این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
سنگ تمام رهبر معظم انقلاب برای برنامه پربازدید احسان علیخانی! این برای من خیلی ارزشمند بود
سالها پیش، روابط عمومی برنامه «ماه عسل» اعلام کرد که دفتر مقام معظم رهبری سفری به مکه مکرمه را به نرگس کلباسی اهدا کرده است.
احسان علیخانی در ابتدای قسمت هشتم برنامه «ماه عسل» با معرفی مهمان ویژه این قسمت گفت: «قصه امروز، روایت زندگی پر رمز و راز و پرماجرای یک دختر ایرانی است.» سپس تیزری کوتاه از نرگس کلباسی پخش شد که در آن او داستان زندگیاش را روایت کرد. نرگس گفت: «حدود ۴ سال و نیمه بودم که همراه خانوادهام ایران را ترک کردیم و به انگلیس رفتیم. بعدها برای کمک به کودکان خیابانی راهی هند شدم، اما با تهدیدهای خطرناکی از سوی رئیس باند این کودکان مواجه شدم. روزی حتی در غذایم سم ریختند. در نهایت، یک خانواده از من شکایت کرد و گفتند: یا پول بده یا به دادگاه میکشانت.» او توضیح داد که این خانواده مدعی بودند پسرشان در حضور او غرق شده است.
نرگس کلباسی، دختر ۲۹ ساله اهل اصفهان، روی صحنه حاضر شد و درباره زندگیاش گفت: «در سال ۱۳۶۷ در اصفهان و در خانوادهای مذهبی به دنیا آمدم. پدرم استاد دانشگاه و مادرم خانهدار بود. خانواده ما بهدلیل تحصیل پدرم به انگلستان رفت. با وجود دوری از ایران، در خانه همیشه فارسی صحبت میکردیم.» او همچنین از خاطرات تلخ خود از سفر به ایران گفت که چگونه در همان سفر مادرش به دلیل سکته قلبی در خواب از دنیا رفت و در بازگشت به ایران نیز پدرش به بیماری سرطان مبتلا شد و پس از مدتی درگذشت.
نرگس پس از بازگشت به انگلیس، برای تامین مخارج زندگی سخت تلاش کرد و همزمان با سه شغل مختلف کار میکرد. او بعدها تصمیم گرفت به کانادا برود و سرپرستی برادر کوچکش را بر عهده بگیرد. پس از بهبود وضعیت برادرش، احساس کرد وظیفه دارد به کودکانی که در شرایط سخت زندگی میکنند کمک کند. او میگوید: «وقتی ارثیهای ۱۶ هزار دلاری به من رسید، حس کردم پدرم میخواهد بگوید این پول برای آغاز مسیر کمک به دیگران است. به همین دلیل، با یک کولهپشتی و این پول به هند رفتم تا به کودکان بیسرپرست کمک کنم.»
نرگس در هند به یتیمخانههای کوچک و کمامکانات سر زد و برای ساخت خانههایی بهتر برای کودکان یتیم، مبالغ قابلتوجهی جمعآوری کرد. او درباره شرایط سخت این کودکان گفت: «در آنجا به اعتقاد مردم، بچههای معلول یا نابینا بهدلیل اشتباهات زندگی گذشتهشان، مستحق رنج هستند. حتی برخی خانوادهها بهخاطر پول، دست یا چشم فرزندانشان را قطع میکردند تا از آنها برای گدایی استفاده کنند.»
او همچنین از مشکلاتی که در هند برایش ایجاد شد، از جمله تهدیدها و پروندههای قضایی، صحبت کرد و گفت: «وقتی دچار مشکل شدم، یکی از دوستانم در ایران پیشنهاد داد داستانم را با مردم ایران به اشتراک بگذارم. باورم نمیشد که مردم ایران تا این حد از من حمایت کنند. از شبکههای اجتماعی گرفته تا مسئولین، همه برای کمک به من بسیج شدند.»
نرگس تأکید کرد که نجات او مدیون حمایت مردم و دولت ایران، بهویژه وزارت امور خارجه و شخص دکتر ظریف، بود. او گفت: «اگر مردم ایران با آن عشق و احساس در شبکههای اجتماعی از من حمایت نمیکردند، شاید هرگز به این نتیجه نمیرسید.»
در پایان، نرگس آرزو کرد که روزی به مکه مشرف شود و از خدا برای تمام حمایتهایی که از او شده است، سپاسگزاری کند. در این بخش، فیلمی کوتاه از دایی نرگس که یک روحانی است، پخش شد. او درباره حمایت مقام معظم رهبری از نرگس صحبت کرد و گفت که دفتر رهبری کمک مالی برای گرفتن وکیل به او اختصاص داده بود، اقدامی که بسیار ارزشمند و تاثیرگذار بود.
پس از پایان برنامه «ماه عسل»، روابط عمومی این برنامه اعلام کرد که دفتر مقام معظم رهبری یک سفر به مکه مکرمه را به نرگس کلباسی اهدا کرده است.
ارسال نظر