بنجامین راموس 56 ساله، 34 امین وکیلی است که پس از روی کار آمدن رودریگو دوترته رئیس جمهوری این کشور از سال 2016 تاکنون ترور Assassination شده است.

تمام وکلای ترور شده با برنامه مقابله با مواد مخدر Drugs دوترته مخالفت کرده بودند.

طبق گزارش رسانه های فیلیپین دوترته که به مردم این کشور تعهد داده مواد مخدر و قاچاق Contraband این مواد افیونی را در این کشور ریشه کن کند، برنامه ملی مقابله باقاچاقچیان مواد مخدر را در دو سال گذشته به اجرا گذاشته که تاکنون بیش از 5 هزار نفر در آن کشته شدند.

گزارش های غیر رسمی رسانه ای حاکی از آن است که در این کشور بین 10 تا 12 هزار نفر در این برنامه قربانی شده اند.

وکلای مخالف این برنامه اکثرا وکالت خانواده های قربانیان را برعهده داشته و یا اعدام execution و کشتن Killing مظنونان مواد مخدر را توسط نیروهای پلیس Police فراقانونی و بدون برگزاری هر نوع محاکمه و جلسه دادگاه دانسته و با آن مخالفت کرده بودند.

'ادر اولالیا' رئیس گروه وکلای اتحادیه ملی که تاکنون بدون گرفتن هزینه از خانواده های قربانیان پرونده های آنها پیگیری می کند، در پی ترور وکیل راموس در مورد امنیت وکلای این گروه ابراز نگرانی کرده است.

وی افزود: اکثر موکلان راموس را مردم فقیر، فعالان زیست محیطی و زندانیان سیاسی تشکیل می دادند.

رئیس گروه وکلای اتحادیه ملی گفت که در حال تلاش برای دفاع از مردم بی دفاع هستیم، چاره دیگری نیست و قتل Murder راموس کار وکلای این اتحادیه را متوقف نخواهد کرد.

گروه دیده بان حقوق بشر نیز با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن این کشتارها اعلام کرد: قتل وکیل راموس اثبات کرد که مصونیت قضایی در جنگ مواد مخدر دوترته وجود ندارد.

این گروه خواستار تحقیقات بی طرفانه در مورد قتل های رخ داده در فیلیپین و قتل وکیل راموس و مجازات عاملان آن ها شده است.

دوترته وعده داده است که جنگ بی امان و بی قید و شرط وی علیه عاملان مواد مخدر ادامه خواهد یافت.

این درحالی است که مخالفان وی می گویند اکثر قربانیان مواد مخدر را افراد خانواده های فقیر تشکیل می دهند و کشتار راه حل رفع مشکل مواد مخدر دراین کشور نیست.

اواسط هفته گذشته نیز منابع خبری گزارش دادند: به دنبال ترورهای زنجیره ای اخیر در فیلیپین، یک فرمانده ارشد نظامی که در فهرست قاچاقچیان و عوامل قاچاق مواد مخدر رودریگو دوترته رئیس جمهوری این کشور قرار داشت به ضرب گلوله کشته شد.

رودریگو دوترته گفته است که فهرست 6 هزار نفری از عوامل تولید، توزیع و معامله و قاچاق مواد مخدر تهیه کرده است که به فهرست سیاه عاملان مواد مخدر معروف است. تاکنون تعداد زیادی از این افراد که رئیس جمهوری آنها را از مظنونان قاچاق مواد مخدر اعلام کرده در نقاط مختلف این کشور ترور شده اند.

براساس گزارش شبکه آسیا وان، دراین فهرست فرماندهان نظامی، وکلا، افسران پلس، نمایندگان مجلس، فرماندان و شهرداران، برخی رهبران و فعالان احزاب، تاجران و بسیاری از شخصیت های سیاسی و اجتماعی این کشور قرار دارند.

براساس گزارش های رسانه ای از دو سال گذشته تاکنون 16 نفر از شهرداران و معاونان شهرداری ها و مسئولان نهادهای شهری در سراسر فیلیپین ترور شده اند و تعدادی از نمایندگان مجلس و سناتورهای مجلس سنای این کشور نیز به دلیل مخالفت با دوترته بازداشت و زندانی Prisoner شدند.

خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

 

وبگردی