سرپرست آمورش و پرورش لرستان؛
با ترویج ارزشها در جامعه باید جلوی ضدارزشها گرفته شود
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان عفاف و حجاب را ارزش خواند و افزود: با ترویج ارزش ها در جامعه باید جلوی رواج بی بند و باری ها و ضدارزش ها گرفته شود.
![با ترویج ارزشها در جامعه باید جلوی ضدارزشها گرفته شود](https://cdn.rokna.net/thumbnail/hMgLgRHwZkVX/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2c4Ao6MIqRbcOvtfuJ1_NwVg,,/%D8%A8%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF.jpg)
یونس بهاروند، امروز در جلسه امور بانوان نواحی ۲۴ گانه آموزش و پرورش لرستان با اشاره به پیش رو بودن انتخابات اظهارداشت: ان شاءالله همه در انتخابات ریاست جمهوری، روز جمعه حضور قوی خواهیم داشت و دیگران را به مشارکت در انتخابات دعوت کنیم.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان عفاف و حجاب را ارزش خواند و افزود: با ترویج ارزش ها در جامعه باید جلوی رواج بی بند و باری ها و ضدارزش ها گرفته شود.
وی با اشاره به برابری نقش زنان و مردان در جامعه اظهارداشت: ارزش زنان در جامعه اسلامی از جایگاه بالایی برخوردار هستند.
بهاروند خاطرنشان کرد: باید الگوی بانوان در جامعه باشید، گفتار و رفتار شما قطعا مورد توجه قرار می گیرد.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان در پایان گفت: بانوان آمربه معروف باید سعه صدر داشته باشند و با بانوان محلات ارتباط قوی داشته باشید.
-
علت تعریف های شهاب حسینی و فرزاد حسنی از امین زندگانی + فیلم
ارسال نظر