این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد.
همه همسران زیبا و جوان چنگیز وثوقی / اولی جوانتر از دومی + عکس ها
چنگیز وثوقی (متولد ۱۳۲۶ تبریز) هنرپیشهٔ سینما و تلویزیون است. چنگیز وثوقی ، پیشهٔ بازیگریش را در سینما، در سال ۱۳۵۱ با ایفای نقش کوتاهی در بلوچ، ساختهٔ مسعود کیمیایی آغاز کرد.
بیوگرافی چنگیز وثوقی
چنگیز وثوقی متولد ۱۰ اسفند ۱۳۲۶ در اصفهان، بازیگر است. وی برادر شهراد و بهروز وثوقی معروف است، قبل از انقلاب وارد بازیگری شد و حالا در ایران گهگاهی در سینما ایفای نقش می کند و دوبار ازدواج کرده است.
نامگذاری اسم چنگیز
بیوگرافی چنگیز وثوقی: در ۱۰ اسفند ۱۳۲۶ در شهررضای اصفهان به دنیا آمدم. پدرم در ماموریت بود و تلفنی از مادرم پسر یا دختر بودن نوزاد را می پرسد. مادر در جواب می گوید خداوند به تو پسری عطا کرده که از هم اکنون زمین و زمان را چنگ می زند پدر می گوید اسمش را بگذار چنگیز.
از اصفهان تا تهران
چنگیز در اصفهان بدنیا آمد، پدرش راننده اداره بهداشت بود و زمانی که در خوی بودن برادرش بهروز وثوقی متولد شد، چنگیز به همراه خانواده در 7 سالگی از اصفهان به تهران نقل مکان کردند دوران مدرسه را در خیابان اسکندری دبستان عزالی گذارند و دبیرستان را در منیریه رفت و فارغ التحصیل دیپلم رشته ادبی شد.
ازدواج اول
چنگیز وثوقی در سن ۴۳ سالگی با سارا خوئینی ها که در آن زمان ۱۶ سال داشت ازدواج کرد، اما به دلیل اختلاف سنی زیاد بعد از حدود یک سال، آن دو از هم جدا شدند و حاصل این ازدواج دختری به نام غنچه می باشد. خوئینی ها در زمان متاهلی با نام سارا وثوقی بازی می کرد.
ازدواج دوم
بیوگرافی چنگیز وثوقی: چنگیز چند سال بعد دوباره با یک دختر جوان ازدواج کرد.
شروع بازیگری
بیوگرافی چنگیز وثوقی: خدمت سربازی خود را در پایگاه یکم شکاری دزفول به اتمام رساند و اولین بار در سال ۱۳۵۱ وقتی ۲۵ ساله بود در فیلم بلوچ مسعود کیمیایی در کنار برادرش بهروز ایفای نقش کرد.
تا شروع انقلاب در ۶ فیلم نه چندان مشهور ایفای نقش کرد ولی دوران جدی هنری اش از سال ۱۳۶۳ با حضور در فیلم های جنایی و قاچاقچی او را به اوج شهرت رساند.
بازی در تلویزیون
وثوقی از سال ۶۲ با سریال سربداران وارد تلویزیون شد و در سریال بوعلی سینا سال ۶۴، امام علی سال ۷۰ و ده ها سریال دیگر نیز ایفای نقش کرد
ممنوع الکاری
قرار بود من در هامون در سال ۱۳۶۹ بازی کنم، اما بنا به دلایلی که بود و اینکه گفته بودند شبیه برادرم هستم در آن زمان اجازه حضور من را ندادند.
علایق به جز بازیگری
چنگیز بجز بازی در آشپزی تبحر خاصی دارد، نقاش و مجسمه ساز است، در دوران جوانی عکاسی می کرد و تجربه نویسندگی و کارگردانی نیز دارد.
ورزشکار حرفه ای
وثوقی نسبت به هم سن سالهای خود بدن ورزیده ای داشت، او سال ها در رشته دو صد متر، پرش طول، والیبال و اسب سواری فعالیت داشت. البته در حال حاضر با توجه به مشکلات بیماری که دست و پنجه نرم می کند وضعیت جسمانی خیلی خوبی ندارد ولی از جوانی به ورزش و سلامت جسمانی اهمیت ویژه ای می داد.
فیلم های چنگیز وثوقی
انتهای خیابان مهر «۱۳۹۴»
افسون گل سرخ «۱۳۹۲»
تپلی «۱۳۸۹»
فیلادلفی «۱۳۸۹»
محافظ «۱۳۸۶»
ابراهیم خلیل الله «۱۳۸۴»
دختری در قفس «۱۳۸۱»
عروس خوش قدم «۱۳۸۱»
شب بخیر غریبه «۱۳۸۰»
آی پارا «۱۳۷۷»
خطها و سایهها «۱۳۷۷»
شاهرگ «۱۳۷۶»
حرفهای «۱۳۷۵»
حادثه در کندوان «۱۳۷۴»
دام «۱۳۷۴»
روز دیدنی «۱۳۷۳»
هدف «۱۳۷۳»
بدل «۱۳۷۲»
آواز تهران «۱۳۷۰»
شانس زندگی «۱۳۷۰»
گلها و گلولهها «۱۳۷۰»
تیغ آفتاب «۱۳۶۹»
جدال بزرگ «۱۳۶۹»
عشق و مرگ «۱۳۶۹»
بوعلی سینا «۱۳۶۶»
شب شکن «۱۳۶۳»
یک روز گرم «۱۳۶۳»
تا آخرین نفس «۱۳۵۷»
سه نفر روی خط «۱۳۵۵»
چشمان بسته «۱۳۵۴»
نازنین «۱۳۵۴»
خوشگلا عوضی گرفتین «۱۳۵۳»
بلوچ «۱۳۵۱»
ارسال نظر