پای نقی معمولی و دوستان به مجلس باز می‌شود!

از روزی که تصاویری از تست گریم فصل ششم «پایتخت» منتشر شد، گمانه‌زنی‌ها درباره قصه این فصل هم آغاز شد. یقه دیپلمات، ته‌ریش و ژست «نقی معمولی» در تصویری که از او منتشر شده بود، ذهن‌ها را به این سمت برد که «نقی» انگار در فصل جدید، مسئولیتی دولتی پذیرفته است. از سوی دیگر با توجه به این که انتخابات مجلس شورای اسلامی، در اسفند ماه و حدود دو هفته قبل از شروع پخش فصل جدید «پایتخت» برگزار می‌شود، ظن حضور نقی در انتخابات مجلس هم وجود دارد.

یک نماینده باشرافت

در روز‌های گذشته، نام سید امیر سیدزاده تهیه‌کننده سینما Cinema به عنوان یکی از بازیگران جدید «پایتخت ۶» مطرح شده است. او که تا به حال تهیه‌کنندگی چندین فیلم و سریال اجتماعی را بر عهده داشته، اما تجربه بازیگری ندارد، دیروز در گفتگویی، درباره نقش خود توضیحاتی ارائه کرد: «به درخواست آقای تنابنده و مقدم، حضور در این سریال را پذیرفتم و قرار است یکی از نقش‌های مجموعه را بازی کنم. نقش یک نماینده مجلس باشرافت را بازی می‌کنم که اهل هیچ حزب و جناحی نیست و فقط برای مردم کار می‌کند.» او البته در پایان به این سوال که پس گمانه‌زنی‌ها درباره نقش «نقی معمولی» در این فصل به عنوان یک نماینده مجلس خیلی اشتباه نیست، گفت: «بهتر است سریال را ببینید.» سیدزاده تهیه‌کننده سریال «پیامک از دیار باقی» بوده و فصل ششم «پایتخت»، دومین تجربه همکاری او با سیروس مقدم و محسن تنابنده است.

کمدی سیاسی در «پایتخت»

حضور یک نماینده باشرافت مجلس در سریال، از دو جنبه قابل تحلیل است. از طرفی خط قرمز‌های تلویزیون اجازه نمی‌دهد وقتی صحبت از انتخابات مجلس است، نمایندگان مردم افراد شیفته قدرت تصویر شوند. از طرف دیگر، برای ایجاد موقعیت‌های کمدی، یک دوقطبی میان فرد باشرافت و فرد شیفته قدرت، لازم است؛ بنابراین می‌توان حدس زد حداقل یکی از شخصیت‌های مرتبط با مسائل سیاسی در «پایتخت ۶»، برخی ویژگی‌های منفی دارد که بتوان از آن، موقعیت‌های کمدی درآورد. آیا می‌توان انتظار داشت که شخصیت مذکور، «نقی» باشد؟ از گذشته می‌دانیم مدرک تحصیلی «نقی» سیکل است. آیا ممکن است در فاصله ماجرا‌های سوریه و انتخابات، درس خوانده باشد و مدرک کارشناسی ارشد را به عنوان پیش‌نیاز ورود به مجلس، کسب کرده باشد؟

دومین کمدی مرتبط با مجلس

گروه سازندگان سریال «پایتخت»، در سال‌های گذشته یک تجربه نسبتاً موفق در ساخت کمدی سیاسی داشته‌اند. سریال «چک برگشتی» که در نوروز ۹۱، آن هم حدود ۲۰ روز بعد از انتخابات مجلس سال ۹۰، روی آنتن رفت، اولین تجربه محسن تنابنده، سیروس مقدم و الهام غفوری در پرداختن به ماجرای یک نامزد انتخابات مجلس بود. اگرچه در آن سریال، سروش صحت و ایمان صفایی زوج فیلم نامه‌نویس «لیسانسه‌ها» هم تنابنده را یاری می‌کردند. تم «چک برگشتی» مشابه کمدی‌های سیروس مقدم در دهه نود بود و اگرچه به اندازه «پایتخت» موفق نشد، اما دست‌کمی از «چاردیواری» و «پیامک از دیار باقی» نداشت. باید دید مقدم، تنابنده و غفوری برای نوروز ۹۹ چه دستپختی تدارک دیده‌اند؛ سریالی که از همین حالا، انتظارات از آن بالاست و احتمال موفقیتش نیز بسیار زیاد است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.