کاهش آمار فوتیهای۹۶/ فارس و خوزستان درصدر تصادفات منجر به مرگ
رکنا: رئیس سازمان پزشکی قانونی گفت: در مجموع آمار فوتیهای فروردین کاهش داشتیم و از آمار ۱۳۲۳ نفر به ۱۱۶۴ نفر رسیدهایم.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، احمد شجاعی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در جلسه هماهنگی دستگاههای برگزار کننده مراسم ارتحال بنیانگذار جمهودی اسلامی، با ارائه آماری از موارد فوتی تصادفات رانندگی در عید نوروز امسال گفت: خوشبختانه در طول تعطیلات حوادث نیز سیر نزولی داشته است.
وی افزود: ۴۶ درصد از کشته شدهها زیر دیپلم سواد داشتهاند و از این امار ۷۱٫۹ درصد از فوتیها را مردان به خود اختصاص دادهاند.
شجاعی افزود: بیشترین تصادفات منجر به مرگ در تعطیلات نوروز امسال، در روزهای ۷ فروردین (۷۲ نفر)، 5 فروردین (۶۵ نفر) و ۲۷ اسفند (۶۰ نفر) گزارش شده و کمترین تصادفات منجر به مرگ نیز در روزهای 14 فروردین (۲۳ نفر) و ۱۵ فروردین (۳۲ نفر) رخ دادهاست.
وی به استانهایی که بیشترین تعداد تصادفات را داشتند اشاره کرد و گفت: استانهای فارس (۸۶ نفر) و خوزستان(۶۹ نفر) بیشترین و استانهای زنجان (۶ نفر) و ایلام (۹ نفر) کمترین تعداد کشتههای ناشی از تصادف Crash را داشتهاند. بیشترین درصد افزایش در مرگهای ناشی از تصادفات مربوط به ایام نوروز امسال نسبت به سال گذشته در استانهای بوشهر (۱۷۵درصد) و گلستان (۱۲۵ درصد) و بیشترین کاهش مربوط به استانهای زنجان (۷۱٫۴ درصد) و ایلام (۴۰ درصد) بوده است.
رئیس سازمان پزشکی قانونی همچنین گفت: ۷۱٫۴ درصد از کشتههای ناشی از حوادث رانندگی مرد و ۲۸٫۶ درصد زن بودهاند. از لحاظ تحصیلی ۲۳٫۵ درصد بیسواد، ۴۹٫۴ درصد دارای تحصیلات کمتر از دیپلم، ۱۵٫۵ درصد دیپلمه، ۱۰ درصد بالاتر از دیپلم و ۱٫۵ درصد نامعلوم بوده است.
شجاعی همچنین درباره وضعیت فوتشدگان تصادفات نیز گفت: در زمان وقوع حادثه Incident ۳۵ درصد از افراد راننده وسیله نقلیه، ۱۹٫۵ درصد عابر پیاده و ۴۳ درصد سرنشین وسیلهنقلیه بودهاند.
وی درباره آنالیز سنی متوفیان نیز گفت: از لحاظ سنی ۱۲٫۲ درصد افراد ۱۰ سال و کمتر، ۶ درصد ۱۷–۱۱ سال، ۲۸٫۵ درصد ۲۹–۱۸ سال، ۲۷٫۱درصد ۴۹–۳۰ سال و ۲۵٫۸ درصد کشتههای تصادفات ۵۰ سال به بالا داشتهاند.
رئیس سازمان نظام پزشکی درباره نحوه وقوع تصادف نیز گفت: دلیلی ۴۳٫۵ درصد از مرگها ناشی از برخورد دو وسیله نقلیه، ۲۷٫۴ درصد به دلیل واژگونی وسیله نقلیه و ۱۹٫۵ درصد نیز به دلیل برخورد وسیله نقلیه به عابر و ۶٫۷ درصد وسیله نقلیه به شیء ثابت اتفاق افتاده است.
وی در ادامه افزود: در مواردی که فوت متوفی ناشی از برخورد وسایل نقلیه به یکدیگر بوده، در ۵۴٫۴ درصد موارد خودروی مقابل با خودروی متوفی خودروی سواری، ۱۱٫۲ درصد وانت بار، ۱۱٫۲ درصد کامیون، ۹٫۷ درصد تریلی، ۴٫۵ درصد موتورسیکلت، ۳٫۸ درصد کامیونت،۱٫۷ درصد اتوبوس و ۳٫۵ درصد سایر خودروها بوده است.
شجاعی همچنین گفت: خودروی مورد استفاده ۵۰٫۷ درصد از افراد متوفی خودرو سواری، ۱۹٫۴ درصد موتورسیکلت، ۵٫۶ درصد وانت بار، پنج دهم درصد اتوبوس و مینیبوس و ۲٫۲ درصد کامیون، کامیونت و تریلی بوده است.
ویدرباره علت اصلی مرگ افراد متوفی درحوادث رانندگی نیز گفت: ۵۲٫۱ درصد از افراد به دلیل وارد شدن ضربه به سر، ۲۳٫۱ درصد بر اثر شکستگیهای متعدد، ۸٫۸ درصد به دلیل خونریزی، ۱۰٫۴ درصد به دلیل علل اشتراکی و ۵٫۶ درصد به دلایل دیگر فوت کردهاند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر