فیلم رونمایی گوهر خیراندیش از بارداری همزمان مادر و خواهرش / از مادرم بچه دار شدن را الگو گرفتم !

گوهر خیراندیش که در 1 شهریور 1333 متولد شده، از جمله بازیگران برجسته ایرانی با مدرک کارشناسی بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای زیبا است. او نه تنها در عرصه بازیگری موفق بوده بلکه به عنوان استاد ثابت کانون سینماگران جوان نیز شناخته می‌شود. همچنین، سوابق برگزاری کارگاه‌های آموزشی در تعدادی از دانشگاه‌های معتبر آمریکا در کارنامه او به چشم می‌خورد. شروع فعالیت حرفه‌ای او با فیلم «روزهای انتظار» رقم خورد و با درخشش در فیلم «بانو»، جایگاه ویژه‌ای در سینمای ایران پیدا کرد.

دعوت؛ روایتی از چالش‌های فرزندآوری

فیلم «دعوت» که محصول سینمای ایران در سال 1378 است، توسط ابراهیم حاتمی‌کیا کارگردانی شده و ژانری کمدی-خانوادگی دارد. در این فیلم که نویسندگی آن بر عهده چیستا یثربی و ابراهیم حاتمی‌کیا بوده، بازیگران مطرحی همچون محمدرضا فروتن، محمدرضا شریفی‌نیا، ثریا قاسمی، گوهر خیراندیش، مریلا زارعی و سیامک انصاری به هنرنمایی پرداخته‌اند. داستان فیلم به موضوع حساس سقط جنین می‌پردازد و پیام تأثیرگذاری را منتقل می‌کند؛ اینکه «جنینی که دعوت به زندگی شده، نباید از این فرصت محروم شود.»

نگاه متفاوت هر شخصیت به موضوع چالشی

موضوع اصلی فیلم به زندگی زنانی می‌پردازد که با بحران سقط جنین مواجه می‌شوند: از زن شصت ساله‌ای که در آستانه مادری است، گرفته تا زنی بی‌همسر، یا حتی بازیگری که حرفه‌هایش را بیش از مادری دوست دارد. فیلم روایتگر داستان زنی است که در شرایطی نامطمئن و بدون خانه ثابت زندگی می‌کند، در کنار شوهری که به کارش یعنی چاه‌بازکنی مشغول است. همچنین داستان زنی که از شوهر خود جدا شده، یکی دیگر از خطوط داستانی فیلم را به تصویر می‌کشد. این روایت‌ها نشان‌دهنده نگاه‌های متفاوت خانواده‌ها به بحران است که هر یک واکنش‌های خاص خود را در برابر این وضعیت نشان می‌دهند.

گوهر خیراندیش

گوهر خیراندیش

گوهر خیراندیش

  • هشدار مسعود پزشکیان در خصوص سرد شدن هوا در هفته آینده

وبگردی