جنجال مرد ایرانی که ۱۸ سال در فرودگاه پاریس زندگی کرد ! / مهران کریمی از مهاجرت تا مرگ تلخ ! + عکس ها

«مهران کریمی‌ ناصری»، مرد ایرانی که به مدت ۱۸ سال در ترمینال فرودگاه شارل دوگل پاریس، پایتخت فرانسه، زندگی کرد، در ۷۷ سالگی در همین فرودگاه درگذشت.

مهران کریمی‌

یک منبع در فرودگاه به خبرگزاری فرانسه گفت که آقای کریمی ناصری قبل از ظهر روز شنبه ۱۲ نوامبر در ترمینال 2F و به مرگ طبیعی درگذشته است.

مهران کریمی‌

اما خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از مقامی در این فرودگاه نوشته است که آقای کریمی ناصری دچار حمله قلبی شده است و با ناکام ماندن تلاش پلیس و تیم پزشکی فرودگاه وی در ترمینال 2F از دنیا رفته است.  

زندگی و سرنوشت آقای کریمی ناصری الهام بخش استیون اسپیلبرگ کارگردان فیلم «ترمینال» بود، فیلمی که با بازیگری تام هنکس در سال ۲۰۰۴ ساخته شد و او از بابت آن پول دریافت کرد.

مهران کریمی ناصر (آلفرد مهران) همراه با مدارک سفرش پیش از آن‌که فرودگاه شارل دو گل پاریس را ترک کند (۱۹۹۹)

به گفته منبعی که خبر درگذشت «مهران کریمی‌ ناصری» را به خبرگزاری فرانسه اطلاع داد، وی پس از خرج کردن پولی که از بابت این فیلم به دست آورده بود، چند هفته‌ای می‌شد که به فرودگاه بازگشته بوده است و هنوز چندین هزار یورو همراه داشته است.

مهران کریمی‌

پیش از بازگشت به فرودگاه «شارل دو گل» وی در خوابگاهی در پاریس سکونت داشته است.

مهران کریمی ناصری معروف به «آلفرد مهران» متولد ۱۹۴۵ میلادی در مسجد سلیمان ایران، یک پناهنده ایرانی توصیف می‌شود که پس از سفرهای طولانی از تاریخ ۸ اوت ۱۹۸۸ تا اوت ۲۰۰۶ محل سکونتش فرودگاه پاریس بود.

روایت‌ها از زندگی مهران کریمی ناصری همچون لحظه رخت بر بستن او از فرودگاه و دنیا، چندان شفاف و یکدست به نظر نمی‌رسد.

گفته می‌شود وی پس از گشت و گذار سرانجام در بلژیک به‌عنوان پناهندهٔ سیاسی پذیرفته می‌شود اما بعد به عشق یافتن پدر یا مادرش به بریتانیا می‌رود و در مسیر مدارک شناسایی‌اش را گم یا عمدا نابود می‌کند تا از بریتانیا پناهندگی بگیرد.

اما ظاهرا دولت بریتانیا او را به بلژیک، و بلژیکی‌ها هم او را دوباره به بریتانیا بازمی‌گردانند. در این رفت‌وآمدها بوده است که وی سرانجام در تابستان ۱۹۸۸ از فرودگاه شارل دوگل پاریس سر در می‌آورد و از آن جا که فاقد مدارک شناسایی بوده فرانسوی‌ها نمی‌توانند او را به کشور مبداء بازگردانند.

به گزارش روزنامه لوموند، درخواست پناهندگی وی در سال ۱۹۹۹ میلادی پذیرفته شده و وی اجازه اقامت در فرانسه را داشته است.

منبع: ایرونیوز

وبگردی