی در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت.
پس از آنکه پرونده به شعبه ششم اجرای احکام استان البرز به ریاست قاضی محمد عنبری فرستاده شد مسئولان واحد صلح و سازش دادگستری با کمک چند نفر از نیکوکاران استان تلاش خود را برای جلب رضایت خانواده مقتول آغاز کرده و سرانجام پدر و مادر فرید با توجه به ایام سوگواری سالار شهیدان و به حرمت ماه محرم حاضر به گذشت شده و مسعود به خاطر امام حسین (ع) بخشیدند. قاضی عنبری گفت: بیتردید لذتی که در عفو هست در انتقام نیست. در بسیاری از مراسم اجرای حکم شاهد هستیم که خانواده قاتل قبل از اجرای حکم احساس میکنند اگر متهم را قصاص کنند آرامش میگیرند و داغ فرزندشان التیام مییابد اما برعکس این ماجرا اتفاق افتاده و وقتی متهم را اعدام کردند دچار ناراحتی و عذاب وجدان میشوند که چرا جان یک انسان را گرفتهاند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه وقوع حوادثی از این دست نشان دهنده خشونتگرایی در جامعه و خانوادههاست، گفت: در مناطقی که فرهنگ خشونت رواج بیشتری دارد و افراد به شکل مستمر در معرض خشونتهای کلامی و رفتاری قرار دارند چنین جنایتهایی رخ میدهد. مشکلات جوانان نظیر سرخوردگی و ناامیدی نسبت به آینده، کار، ازدواج و محدودیتها و محرومیتها میتوانند در افزایش این معضلات نقش مهمی ایفا کنند، بنابراین در وهله اول این مشکلات ریشه در خانواده و سپس در رواج مصادیق خشونت در سطح اجتماع دارد.
وی درخصوص افزایش وقوع چنین حوادثی در آینده هشدار داد و گفت: تدابیر آموزش و پرورش، ایجاد شادی و نشاط اجتماعی، کاهش خشونت و پرخاشگری در سطح اجتماع، تقویت نقش تربیت خانوادگی، حرکت به سمت اعتقادات، باورهای مذهبی و حفظ حرمتها و ارزشها میتواند این مسائل را کاهش دهد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
بله. لذتی که دربخشش میباشد. هرگز درانتقام نجوید که دیده نمیشود. وتاعمر گرامیتان رابادیدنه خانواده اعدامی میگذرانید، عذاب وجدان خواهی داشت
چه عجب !!!!یه جا یه نفر گفت بی نشاطی اجتماعی و فقر و بیکاری باعث بروز جنایت در جامعه میشه !!!!!
اگردربخشش لذتی است که درانتقام نیست پس بگذارید قتل صورت بگیردتا لذت بخشیدن رابچشیم قانونی بهترازاین؟
زدن چاقو حادثه نیست واگه کسی نفهمه سرچاقو رو باید بگیره طرف خودش و در آخر خون را فقط با خون میشه شست واینقدر تلاش نکنید بخاطر آمار حقوق بشر تو سازمان ملل مردم رو اوس کل کنید اصلا کسی که دست به چاقو میشه چرا محاکمه میشه از همون محل قتل ببریدش پای چوبه دار درآخر آقایی که خبر مینویسی سعی کن خبر رو درست بنویسی زدن چاقو حادثه نیست بخودبیا