رمز و راز تشخیص عشق واقعی از هوس را بدانید !

عشق در نگاه افراد مختلف به شکلهای متفاوتی معنا می شود اما واقعا عشق واقعی و حقیقی چیست؟

عشق میتواند از نظر هر کسی معنای متفاوتی داشته باشد، اما به صورت کلی عشق به دو نوع تقسیم میشود: عشق خدایی و عشق زمینی.

عشق خدایی که باید در دل های ما همیشه باشد و اما عشق زمینی که برعکس ساده بودن عشق خدایی با دشوارهایی همراه است.

عشق یکی از مقدس ترین واژه ها در هر ملیتی است که باعث ایجاد پیوند زناشویی بین هر دختر و پسری می شود، ولی گاهی عشق های زودگذر با عشق های واقعی اشتباه گرفته می شوند.

در روابط بین دختر و پسر بسیار پیش می آید که عشق واقعی و اصیل با عشق های زودگذر و هوس های ناگهانی اشتباه گرفته می شود و در این روابط کسی که بیشتری ضربه را می خورد دختر است.

البته این را هم باید گفت در این روابط پسرها هم ضربه بدی خورده و دیگر نمی توانند به طرف مقابل شان اعتماد کنند.

خصوصیات عشق واقعی

۱ – عشق واقعی هیچ گاه به نفرت تبدیل نمی شود فقط ممکن است بعد از بروز اتفاقات ناخوشایند به بی تفاوتی تبدیل شود و اگر عشقی روزی به تنفر تبدیل شد بدانید عشق نبوده و فقط یک رابطه بوده است.

۲ – عشق مراقبت و مواظبت می خواهد و آدم عاشق اساسا مهربان است.

۳ – عشق سالم دارای آگاهی و شناخت است و به دنبال شناخت طرف است که از آن لذت ببرد.

۴ – رابطه عاشقانه ای که شادی نیاورد دروغ است ، آدم عاشق دنبال دست آویز نمی گردد تا به او گیر دهد، دنبال شناخت است تا بیشتر دوستش داشته باشد.

۵ – عشق واقعی شوق و شور و هیجان دارد.

۶ – عشق واقعی دارای خصوصیت فعال بودن است.

۷ – عشق واقعی امن و آرام است و سوء ظن و تشویش و اضطراب ندارد و امنیت را در خود احساس می کند.

۸ – عشق واقعی باعث احساس بهتر و پیشرفت می شود.

۹ – عشق دارای حرمت است. حرمت با احترام فرق دارد احترام یعنی هرچه طرف مقابل گفت ما قبول کنیم ولو غیر منطقی باشد. حرمت یعنی هر دونفر برابر هستند، یکی هستند، انسان هستند و یکی بر دیگری برتری ندارد.

۱۰ – خصوصیت دیگر عشق آرامش است در عین فعالیت. آرامش در سایه عمل به این موضع که هرچه در زندگی می توانیم تغییر دهیم تغییر دهیم و چیزهایی را که نمی توانیم تغییر دهیم بپذیریم به دست می آید.

درباره نشانه های عشق حقیقی بیشتر بدانید

عشق واقعی جر و بحث دارد، اما حل و فصل هم دارد! اولین و مهم‌ترین ویژگی یک عشق واقعی و یک رابطه سالم، عدم اصرار بر دفاع و همچنین گشودگی در مقابل واکنش های عصبانی طرف مقابل است.

یک رابطه عاشقانه برای حفظ نزدیکی و صمیمیت بین زوجین، نیاز به توانایی ابراز احساس آزاد طرفین دارد. پارتنر شما باید در عین ابراز احساس و صحبت درمورد مشکل، به صحبت‌های شما هم گوش دهد.

بیشتر ما تنها برای یک حمله‌ی جانانه به طرف مقابلمان گوش می‌دهیم. اما باید بیاموزیم که به صحبت‌های طرفمان هم با دقت گوش دهیم و با بازخوردمان به او نشان دهیم که صحبت‌ها و احساسش برای ما مهم است.

دکتر لیزا فایرستون به زوجین توصیه می کند که در صحبت های همسر خود به دنبال هسته حقیقت باشند. حتی اگر ما با همه صحبت‌های طرفمان موافق نباشیم، گوش دادن به همسرمان به طور طبیعی باعث می شود که او احساس دیده شدن، شنیده شدن و مورد مراقبت و محبت قرار گرفتن کند.

در یک رابطه سالم نباید از صحبت و حل کردن مشکل بترسید. باید به این باور برسید که رابطه‌ی بدون مشکل یک رابطه‌ی مرده و تمام شده است.

هر مسئله‌ای که حل می‌کنید یک قدم به سوی رابطه‌ی ایده‌آل است. از بحث و گفت و گو نترسید و صحبت را آغاز کنید.

منبع: وقت صبح

وبگردی