آه از تلویزیونی که بشیر حسینی و مهران رجبی مجری‌اش باشند ! / باید خون گریه کرد !!

روزنامه خراسان گزارشی کار کرده درباره مجری‌های تازه‌کار صداوسیما که در دوران قحطی مجری کمک تلویزیون شدند، مطلب خراسان البته صرفا در توصیف شرایط و خیلی ابعاد تحلیلی ندارد، به هر حال واقعیت موجود این است که صداوسیما از دوران نجمه جودکی ، فرزاد حسنی و حتی احتمالا وفادارانی چون مهران مدیری فاصله گرفته، صداوسیمایی که یک مجری ورزشی را به خاطر یک استوری تحمل نمی‌کند و مجتبی پوربخش را به راحتی از دست می‌دهد، گل سرسبد مجری‌های ورزشی عادل خان را پَر می‌دهد سمت پلتفرم‌ها، ایرج طهماسب را به نماوا می‌فرستد، بحران دارد قطعا! در همین شب‌هایی که مزدک میرزایی در ایران اینترنشال اجرا می‌کند، ما باید منتظر ویژه برنامه جواد خیابانی برای جام جهانی باشیم، گزارش‌های فوتبال را واقعا باید در وضعیت «میوت» دنبال کرد.

آه از تلویزیونی که بشیر حسینی و مهران رجبی مجری‌اش باشند!

تلویزیون کلا کفگیری‌ست که به تهِ دیگ خورده و حالا به یک غریبه مثل بشیر حسینی اجرا می‌دهد، لحن عجیب، مواضع متناقض و چهره کاملا دوست‌نداشتنی که با عصر جدید مشهور شد و اصلا مشخص نیست چه نسبتی با عرصه فرهنگ و هنر دارد، مهران رجبی هم واقعا در حد همان چهره رئوف و مهربان کارهای ده‌نمکی‌ست و بنده خدا در اجرا مستاصل، دستپاچه و ویران است و نهایتا چهار تا نمک ماقبل تاریخی بریزد. این همان صدا و سیمایی بود که روزی جلال مقامی و منوچهر نوذری در آن اجرا می‌کردند، آخر سپند امیرسلیمانی که حتی توان خنده گرفتن از مخاطب در جوکر را ندارد این وسط چکاره است؟ صداوسیما چهره‌های درجه یکش را فراری می‌دهد و توقع دارد مردم با بشیر حسینی سرگرم شوند! آه و افسوس از این حرف‌ها که شنیده نمی‌شود و وای بر ما که تلویزیون‌هایمان چهره‌های فِیک نشان می‌دهد، در هر صورت در ادامه با مطلب روزنامه خراسان همراه باشید:

هدایت «کهکشان» از اتاق فرمان

مسابقه «کهکشان» اولین‌بار آبان 1400 از شبکه پنج روی آنتن رفت. قرار بود این مسابقه با اجرای زنده‌یاد ارشا اقدسی تولید شود، اما پس از درگذشت ناگهانی او نیما فلاح جایگزین شد. حالا در فصل دوم، مسئولیت اجرای مسابقه به سپند امیرسلیمانی واگذار شده است. «کهکشان» با طراحی داستان سفر به گذشته، شرکت‌‌کنندگان را وارد چالش‌های مختلفی می‌کند. افراد حاضر در رقابت با انجام بازی‌های گوناگون، باید برای کسب امتیاز تلاش کنند. برخلاف نیما فلاح که با شرکت‌کنندگان همراه می‌شد و در میدان مسابقه حاضر بود، سپند امیرسلیمانی برای اجرای مسابقه آزادی عمل زیادی ندارد.

آه از تلویزیونی که بشیر حسینی و مهران رجبی مجری‌اش باشند!

