این مطلب از گروه وب گردی است و تنها جنبه سرگرمی دارد
عکس زن جذاب شهرام شب پره ! / عمرا می دانستید زن دارد ! + بیوگرافی
در ادامه بیوگرافی شهرام شب پره خواننده مشهور ایرانی را مشاهده می کنید.
شهرام شب پره (زادهٔ ۱۷ بهمن ۱۳۲۶ تهران) خواننده، آهنگساز، بازیگر و ترانهسرای ایرانی است. وی پیشگام موسیقی پاپ ایران است. در ادامه اطلاعاتی از زندگی شخصی او را می خوانیم.
نام اصلی: شهرام شب پره
نام مستعار: سلطان پاپ ایران
تولد: ۱۷ بهمن ۱۳۲۶ (۶ فوریهٔ ۱۹۴۷ ) تهران
سبک(ها): پاپ , ریتم
ساز(ها): درامز ، گیتار بیس
سالهای فعالیت: از اوایل دهه ۱۹۶۰ تا کنون
شهرام شب پره متولد ۱۷ بهمن ۱۳۲۶ در تهران؛ خواننده، آهنگساز و ترانه سرا است.
تحصیلکرده مقطع دیپلم از دبیرستان خامنه ای پور می باشد که از ۱۶ سالگی خواندن را شروع کرد و حالا لس آنجلس بوده و پس از ویگن مرد اول موسیقی پاپ است.
خانواده شهرام شب پره
شهرام شب پره در بیمارستان ورجاوند تهران به دنیا آمد و در محله تهران نو و در یک خانواده فرهنگی و موسیقی دوست رشد کرد، پدرش افسر ارتش و نوازنده سنتور بود. مادرش خانم «فروغ الزمان» مدیر و معلم دبیرستان بوده که تار هم می نواخت.
خواهر و برادران
برادر و خواهر شهرام نیز همه موسیقی را به صورت حرفه ای پیگیری کردند ، شهبال شب پره خالق و حامی گروه بلک کتس، کلارینت (قره نی) می نوازد.
شهنام که در تگزاس زندگی میکند گیتار را به صورت حرفه ای می زند، شهناز خواهرش نیز از کنسرواتوار معتبر موزیک وین اتریش در رشته پیانو فارغ التحصیل شده است.
ازدواج شهرام شب پره
شهرام شب پره چندین سال پیش با خانم نسترن ازدواج کرده که ثمره این زندگی تنها یک دختر بنام «دنیا» می باشد، این زوج سال هاست در کنار هم زندگی می کنند.
شروع از ۱۳ سالگی
شهرام شب پره در سال ۱۳۳۹ وقتی ۱۳ ساله بود نواختن درام (تنبک) را شروع کرد تا اینکه از ۱۶ سالگی کار حرفه ای را با خواندن در هتل مجلل قو در شمال شروع کرد.
تشکیل گروه شورشیان
سال ۱۳۴۳ وقتی ۱۷ ساله بود به همراه ابراهیم حامدی معروف به ابی و سیاوش قمشی گروه موسیقی «شورشیان» را تشکیل دادند که مدت کوتاهی بسیار درخشید.
مهاجرت شهرام شب پره
شهرام شب پره، در سال ۱۳۵۶ اولین آلبوم خود بنام «گرگ و بره» را انتشار داد تا اینکه قبل از وقوع انقلاب ایران را به مقصد خاک آمریکا و شهر لس انجلس ترک کرد. در سال ۱۳۵۹ وقتی آمریکا بود آلبوم «دیار» و سپس آلبوم «هیچ کجا ایران نمیشه» را منتشر کرد.
حمله در کنسرت
در کنسرت ۱۱ فروردین ۱۳۹۶ در مالزی چند مهاجم ایرانی زمان اجرا، با هجوم به وی در روی صحنه باعث شکستگی سر و استخوان و در نهایت بستری اش شدند.
تجربه بازیگری شهرام شب پره
این خواننده و ترانه سرا تجربه حضور در سینمای ایران قبل از انقلاب را نیز دارد ، او بعنوان بازیگر در ۵ فیلم سینمایی ایفای نقش کرده است.
بوی گندم – ۱۳۵۶
ماهی ها در خاک می میرند – ۱۳۵۶
علف های هرز – ۱۳۵۵
شب غریبان – ۱۳۵۴
عروس دجله – ۱۳۳۳
علیه سیاوش قمیشی
سیاوش قمیشی کلاهبردار است و برای شعور و احساسات مردم ارزش قائل نیست و تنها به دنبال راهی است که درآمد بیشتری از قراردادهایش به جیب بزند.
قمیشی در کنسرت هایش زنده نمی خواند و روی آهنگ ها لب می زند، همچنین قمیشی انسان مادی و بی محبتی بوده که خیرش حتی به پسرش هم نمی رسد.
همکاری با پیشکسوتان موسیقی
بعنوان آهنساز و ترانه سرا با ابی ، لیلا فروهر ، گوگوش ، ناهید ، شهرام صولتی و خیلی های دیگر همکاری داشتم و با ستار هم بصورت مشترک کار کردیم.
از رپ متنفرم
من موسیقی های که با ریتم و با فیلینگ هست از جمله ری چارلز و بیتلز گوش می کنم اما از رپ بخصوص رپ ایرانی متنفرم چون با فرهنگ ما جور نیست.
داستان شکایت
در ۲۳ آبان ماه ۱۳۹۴ شهرام شب پره از طریق وکیل و همسر خود در ایران علیه چند ایران به اسامی یاشار، رها و امیر شکایتی را به دادگاه ارائه داد.
می گوید این دوستان پنجاه ساله من قرار بود در ازای ۴۰۰ هزار دلاری که از من گرفتند دو آپارتمان در ترکیه برایم بخرند اما پول را برداشته و به ایران قرار کردند.
تصور می کردم که من نمی توانم به ایران بروم به همین دلیل همسرم به ایران رفت و با حکم دادگاه آنها را بازداشت کرد و یاشار الان در زندان است.
آرزو بازگشت به ایران
آرزویم هست بروم تو مملکت خودم، حتی اگر اجازه کار موسیقی نداشته باشم فقط بتوانم کار کنم تا هزینه درآمد زندگی ام را در بیارم و دیگر هیچی نمی خوام. پاسپورت ایرانی دارم ، تمام اسناد رسمی ازدواج رو هم از سفارت گرفتم.
جراحی بینی
شهرام شب پره در شهریور ۱۴۰۱ به دلیل انحراف بینی مجبور شد بعد از سال بینی خود را عمل کند، البته او هیچ تغییری و زیبا سازی رو انجام نداده است.
آلبوم های شهرام شب پره
گرگ و بره – ۱۳۵۶
دیار – ۱۳۵۹
هیچ کجا ایران نمیشه – ۱۳۵۹
مسافر – ۱۳۶۰
ایران ایران – ۱۳۶۱
خدایا چه کنم؟ – ۱۳۶۲
طلسم – ۱۳۶۳
مدرسه – ۱۳۶۴
شاپرک – ۱۳۶۵
باغ الفبا – ۱۳۶۶
خجالتی – ۱۳۶۷
شاگرد اول – ۱۳۷۰
تابستان ۹۲ – ۱۳۷۱
تابستان ۹۴ – ۱۳۷۳
قصه – ۱۳۷۴
دو راهی – ۱۳۷۵
ریتم شب – ۱۳۷۷
دنیا – ۱۳۸۰
آتش – ۱۳۸۴
تپش – ۱۳۸۷
تار تا گیتار – ۱۳۹۱
ارسال نظر