«احضار» همسر «حاج کاظم» به رمضان 1400
رکنا : روایت بازی در نقش خواهر ۲ پیامبر، بازی در نقش مادر قهرمانان آثار دراماتیک و لحظه رویارویی با حاتمیکیا و پرستویی در « آژانس شیشهای» را بخونید.
نسرین نکیسا در رشته نمایش تحصیل کرده و با تجربه است.
به گزارش رکنا ، در نخستین قدم هایش در «آژانس شیشه ای» ابراهیم حاتمی کیا ایفای نقش کرد و نقش «فاطمه» همسر «حاج کاظم» را بازی کرد. سپس در سریال تاریخی «یوسف پیامبر(ع)»، «داستان یک شهر»، «کیمیا»، «روزگار جوانی»، «ممنوعه»، «گاندو» و اکنون «احضار» به نقش های متفاوت جان بخشید. به بهانه بازی در سریال ماه رمضانی «احضار» به کارگردانی علیرضا افخمی گریزی به کارنامه این بازیگر زدیم.
با چه شناختی بازی در سریال ماه رمضانی «احضار» را پذیرفتید؟
در سریال «پرستاران» افتخار همکاری با آقای (علیرضا )افخمی را داشتم و قبل از این سریال هم او را از طریق آثارش و به عنوان ناظر کیفی سریال ها می شناختم. در سریال «پرستاران» با حساسیت های منحصر به فرد آقای افخمی آشنا شدم، شیوه کاری اش با همه کارگردان هایی که با آن ها کار کردم، خیلی متفاوت بود، سخت گیری ها، وسواس ها و حساسیت هایش با وجود این که نویسنده هم بود، خیلی مشهود بود.
بازتاب ها چگونه است؟
جای خوشبختی است که واکنش های مثبت و منفی دریافت می کنیم. حال و هوای کار آقای افخمی نوتر است، مخاطبان چند سالی در این ژانر اثری ندیده بودند. آقای افخمی بر این مقوله اشراف دارد. یک گلایه از مخاطبان دارم؛ کاری که هنوز پخش آن آغاز نشده، صرفاً با دیدن یک تیزر نمی توان درباره اثر قضاوت کرد. برای سریال «ممنوعه» چنین قضاوتی از سوی مخاطبان صورت گرفت. تنها سه قسمت آن در شبکه نمایش خانگی پخش شده بود که انتقادهای خیلی بدی به سریال شد تا جایی که پخش آن متوقف شد، به نظرم عادت غلط و اشتباهی است «قصاص قبل از جنایت کردن».
در نقش «معصومه»، مادر «مائده» با وجود حساسیت های آقای افخمی چگونه بازی کردید؟
نقش مادری را که بازی می کنم، خیلی در کارنامه ام تکرار شده است. «معصومه» هم مادری است که دختری امروزی و عصیان گر دارد، جهان بینی نسل امروز با دیروز بسیار متفاوت است. ازدواج دوم «معصومه» و از جهاتی خودش را به روز کرده است. کلیشه نشدن نقش به فیلم نامه برمی گردد و در نهایت نظر قطعی را کارگردان اعلام می کند که کاراکتر «معصومه» در فیلم نامه چگونه خلق شود. بخش دیگر هم به طراحی صحنه و لباس و مکان زندگی، مراودات و معاشرت های این خانواده بر می گردد.
در مقطعی که کم سن و سال بودید، در «آژانس شیشه ای» مقابل دوربین حاتمی کیا بازی کردید، از تاثیر آن در کارنامه کاری تان بگویید.
