پاتک پلیس به شوتی سواران/ ۵۶ دستگاه خودروی شوتی در خرم آباد توقیف شد
کدخبر:
996576
لینک کپی شد
رکنا: فرمانده انتظامی خرم آباد از توقیف ۵۶ خودروی سبک در اجرای طرح برخورد با خودروهای قاچاق بر موسوم به شوتی طی ۷۲ ساعت گذشته در این شهرستان خبر داد.
کدخبر:
996576
لینک کپی شد
![پاتک پلیس به شوتی سواران/ ۵۶ دستگاه خودروی شوتی در خرم آباد توقیف شد](https://cdn.rokna.net/thumbnail/RepZkByLCdXT/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cjA7rnvbNAfKvtfuJ1_NwVg,,/170735466.jpg)
به گزارش رکنا از لرستان، سرهنگ"نبی اله قاسمی" در تشریح جزئیات این خبر بیان داشت: در تداوم طرح های امینت بخش در سطح شهرستان و همچنین محورهای مواصلاتی منتهی به این شهرستان و مقابله با مخاطرات رانندگی خودروهای شوتی برای دیگر رانندگان، طرح برخورد با خودروهای قاچاق بر توسط مجموعه انتظامی این فرماندهی در ۷۲ ساعت گذشته به مرحله اجرا درآمد.
وی افزود: ماموران انتظامی این شهرستان در اجرای این طرح عملیاتی، ۵۶ دستگاه خودروی قاچاق بر موسوم به ( شوتی) که با رانندگی های مخاطره آمیز باعث ایجاد بی نظمی و خطر در سطح جاده ها شده بودند را توقیف کردند.
مهدی زکی پور/لرستان
-
ویدیو امروز | سوال نامنظم مهران مدیری از جواد عزتی / با خانوم افسردهات کی آشنا شدی!
ارسال نظر