فرار مسئولان به جزیره/ توهم احمدی نژاد در آستانه انتخابات 1400 ؟
رکنا: روزنامه آرمان ملی به صحبت های محمود احمدی نژاد درباره خریده شدن یک جزیره توسط مسئولان برای فرار در صورت بروز اعتراضات مردمی واکنش نشان داد.
محمود احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور سابق، خود یکی از پدیدآورندگان وضعیت موجود به شمار میآید. او پیش از انتقاد، ابتدا باید پاسخگوی عملکرد خود باشد. با این حال، حتی انتقادات رئیس جمهور سابق نیز با معنایی که از نقد به ذهن متبادر میشود، متفاوت است.
به گزارش رکنا، مطابقت با واقعیت مقدمه بیان انتقادی تاثیرگذار است؛ اما ادعاهای مطرح شده از سوی این فرد در مدت اخیر، گواهی خلاف این موضوع دارد. احمدی نژاد هیچ سندی برای گفتههای خود بیان نمیکند. در جدیدترین اظهارنظر در آستانه انتخابات 1400 ، او از خرید جزیره از سوی مسئولان، برای فرار در صورت جوشیدن خشم مردم خبر داد!
چه کسی انتقاد میکند؟
«من به وقت انتخابات مطالبی دارم که درباره وضعیت موجود کشور عرض خواهم کرد و به فضلالهی از کسی هم نمیترسم.» این سخنان محمود احمدینژاد رئیسجمهور سابق ایران، در فروردین 1400 آغاز حواشی او نبود؛ اما سرآغازی دوباره برای افزایش حواشی او و نزدیکانش در سالهای جاری به شمار میآید.
رئیسجمهور سابق که سالها در کشور مسئولیتهای کلیدی را در اختیار داشت و اکنون نیز عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است، خود را منتقد جدی نظام میداند؛ حال آنکه خود او نیز یکی از سازندگان وضعیت کنونی است. کسی که تنها 8 سال در راس قوه مجریه قرار گرفته بود، باید تا سالها پاسخگوی اقدامات خود باشد.
شنیدهها را تکرار میکند
یک روز پس از اظهارنظر احمدینژاد درباره سخنان انتخاباتی، عبدالرضا داوری یار قدیمی احمدینژاد که گویا دیگر ارادت چندانی به او ندارد، شروع به افشاگری علیه او کرد و گفت: «آقای احمدی نژاد مطلقا اهل مطالعه نیست. دادههایی که ایشان در سخنانش ارائه میکند، برگرفته از متون کلاسیک اقتصادی و فلسفی نیست.
ایشان این دادهها را از دیگران میشنود و بیان میکند. برای همین گاهی در بیان عبارات و کلمات دچار خطای فاحش میشود. مثلا نمیداند کجا بگوید مارکسیسم، کجا بگوید مارکسیست. یا اخیرا احمدینژاد یک جلسه شعرخوانی حافظ برگزار کرد و آنجا معلوم شد تفاوت ملَک و ملِک را نمیداند.
آن مصرع مشهور حافظ را این طور خواند: من ملِک بودم و فردوس برین جایم بود. بعد با این مایه از سواد، نشسته شعر حافظ را معنا میکند.» مشخص نیست داوری برای شروع حیات سیاسی جدید خود اقدام به مرزبندی با احمدینژاد کرده یا بازداشت او در آبان 98 سبب تغییر مواضعش شده است؛ اما به هر حال در صورت صحت این مدعا باید نگران عملکردهای آتی احمدینژاد بود.
ادعاهای بدونسند
این جمله داوری که «ایشان این دادهها را از دیگران میشنود و بیان میکند» توضیحدهنده بسیاری از اظهارنظرهای احمدینژاد در طول سالهای پس از ریاست جمهوری است. او تنها در سال گذشته چندین ادعای بدونسند و استدلال را مطرح کرده که مثالهای مناسبی به نظر میرسند.
اواخر فروردین سال گذشته احمدینژاد مدعی شد: «اگر هدفمندی یارانهها 100درصد اجرا میشد، با قیمتهای امروز 5/2 میلیون تومان در ماه به هر ایرانی میرسید.» این در حالی است که یارانه در دوران ریاستجمهوری خود او و در دوران اوج درآمدهای نفتی، 45 هزار و 500 تومان بوده است. باید دید با کدام محاسبه ریاضی میتوان در سالهای 99 و 1400 چنین مبالغی را به مردم پرداخت کرد!
سخن بدون سند دیگری که احمدینژاد مطرح کرد در آذر 99 و درباره واکسن کرونا بود. احمدینژاد مدعی شد: «متاسفانه مقاماتی بودند که در یک پروژه تحقیقاتی بهداشت جهانی، یکسری داروها را میخواستند آزمایش کنند، آن مقدار که من اطلاعات گرفتم در کل دنیا ۱۱ هزار نمونه حاضر شدند روی مردمشان آزمایش کنند که 3500 تای آن روی مردم ایران آزمایش شد و من شنیدم آن مقام مسئولی که این کار را کرده، قرارداد بسته و پول گرفته است.» این ادعا که با تکذیب وزیر بهداشت همراه بود، هرگز به پشتوانه سندی آراسته نشد و هیچ اظهارنظری از سوی کسانی که سوژه آزمایش واکسن بودند، در رسانه منعکس نشد.
مشارکت پایین در سایه کرونا
شاید با این وضعیت احمدینژاد سخنان خود را خالی از اعتبار کرده باشد تا باورپذیری همگان درباره آن کاهش یابد. اخیرا اظهارنظر جدیدی از رئیسجمهوری سابق ایران منتشر شد و او در جمع طیفی از مردم اردبیل گفت: «یک طرف دنبال این است که به بهانه تشدید کرونا، انتخابات ریاست جمهوری را عقب بیندازد تا فرصت پیدا کند و شرایط را به نفع خود تغییر دهد. طرف دیگر هم دنبال این است که در سایه کرونا و مشارکت پایین مردم، نامزد خود را از صندوق دربیاورد.»
احمدینژاد با بیان اینکه هر دو به دنبال کنار گذاشتن مردم از عرصه تصمیمگیری هستند، مدعی شد: «جزیره خریدهاند تا در صورت جوشیدن خشم ملت به آنجا فرار کنند!» گویا احمدینژاد دیگر علاقه چندانی به کسب جایگاه ریاستجمهوری نداشته و تصورات جدیدی درسر میپروراند.
مبنع: روزنامه آرمان ملی
ارسال نظر