داستان عجیب/بازگشت هواپیمای آلمانی ربوده شده پس از ۴۰ سال!
رکنا: هواپیمایی آلمانی که در دههی ۷۰ قرن گذشته ربوده شده بود، پس از ۴۰ سال به خانه باز خواهد گشت.
هواپیمای متعلق به آلمان که در سال ۱۹۷۷ ربوده شده بود، اکنون در کشوربرزیل در حال آمادهسازی برای بازگشت به خانه است. ربوده شدن این بویینگ ۷۳۷ در زمان خود بسیار سر و صدا به پا کرد. هواپیمایی که ۴۰ سال پیش در پرواز ۱۸۱ لوفتهانزا از اسپانیا به مقصد آلمان، همراه با ۸۷ سرنشین خود ربوده شد.
ربایندگان این بویینگ خواستار آزادسازی ۱۰ تن از رهبران «انجمن ارتش سرخ» (Red Army Faction) بودند. عملیات هواپیما ربایی ۴ روز به طول انجامید و در نهایت پس از گذر از خاورمیانه در سومالی فرود آمد؛ جایی که واحدهای پلیس Police آلمان در طی عملیاتی با کشتن Killing ۳ نفر از ۴ رباینده، موفق به بازپسگیری هواپیما شدند. همچنین در این درگیری ۳ تن از مسافران آلمانی کشته شدند.
به هر ترتیب این هواپیما پس از بازگشت به آلمان در موزهی «دورنیر» (Dornier Museum)، واقع در جنوب این کشور، به نمایش گذاشته خواهد شد. سفیر آلمان در برزیل از این هواپیما به عنوان نمادی برای مبارزه با تروریسم یاد کرده است. در انتها توجه شما را به تصاویری از عملیات نجات و همچنین نحوهی آمادهسازی این بویینگ جلب میکنیم. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:
مرگ هولناک گردشگر زن هنگام فیلمبرداری +عکس
قتل دانشجوی پزشکی ایرانی در خانه دانشجویی در باکو
جزییات قتل خانم دانشجوی دانشکده پزشکی در آخرین دیدار + عکس
انفجار کپسول اکسیژن در بیمارستان میاندوآب/ یک کشته و ۵ مجروح+ عکس
دختری با دست قطع شده به خانه رفت! +عکس
قتل 5 مرد در مزرعه مرزی هیرمند با شلیک گلوله
در اتاق خواب کیارش چیزی دیدم که خشکم زد!
افشین دست از سر مادر بیوه ام برنمی داشت و من تعصب زیادی داشتم تا اینکه !!+ عکس
4 صبح بود که خوابیدیم و لحظاتی بعد آن صحنه وحشتناک را دیدم / زینب شاهد فاجعه بود
قاتل برادر می خواست از ایران فرار کند اما!
سقوط هواپیمای کوچک روی یک استخر خانگی + فیلم
ناپدید شدن فرش جهیزیه پروین اعتصامی ! + تصاویر
مسابقه ای که راز شوم مرد جوان را نزد همسرش فاش کرد+فیلم کتک کاری
عکس عجیب از گانگورویی عضلانی مانند بدنسازها + تصاویر
قطع دست سارق جوان در زندان مشهد
کمین خیابانی پلیس برای دزدان 18 ساله پایتخت + عکس
ارسال نظر