فیلم مستند"رضا روزنامه" را در خانه اردیبهشت ببینید

به گزارش رکنا، این اکران که به همراه نشست و گفتگو پیرامون فیلم خواهد بود روز پنجشنبه 9 دی ماه با دو اکران رایگان در ساعت های17 و 18 در کافه خانه اردیبهشت عودلاجان ( اودلاجان) با حضور علاقه مندان انجام خواهد گرفت.

فرزین پارسی کیا متولد 1355 تهران است.

تحصیلات: مدیریت چاپ و نشر و مهندسی فن‌آوری اطلاعات

شاعر، نویسنده، ترانه‌سرا، روزنانه‌نگار

دبیر گروه فرهنگی، ادبی “پاراگراف” از سال هفتاد و هشت تا نود و دو.  فعالیت و همکاری با نشریات و مسئول ستون شعر روزنامه جهان اقتصاد از سال 94.

کتاب‌های شعر “به ردیف میرزا عبدالله ” نشر توس “لکنتی از گیسوانت” نشر شب‌چله “انقراض راوی” نشر مانیاهنر کتاب شعر و عکس: “به تیک ثانیه معتادم ” با همکاری حمید جانی‌پور نشر مانیاهنر، کتاب داستان کودک: “فری موفری” نشر حس آخر “ستاره‌های یک شب تعطیل ” نشر حس‌آخر و هشت عنوان کتاب تالیف، ترجمه و شعر به عنوان ویراستار.

پارسی کیا در مصاحبه ای عنوان می کند:

من با کلمه زندگی می‌کنم و هر تعریف و تعبیر از هر هنری را در نهایت در قالب کلمه متصور می‌شوم. شاید برای نقاش رنگ آبی تنها در آبی بودنش معنا پیدا کند و در ذهن او بین «آبی» یا «Blue» تفاوتی نباشد و او تنها به طیف و نوع رنگ فکر کند اما برای من «آبی» ذاتا خود کلمه «آبی» ست و ابژکتیویته کلامی آن در ذهن ماندگار است همان‌گونه که دریا «دریا» ست. اما از دیدگاه آوایی و مفهومی، قطعا برای پرداخت زبانی شعرم بسیار بسیار به رفتار آوایی کلام وابسته‌ام و در بیشتر شعرهای من این رفتار موج می‌زند، اما نه آن‌گونه‌ای که خلقت و زایشی ناگهانی و فروفرستاده شده باشد، بلکه زندگی کردنِ با کلمه چنان در من رسوب می‌کند که هارمونی واژه‎ها را برای آهنگین کردن نثر در شعر، از پیش تعیین کرده و گزینش می‌کنم و این گزینش بر مبنای هم‌نشینی آوا، بدون مفهوم نبوده و نخواهد بود.

آدرس خانه اردیبهشت : پامنار. کوچه خلیلی مفرد. کوچه آقا موسی. بن بست اول ( سمت چپ). انتهای کوچه ( سمت راست) خانه اردیبهشت اودلاجان.