این مطلب از گروه وب گردی است و تنها جنبه سرگرمی دارد.
فیلم سقوط اولین بشقاب پرنده در تهران ! / مکالمات خلبانان ایرانی در تعقیب فرازمینی ها را ببینید
دیده شدن موجودات فضایی در ایران در سال 1355 بسیاری از مردم را شوکه کرد و فیلمی نیز در این راستا منتشر شد.
شب ۲۶ شهریور ۱۳۵۵، ساعت ده و نیم شب تماسهای مردم با نیروی هوایی ارتش خبر از رویت شیء پرنده در افق شمالی تهران در منطقهٔ شمیران داد. پس از تأیید این گزارشها توسط برج مراقبت فرودگاه مهرآباد تهران، از پایگاه هوایی شاهرخی (نوژه) دو فانتوم عازم تهران میشوند. خلبان هواپیمای اول پس از نزدیک شدن به شیء متوجه از کار افتادن وسایل دقیق و وسایل ارتباط رادیویی هواپیما شده و به پایگاه بازمیگردند. اما خلبان هواپیمای دوم تلاش میکند به شیء ناشناخته نزدیک شده و آن را مشاهده کند. وی میگوید: «حرکتهای خیلی سریع میکرد و با سرعت بالا جابجا میشد. از خود چهار نور ساطع میکرد. از قسمت بالای آن نوری قرمز و چشمکزن، در پایین نوری نارنجی رنگ و در طرفین نوری آبی رنگ ساطع میشد. این نورها به قدری شدید بودند که امکان دیدن بدنهٔ این شیء وجود نداشت.»
پس از نزدیکتر شدن، جسم نورانی کوچکی از آن جدا و به هواپیما نزدیک میشوند. خلبان تصور میکند که موشک به سمت وی شلیک کردهاست و میگوید: «من فکر کردم موشکی به سمت من شلیک شده و سعی کردم با موشک حرارتی آن را هدف قرار دهم؛ ولی وقتی موشکم را انتخاب کردم، متوجهٔ از کار افتادن وسایل دقیق و خاموش شدن همهٔ چراغها بر روی صفحهٔ مقابلم شدم. در آن لحظه وسایل دقیق شروع به نوسان کردند و ارتباط رادیویی هم از کار افتاد.»
با دور شدن هواپیما، جسم نورانی هم از تعقیب آنان صرف نظر میکند. تعقیب و گریز در آسمان تهران ادامه مییابد. خلبان رویت چند جسم نورانی دیگر را در بالای سر خود و سایر نقاط تهران گزارش کردهاست؛ که هر بار همانند مورد اول با نزدیک شدن به آن، ارتباطات رادیویی هواپیما از کار میافتد.
یک ماهوارهٔ نظامی آمریکا نیز اجسام نورانی را بر فراز تهران رصد کردهاست.
یکی از مسائلی که مشاهده یوفو در ۴۳سال قبل را معتبر میکند افراد دخیل در ماجرا هستند. شاید افراد عادی در مشاهده اشیای پرنده اشتباه کنند اما در این ماجرا اکثر افراد، کارشناسان زبده هوایی ایران بودهاند
جز مردم عادی که با برج تماس میگرفتند تیم ۱۶نفره برج مراقبت که همگی دارای تحصیلات عالی هستند شاهد این ماجرا بودند. علاوه بر آنها مشاهدات ۴خلبان (۲خلبان در هر فانتوم) یکی از دلایل اعتبار این مشاهده است.
ارسال نظر