بازداشت 3 نفر به دلیل آلودگی 170 هکتار زمین کشاورزی
حوادث رکنا: سه کشاورز در شهرستان ازنا که نسبت به جمع آوری پسماندهای پلاستیکی حاصل از برداشت محصول هندوانه در مساحتی بالغ بر 170 هکتار بی تفاوت بودند، به دستور دادستان این شهرستان بازداشت و ملزم به جمع آوری و پاکسازی پلاستیک های رها شده شدند.

به گزارش رکنا، کامران فرمان پور، سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: سه کشاورز به دلیل ایجاد آلودگی خاک و الزام به پاکسازی اراضی کشاورزی توسط مراجع قضایی در شهرستان ازنا دستگیر شدند.
وی افزود: سه کشاورز در شهرستان ازنا که نسبت به جمع آوری پسماندهای پلاستیکی حاصل از برداشت محصول هندوانه در مساحتی بالغ بر 170 هکتار بی تفاوت بودند، به دستور دادستان این شهرستان بازداشت و ملزم به جمع آوری و پاکسازی پلاستیک های رها شده شدند.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان بیان کرد: این کشاورزان پس از دریافت اخطاریه نسبت به جمع آوری پسماندهای پلاستیکی خود اقدام خاصی انجام نداده بودند با اقدام جدی اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ازنا به مراجع قضایی معرفی شدند.
-
فیلم خواب عمیق خرس سریال پایتخت وسط کمپر ارسطو ! / بیچاره غش کرده از خستگی همه هم نشستن بیدار بشه ببرنش !
ارسال نظر