او در اتاق فرمان، از طریق مانیتور بازی را پیگیری می‌کند و توضیحات و هشدارهای لازم را به شرکت‌کنندگان می‌دهد. تغییر ساختار فصل دوم کار امیرسلیمانی را راحت‌تر کرده است و او با چالش خاصی مواجه نیست. این بازیگر پیشتر با برنامه رادیویی «این جا شب نیست»، مسابقه استعدادیابی «بهترین شو» و برنامه «خندوانه» تجربه‌هایی پراکنده در زمینه اجرا داشته است. امیرسلیمانی در برنامه «باضیا» که به صورت زنده از طریق اینستاگرام علی ضیا منتشر می‌شد نیز در مقام گفت‌وگوکننده، کنار ضیا حضور داشت. او در برنامه‌هایی مانند «هزار داستان» و «مکث» هم بیشتر به عنوان میزبان دیده شده است. این بازیگر قرار بود سال 99 در مسابقه‌ای به نام «تمپوتاک» ویژه نمایش خانگی، همراه هومن گامنو خواننده موسیقی پاپ، به عنوان مجری حضور داشته باشد، اما از تولید این مسابقه و پخش آن خبری منتشر نشده است.


استاد دانشگاه در دانشگاه «رویانیوم»

بشیر حسینی که به عنوان داور «عصر جدید» به چهره‎ای شناخته شده تبدیل شد، وارد عرصه اجرا شده و در برنامه «رویانیوم» شبکه سه حضور یافته است. این برنامه با رویکرد علمی و آموزشی تولید شده و قصد دارد با روش‌های جذاب و سرگرم‌کننده، مفاهیم و موضوعات علمی را مطرح کند. با توجه به این موضوع، حضور حسینی به عنوان یک کارشناس و چهره‌ای دانشگاهی در مقام مجری برنامه، بی‌ارتباط با اهداف و فضای آن نیست. حسینی پیشتر در مسابقه «عصر جدید» توانایی‌اش در صحبت کردن را نشان داده بود و فن بیان خوبی دارد.

آه از تلویزیونی که بشیر حسینی و مهران رجبی مجری‌اش باشند!

او به پشتوانه همین توانایی و فن بیان خود، اجرای قابل قبول و مسلطی در «رویانیوم» دارد و از این برنامه به عنوان یک «دانشگاه» نام می‌برد. دکتر علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش، در بخش آزمایش علمی برنامه به عنوان مجری حضور دارد و بشیر حسینی در این قسمت به او کمک می‌کند. تلاش بشیر حسینی برای همراهی با شوخی‌های دکتر چندان کمک کننده نیست و خود عبدالعالی بهتر از عهده این بخش برمی‌آید. در دو قسمت ابتدایی «رویانیوم»، به کاربردهای جالب نیتروژن مایع پرداخته شد و شاهد آزمایش‌های جالبی بودیم. در بخشی از برنامه نیز دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی می‌شود.


رقابت «خودمونی» رجبی با خانواده‌ها

حضور پررنگ مهران رجبی در سریال‌ها، این بازیگر را به یکی از چهره‌های پرکار و البته تکراری تلویزیون تبدیل کرده است. همچنین رجبی پای ثابت برنامه‌های تلویزیونی است و به عنوان مهمان در برنامه‌های مختلف حضور یافته است. اکنون این بازیگر پرکار در جدیدترین تجربه خود به عنوان مجری، اجرای مسابقه‌ای به نام «خودمونی» را برعهده گرفته است.

آه از تلویزیونی که بشیر حسینی و مهران رجبی مجری‌اش باشند!

این مسابقه خانوادگی با حضور دو گروه شرکت‌کننده برگزار می‌شود. پدربزرگ، مادربزرگ، فرزندان و نوه‌های شان اعضای گروه را تشکیل می‌دهند. «خودمونی» از دوشنبه شب بعد از خبر ساعت 22 روی آنتن شبکه سه رفت. رجبی سال 99 نیز به مناسبت اعیاد شعبانیه، ویژه برنامه‌ «عیدانه» را در شبکه افق اجرا کرده بود و طبق روال این برنامه‌ها با کارشناسان و مهمانان آن گفت‌وگو می ‌کرد. مهران رجبی پیش از این در سال 98 ویژه برنامه سیاسی «هرکی شما بگین» را اجرا کرده بود و به بهانه انتخابات مجلس، میزبان نمایندگان بود. باتوجه به قسمت اول، مهران رجبی در این برنامه، اجرایی راحت و خودمانی دارد و بسیار به ملاحت و هنر بداهه گویی خود تکیه کرده است.

برترین ها