نشست خبری فیلم «ناتور دشت» / روایت یسنای گمشده بر روی پرده سینما

به گزارش خبرنگار رکنا، نشست خبری فیلم «ناتوردشت» در جشنواره فیلم فجر برگزار شد

نشست خبری فیلم سینمایی «ناتوردشت» با حضور سید محمدرضا خردمندان (نویسنده و کارگردان)، مهدی فرجی (تهیه‌کننده)، شبنم قربانی، سید علی صالحی، میرسعید مولویان (بازیگران)، مرتضی غفوری (مدیر فیلمبرداری)، حمید نجفی‌راد (تدوینگر) و حامد ثابت (آهنگساز)، امروز ۱۷ بهمن در برج میلاد برگزار شد. اجرای این نشست را فرزاد حسنی بر عهده داشت.

عذرخواهی کارگردان بابت قطعی فیلم در اکران

محمدرضا خردمندان، کارگردان فیلم، در ابتدای نشست از قطع ناگهانی فیلم هنگام نمایش ابراز تأسف کرد و گفت: «متأسفم که در یکی از مهم‌ترین لحظات احساسی فیلم، اکران دچار مشکل شد.»

از جلسات کافه‌ای تا پرده سینما

او درباره روند نگارش فیلمنامه توضیح داد: «ما تقریباً شبانه‌روز روی فیلمنامه کار کردیم و جلسات زیادی را در کافه‌ها برگزار کردیم.»

الهام از «ناتور دشت» و نه اقتباس مستقیم

در پاسخ به پرسشی درباره شباهت فیلم با رمان دیوید سالینجر و عدم ذکر اقتباس در تیتراژ، خردمندان توضیح داد: «این فیلم اقتباس مستقیم از رمان نیست، اما از آن الهام گرفته‌ایم. جالب است بدانید که واژه “ناتور دشت” نخستین‌بار در شعری از سعدی در “بوستان” آمده و به معنای “محیط‌بان” است. میرسعید مولویان، بازیگر فیلم، تحلیل جالبی داشت و معتقد بود که هر دو کاراکتر اصلی فیلم، به نوعی “ناتور دشت” هستند.»

فرایند تولید؛ از بازنویسی‌های مداوم تا ساخت لوکیشن‌ها

مهدی فرجی، تهیه‌کننده فیلم، درباره روند تولید توضیح داد: «به دلیل بازنویسی‌های متعدد، پیش‌تولید حدود چهار ماه طول کشید. ساخت اکثر لوکیشن‌ها زمان‌بر بود و در نهایت، فیلمبرداری در مدت دو ماه انجام شد.»

سید علی صالحی: بعد از ۳۰ سال به جشنواره رسیدم

سید علی صالحی، بازیگر فیلم، با اشاره به اولین حضورش در جشنواره فجر گفت: «پس از ۳۰ سال کار حرفه‌ای، بالاخره موهایم سفید شد و به جشنواره رسیدم! وقتی مهدی فرجی پیشنهاد بازی در این فیلم را داد، در حال بستن قرارداد با پروژه دیگری بودم، اما پس از ۱۰ دقیقه صحبت، حضور در “ناتوردشت” را پذیرفتم. یکی از جذاب‌ترین چالش‌های این نقش، رابطه پدر و فرزندی و ارادت کاراکترم به امام رضا (ع) بود.»

میرسعید مولویان: آیهان فقط یک‌بار می‌شکند

میرسعید مولویان، بازیگر نقش اصلی فیلم، درباره شخصیت آیهان گفت: «این کاراکتر در ۹۹ درصد فیلم هیچ احساسی از خود بروز نمی‌دهد و فقط در یک نقطه دچار برون‌ریزی احساسی می‌شود. تلاش من این بود که مخاطب بتواند با او همذات‌پنداری کند. اگر در این مسیر موفق نبودم، آن را به حساب ضعف خودم بگذارید.»

حذف موسیقی ترکمنی؛ تصمیمی برای حفظ فضای فیلم

حامد ثابت، آهنگساز فیلم، درباره استفاده نکردن از موسیقی ترکمنی در اثر گفت: «در ابتدا بحث زیادی درباره این موضوع داشتیم، اما در نهایت تصمیم گرفتیم که موسیقی فیلم الزامی برای پیروی از این سبک نداشته باشد.»

تدوینگر فیلم: به طولانی بودن اثر اعتقاد نداریم

حمید نجفی‌راد، تدوینگر فیلم، درباره مدت زمان فیلم گفت: «ما و تیم تولید اعتقادی به طولانی بودن اثر نداریم. در این پروژه، همه ما کنار هم زندگی کردیم و این همدلی در کیفیت نهایی اثر تأثیر گذاشت.»

حجازی‌فر به جشنواره نرسید، اما صدایش چرا!

هادی حجازی‌فر که نتوانست در نشست حضور یابد، در پیامی صوتی از تمامی حضار عذرخواهی کرد و از همکاری در این پروژه ابراز خوشحالی نمود.

 

  • حامد آهنگی پته خودشو تو برنامه جلو پسربچه نمکش میریزه رو آب/ قیافه اشو میپاشی از خنده

وبگردی