2 برادر بی شرف زنان یکدیگر را بچه دار کردند / جنجال به خاطر شب زفاف 4 نفری در احمدآباد
رکنا: زن جوانی در پاکستان از برادرشوهرش باردار شد و انتشار این خبر در رسانه ها موجی از خشم مردم را برانگیخت.
به گزارش گروه ترجمه رکنا، همخوابی یک مرد با زن برادرش در احمدآباد پاکستان خبرساز شد.
اسماعیل، زن برادرش را که به تازگی ازدواج کرده بودند وادار به همخوابی با خود کرد و این اتفاق زمانی رخ داد که فهمید برادرش نیز با همسر او رابطه پنهانی دارد.
این رابطه کثیف بین دو برادر و همسرانشان زمانی لو رفت که همسر اسماعیل از برادر او باردار شد در صورتی که اسماعیل سالیان طولانی توانایی باروری را نداشته است.
با افشا شدن رابطه خدیجه با برادر اسماعیل و بارداری اش، رابطه بین اسماعیل و همسر برادرش نیز فاش شد.
انتشار این خبر در رسانه ها و فضای مجازی پاکستان موجی از خشم و عصبانیت مردم را به همراه داشت چرا که معتقد بودند این گونه روابط کثیف بین خانواده ها موجب بهم ریختن یک خانواده و طایفه و گاهی قتل نیز می شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
ویدیو امروز | برشی از سکانس عاشقانهی تمام سریالهای کمدی/ دیالوگ و نگاههای عاشقانهی الیکا عبدالرزاقی و مهران مدیری رو فراموش نخواهد
چرا اینا سنگ نمیشن خداااااا؟
خدایا داریم به کجا میریم؟؟؟
چرا نطفه زنا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا مث حیوان برخورد میکنن باهم ،،،،،،
خدایا همه ما هارو به راه راست هدایت کن ،امین