این توفیق نصیبم شد تا در «آژانس شیشه ای» با ابراهیم حاتمی کیا همکاری کنم و خیلی برایم سرنوشت ساز بود، چون بعد از آن اتفاقات خوبی برایم افتاد. البته در مقطعی به دلیل تولد فرزندم کم کار بودم و نقش های کوتاه را می پذیرفتم. این شانس با من یار بود که با یک کاراکتر ماندگار به نام «فاطمه» همسر «حاج کاظم» در یکی از بهترین آثار حاتمی کیا باشم. آن روزها پیشنهاد برای بازی در «آژانس شیشه ای» برایم خیلی مهیج بود. آقای آتیلا پسیانی - مسئول انتخاب بازیگران فیلم - با توجه به همکاری های قبلی و شناختی که از من داشت، با من تماس گرفت و از من دعوت به کار کرد. قبل از دعوت به بازی درباره فیلم نامه «آژانس شیشه ای» شنیده و جزو آن دسته از آدم هایی بودم که دوست داشتم کار ساخته شود و آن را در جشنواره ببینم، ولی نمی دانستم که همای سعادت می خواهد بر شانه ام بنشیند. جلسه اول که آقای حاتمی کیا مرا دید، چند عکس از من گرفته شد، چند روز بعد برای تست گریم رفتم و خیلی خوشحال شده بودم، بعد فیلم های متعددی از من گرفتند. قبل از این فیلم در سریال «آوای فاخته» در چند سکانس کوتاه توفیق هم بازی شدن با پرویز پرستویی را داشتم. من، آقای پرستویی و بهروز شعیبی- در نقش پسرمان- به دفتر رفتیم چون آقای حاتمی کیا می خواست ببیند که آیا خانواده حاج کاظم از هر نظر با هم هماهنگ هستند یا خیر؟ ما با هم حرف می زدیم و فیلم می گرفتند، یادم است آقای پرستویی از من پرسید که تا حالا کار کرده ام؟ چون بازیگر نقش مقابل خیلی برایش اهمیت داشت، در واقع مرا گزینش می کرد و یادش نبود که هم بازی اش بودم، بعدها که ضبط شده سریال «آوای فاخته» را دیده بود و برای تست تصویر بعدی رفتیم، آقای پرستویی گفت که بازی ام را دیده و مرا تایید کرد و خیلی خوشحال شدم که آقای پرستویی که ریشه چندین ساله و محکمی در بازیگری دارد، مرا تایید می کند و در نهایت انتخاب شدم. جلسات دورخوانی جزو اصول کاری حاتمی کیاست و در طول فیلم برداری تعامل خوبی با هم داشتیم.
دلیل حضور کم رنگ تان در سینما چیست؟
در مقطعی خیلی پیشنهاد بازی نداشتم، شاید کارهایی که داشتم، نوعی سینمای معناگرا بود که در این ژانر خیلی محدود کار تولید می شد و اگر من مثل خیلی از همکاران دیگر از طریق سینمای تجاری ظاهر شده بودم قاعدتاً تقدیر و حضورم در سینما خیلی متفاوت تر می شد.
شانس این را داشتید که با کارگردان های بزرگی در آثار ماندگاری بازی کنید که یکی از آن ها سریال «یوسف پیامبر(ع)» بود، بازی در این اثر تاریخی چه سختی هایی برای تان داشت؟
این سریال یکی از افتخاراتم است و خدا را شاکرم که در اثری ماندگار بازی کردم. ابتدا برای بازی در نقش مادر حضرت یوسف(ع) دعوت شدم ولی چون جوان بودم، برای نقش خواهر حضرت یوسف(ع) انتخاب شدم. برایم کار پر خیر و برکتی بود و به واسطه خیرات و برکات این سریال توانستم صاحب خانه شوم. به یاد دارم در زمان بستری بودن مرحوم فرج ا... سلحشور به عیادتش رفتم و مشغول نگارش فیلم نامه حضرت موسی(ع) بود، به من گفت که دلم می خواهد توفیق نصیبم شود و بتوانم سریال را بسازم و تو نقش خواهر حضرت موسی(ع) را بازی کنی. کلی خندیدیم و گفتم گویی این مهر بر پیشانی من زده شده که نقش خواهر همه پیامبران را بازی کنم.
«روزگار جوانی» برای خیلی از بینندگان حس نوستالژی دارد. برای فصل دوم آن که در حال ساخت است، دعوت به کار شده اید؟
بعد از این سریال « داستان یک شهر» را با اصغر فرهادی کار کردم که جزو سریال های پرمخاطب بود. برای بازی در «روزگار جوانی» صحبت کردیم که چون کار اپیزودیک است و من مشغول بازی در «گاندو» و «احضار» هستم و مقابل دوربین حسن فتحی در «جیران» هم خواهم رفت، سعی می کنم در «روزگار جوانی» نیز بازی کنم.
در پایان درباره نقش تان در سریال «جیران» بگویید.
نباید درباره فیلم نامه توضیح دهم اما «جیران» هم یک عاشقانه است که در بستر تاریخ زندگی ناصرالدین شاه اتفاق می افتد و من نقش مادر «جیران» پریناز ایزدیار را بازی می کنم. این موهبت نصیبم شده که در تمام آثار دراماتیک نقش مادر را بازی کنم، زمانی نقش خواهر پیامبران و زمانی هم نقش مادر قهرمان ها را دارم!آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
نویسنده : مریم ضیغمی
ارسال نظر