دوپینگ خاص به سبک قوی‌ترین زن ایران + عکس های باورنکردنی از فاطمه یوسفی

ریحانه اسکندری: پس از ورود وزنه برداری در بخش بانوان به ایران، استقبال قابل توجهی توسط علاقه مندان این رشته صورت گرفت. زنان ایرانی در نقاط مختلف کشور در مدت زمان بسیار کوتاهی موفق شدند نتایج قابل توجهی را در سطح کشور و جهان به دست بیاورند و نام وزنه برداری زنان ایران را به گوش ها آشنا کنند.

از ثبت رکورد های مختلف تا به دست آوردن مدال های رنگارنگ در مسابقات مختلف آسیایی و جهانی.

پس از مدتی تابوی این رشته برای دختران و زنان شکسته شد و واکنش های از سوی مردم و دیگر اقشار جامعه نسبت به وزنه برداری بانوان بسیار بهتر شد. حالا و امروز به مدد تلاش هایی که دختران ایران در این رشته انجام داده اند، انجام این رشته دیگر دور از انتظار نیست و امکانات بهتری در اختیار بانوان قرار می گیرد، هرچند که اصلا کافی و قانع کننده نیست.

چندی پیش در مسابقات قهرمانی کشور، فاطمه یوسفی، وزنه بردار شایسته کشور موفق شد لقب قوی ترین زن ایران را به خود اختصاص دهد. این مسابقات بعد از سه سال وقفه برگزار شد و ۱۴۳ وزنه بردار از ۲۷ استان، به مدت سه روز در اهواز به رقابت پرداختند.

استان های البرز، تهران، خراسان رضوی، خوزستان، کردستان و فارس هر یک با ۱۰ وزنه بردار در این مسابقات شرکت کردند. الهام حسینی چهره سرشناس وزنه‌برداری زنان ایران در این مسابقات غایب بود.

در دسته فوق سنگین فاطمه یوسفی توانست اول شد و قوی ترین وزنه‌بردار ایران شد.‌ رکورد های فاطمه یوسفی به شرح زیر است:

فاطمه یوسفی (فارس): با رکورد ۹۲ یک ضرب، ۱۲۸ دوضرب و مجموع ۲۲۰ کیلوگرم

او که زاده استان فارس است، مادرش را یکی از حامیان و عوامل موفقیت خود می داند و معتقد است این روزها نگاه جامعه به وزنه برداری زنان بهتر شده است.

در گفتگویی که با قوی ترین زن ایران انجام داده ایم، از چشم انداز ها او برای آینده، چگونگی ثبت این رکورد ها و...پرسیدیم که در ادامه می خوانید:

وزنه برداری

فعالیت شما در رشته وزنه برداری به شکل حرفه ای از چه زمانی آغاز شد و اصلا چرا این رشته را انتخاب کردید؟

من از سال ۹۸ به صورت حرفه ای وزنه برداری را آغاز کردم، قبل از این هم در رشته دو و میدانی و پرتاپ چکش فعالیت می کردم. در پرتاپ چکش هم همیشه در سطح کشور مقام اول را به دست می آوردم.

در ابتدای راه چه موانعی سر راه شما قرار گرفت؟ با توجه به این که این رشته در ایران رایج نبود.

مشوق من خیلی من را کمک کرد، آقای مجید زارع. این رشته را از موقعی که آغاز کردم بسیار توانمند بودم و قدرتم زیاد بود. همین موضوع هم باعث می شد روز به روز بیشتر علاقه مند شوم.

واکنش خانواده شما نسبت به حضورتان در وزنه برداری چه طور بود؟

مادرم بسیار من را کمک می کرد و همیشه برای این مسیری که طی کردم مرا تشویق می کرد و کنار من بود. خانواده حامی من بودند.

شما الان قوی ترین زن ایران هستید، ثبت چنین رکوردی چه قدر زمان برد و چه سختی هایی برای شما داشت؟

من تقریبا هر روز به مدت ۶ ساعت تمرین می کنم. برای ثبت چنین رکوردی و اتفاق افتادن همچین چیزی بیشتر از همه تلاش و پشتکار خودم به من کمک کرد.

سطح مسابقات قهرمانی کشور را چه طور دیدید؟

این مسابقات یک وقفه ۳، ۴ ساله داشت و با این فاصله دوباره آغاز شد. سال ۹۸ یک دوره مسابقات برگزار شد، دیگر نبود تا امسال. سطح مسابقات خیلی خوب نبود و رکورد شخصی خودم را هم نزدم، ولی با اختلاف اول شدم.

شرایط رسیدگی ها در این رشته چه طور هست؟ از نظر شما قابل قبول است؟

در سطح استان، نه از طرف هیئت و نه از طرف مسئولین هیچ حمایتی از من صورت نمی گیرد و اصلا قابل قبول نیست. چیزی برای گفتن نیست.

برنامه ریزی شما برای مسابقات بین المللی پیش رو چیست؟ فدراسیون به شکل مناسب حمایت می کند؟

ما تا زمانی که در اردو هستیم فدراسیون حمایت می کند و واقعا ازشان ممنونیم. در مسابقات بین المللی به شخص هر بار رکورد شخصی خودم را می زنم. امیدوارم در مسابقات آینده هم همین روند را ادامه دهم.

چشم انداز شما برای آینده چه طور است؟

المپیک. این آرزوی هر ورزشکاری است و هر ورزشکار حرفه ای فقط به المپیک فکر می کند.

چه واکنش هایی از طرف مردم دریافت می کنید؟

مردم نسبت به یک یا دو سال قبل دید خیلی باز تری نسبت به این رشته پیدا کردند و واقعا به خوبی از ما حمایت می کنند.

منبع:خبر آنلاین