شکایت از خواننده سرشناس توسط دختر تهرانی / فریب خوردم + نظر کارشناس

به گزارش رکنا، قضات  دادگاه پس از شنیدن اظهارات دختر جوان پرونده خواننده پاپ را برای رسیدگی به اتهام رابطه نامشروع به دادگاه کیفری ۲ استان تهران ارسال کردند.

 رسیدگی به این پرونده از اواخر سال ۱۴۰۰ به دنبال شکایت دختر جوانی به نام مهیاس آغاز شد. وی که به پلیس آگاهی رفته بود از خواننده سرشناس پاپ شکایت کرد.

وی در تشریح جزئیات ماجرا گفت: من یکی از هواداران خواننده سرشناس بودم. به همین خاطر بارها به کنسرت او رفته و  با او ملاقات کرده بودم .آخرین بار او شماره تماسش را به من داد و من با او تماس گرفتم و چند بار یکدیگر را ملاقات کردیم .او حتی مرا به خانه اش در شمال تهران دعوت کرد.او  آنجا به من ابراز علاقه کرد و گفت به من علاقمند شده و قصد دارد به زودی به خواستگاری ام بیاید و با من ازدواج کند .من که خام  حرف‌های او شده بودم به او اعتماد کردم و او از من سواستفاده کرد و  آزارم داد.اما پس از چند مرتبه یکباره رفتارش تغییر  کرد و گفت دیگر علاقه ای به من ندارد. او مرا رها کرد و دیگر پاسخ تماس هایم را نداد. من حالا از او شاکی هستم.

احضار به دادگاه کیفری

 به دنبال شکایت دختر جوان خواننده سرشناس بازداشت  و برای تحقیق به دادگاه کیفری یک استان تهران احضار شد.

 در آن جلسه  که در شعبه ۱۱برگزار شد، دختر جوان بار دیگر به تشریح شکایتش پرداخت و به اتهام تجاوز به عنف از خواننده سرشناس شکایت کرد.

 سپس خواننده پاپ که با قرار وثیقه آزاد بود در جایگاه متهم ایستاد و گفت: مهیاس از هواداران  من  بود و با اصرار او چند بار با او قرار ملاقات گذاشتم. او با میل خودش به خانه ام آمد  و خواست تا با هم رابطه برقرار کنیم. من او را آزار نداده‌ام و اتهام تجاوز  را قبول ندارم .

در این میان مهیاس  نیز گفت:  قبول دارم با میل خودم به خانه خواننده جوان رفتم اما او به من ابراز علاقه کرده و وعده ازدواج داده بود. اما حالا که مرا رها کرده و با احساساتم بازی کرده از او شاکی هستم .

قضات دادگاه پس از شنیدن اظهارات متهم و شاکی، اتهام خواننده پاپ را رابطه نامشروع تشخیص داده و پرونده را برای رسیدگی به دادگاه کیفری ۲ استان تهران ارسال کردند تا به آن رسیدگی شود.

اعتماد، مبنا و ریشه یک ارتباط

الهه جعفری دکتر روان‌شناس به توضیحات پیرامون مساله چگونگی اعتماد در خصوص مواردی مانند این پرونده پرداخت.

این دکتر روانشناس گفت: یکی از موضوعات  مهمی که در موارد مشابه بوجود می آید نداشتن شناخت کافی از خود و ندانستن معیار ها و ملاک های ازدواج زمینه سو استفاده را فراهم می کند.

دکتر جعفری ادامه داد: زیر ساخت های اخلاقی جامعه در این موارد بسیار ضعیف عمل می کنند. مبنا و ریشه یک ارتباط درست اعتماد است. بدون اعتماد، رابطه برقرار کردن و زندگی کردن کار سخت و دشواری برای مان می‌شود. اعتماد یک نیاز جهانی و انسانی است که در همان ایام کودکی شکل می‌گیرد و جزء مراحل رشد است.

او در خصوص ویژگی های اعتماد، شرح داد: ویژگی‌های اعتماد مرز‌ها و حریم ها، اعتبار و اعتماد پذیر بودن، پاسخگویی (روی کسی حساب کردن)، رازداری، صداقت (درستکاری)، عدم قضاوت، سخاوت است.

دکتر جعفری در پایان گفت: جای بررسی و تمرین دارد تا بتوانیم با مرور زمان آن را در خود و دیگران به وجود آوریم. این هفت ویژگی مثل دانه‌های زنجیر است که همگی به هم ربط دارد و هر جایی که اعتماد لطمه می‌خورد باید برگردیم و ببینیم کدامیک از این حلقه‌ها اشکال دارد؛ و اینکه چگونه می‌توانیم آنرا درست کنیم.

 و برای آن نیاز به تلاش و آگاهی داریم. اعتماد کردن در ابتدا باید از خودمان شروع شود.

باید به فرزندانمان از همان ابتدا این موارد رو آموزش دهیم و رابطه صمیمی برقرار کنیم که شاهد این مسائل نباشیم و از بحران ها جلوگیری کنیم .

وبگردی