حمله ترامپ و همسرش به بایدن

به گزارش رکنا ،«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «ملانیا» همسرش به «جو بایدن» کاندیدای دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری پیش روی آمریکا به شدت حمله کردند.

ترامپ بایدن رقیب انتخاباتی خود را یک سیاستمدار فاسد توصیف کرد.

ترامپ در توئیتی در حساب توئیتری خود نوشت:« بایدن یک سیاستمدار فاسد است. می خواهد فرصت های شغلی ات را به چین بفرستد این در حالی است که خانواده اش میلیون ها دلار از حزب کمونیست چین به دست می آورد».

رئیس جمهور آمریکا در ادامه نوشت:« اگر بایدن در انتخابات برنده شود چین مالک آمریکا می شود. وقتی ما برنده شویم تو برنده می شوی و آمریکا برنده می شود!».

ترامپ همچنین نظرسنجی ها را به شدت مورد حمله قرار داد و آنها را پس از آن که در پیش بینی برنده شدنش در انتخابات گذشته در سال 2016 شکست خوردند،توهمی توصیف کرد.

ترامپ در یک گردهمایی انتخاباتی در ایالت آشوب زده «پنسیلوانیا»بار دیگر تأکید کرد که نظر سنجی ها اشاره می کنند که او برنده می شود اما رسانه ها این مساله را پنهان می کنند.

در همین حال، در اتفاقی کم سابقه «ملانیا ترامپ» همسر رئیس جمهور آمریکا در جمع هواداران رئیس جمهور آمریکا در ایالت پنسلیوانیا در چارچوب تبلیغات انتخاباتی سخنرانی کرد و خواستار انتخاب دوباره همسرش شد.

ملانیا در این سخنرانی گفت که « دونالد یک مبارز است،او کشور را دوست دارد و هر روز به خاطر شما مبارزه می کند».

ملانیا در ادامه تصریح کرد که رئیس جمهور آمریکا هر روز از طریق شبکه های اجتماعی با شهروندان به شکل مستقیم در ارتباط است و این برای نخستین بار در تاریخ رخ می دهد.

همسر رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد که « باید دونالد در کاخ سفید بماند تا آن چه آغاز کرده را به نتیجه برساند و کشورمان شکوفا شود!»

ملانیا ترامپ همچنین به شدت به دموکرات ها و جو بایدن رقیب دونالد ترامپ حمله کرد.

وی برنامه بایدن را «سوسیالیستی» توصیف کرد و دموکرات ها را متهم کرد که وحشت و فتنه را میان آمریکایی ها می کارند و به ارزش های سنتی آمریکا آسیب می زنند.

دغدغه های مردم آمریکا چیست؟

بزرگترین اقتصاد جهان سخت‌ترین ضربه را از زمان رکود بزرگ متحمل شده‌ است؛ همه گیری کووید۱۹ تقریباً همه فعالیتها را در ایالات متحده آمریکا مختل کرده، هزینه‌ها را برای مصرف کننده و شرکت‌ها بالا برده و حتی تغییراتی در نحوه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری بوجود آورده است.

آمریکا مانند اغلب کشورهای جهان اکنون با یک بحران بی سابقه درحوزه بهداشت و سلامت دست و پنجه نرم می‌کند که اقتصاد را به رکود کشیده است.

هر دو موضوع یعنی همه‌گیری بیماری کووید۱۹ و نیز رکود اقتصادی ناشی از آن اینک نگرانی اصلی رای‌دهندگان آمریکایی را تشکیل می دهند.

اقتصاد مهم‌ترین دغدغه رای دهنده‌ها

به گزارش یورونیوز، بر اساس نظرسنجی تازه مرکز تحقیقات پیو، ۷۹ درصد از افرادی که نامشان در فهرست رای‌دهنده‌ها ثبت شده اقتصاد را مهمترین دغدغه خود در انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرده‌اند. برای ۶۸ درصد رای دهنده‌ها نیز بهداشت و مراقبت‌های درمانی دومین دغدغه بزرگ است.

بالارفتن نرخ بیکاری از دیگر معضلات است، بیش از ۱۲ میلیون آمریکایی هفته‌ها قبل از رای‌گیری بیکار بودند.

ترامپ و وعده رونق اقتصادی

این در حالی است که دونالد ترامپ اکتبر ۲۰۲۰ با یادآوری دستاورد‌های اقتصادی دولتش مصرانه خواست که برای انتخاب مجدد به او رای دهند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا: «مسئله، به عبارت ساده، انتخاب بین یک کابوس سوسیالیستی و رویای آمریکایی است.»

ترامپ در این سخنان همچنین تاکید کرد: «تحت رهبری من، تا قبل از پایان سال واکسنی ایمن و موثر‌خواهیم داشت. ما به سرعت ویروس چینی را شکست می‌دهیم و به همه‌گیری پایان خواهیم داد؛ زنجیره‌های حیاتی تأمین را باز خواهیم گرداند و اقتصاد را دوباره به اوج خواهیم رساند.»

انتقاد بایدن به سیاست‌های مالیاتی دولت ترامپ

جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها اما ۱۰ اکتبر ۲۰۲۰ طی سخنانی در پنسیلوانیا گفت: «۹۱ شرکت از شرکت‌های فورچون ۵۰۰ (شرکت‌هایی برتر از لحاظ درآمدزایی) یک سنت هم مالیات نمی‌پردازند. می‌شونید؟ مالیاتِ صفر. چه تعداد از شما مالیاتتان صفر است؟ میلیاردرها با نرخی پایین‌ مالیات می‌پردازند،‌ زیرا این همه پول سرمایه‌گذاری است،‌ نرخ مالیاتی آنها حتی پایین‌تر از شما است اگر مثلا شغلتان لوله‌کشی باشد.»

مشکلات سخت مالی شهروندان

نتایج نظرسنجی انی‌پی آر (رادیوی عمومی ملی آمریکا) / هاروارد نشان داده که ۴۶ درصد آمریکایی‌ها از مشکلات سخت مالی رنج می‌برند. نزدیک به ۳۳ درصد افراد شرکت کننده در این نظرسنجی گفته‌اند که دیگر پس‌اندازی ندارند. بیست درصد آمریکایی ها نیز به موجب این نظرسنجی در پرداخت اجاره مسکن مشکل دارند.

اقتصاد جهان فقط با پایان یافتن همه‌گیری کووید۱۹ و کنترل ویروس دوباره رونق و بهبود خواهد یافت. اما با توجه به قرارگرفتن انتخابات پیش روی آمریکا در دل این بحران بی‌سابقه سلامت، هنوز باید به این حقیقت باور داشت که هر بار آمریکا عطسه کند، جهان واقعاً سرما می خورد.

مشارکت بیش از 70 میلیون در انتخابات زودهنگام

در تحولی دیگر، مشارکت زودهنگام در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از ۷۰ میلیون نفر فراتر رفت.

به گزارش رویترز، در حالی که تا برگزاری رسمی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۶ روز باقی مانده است، بنا بر اعلام وب‌سایت موسوم به «پروژه انتخابات آمریکا»، تا کنون بیش از ۷۰ میلیون نفر در انتخابات مشارکت کرده اند.

این عدد که رکورد مشارکت زودهنگام را در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در بیش از یک قرن از آن خود کرده است، از علاقه کم‌سابقه به رقابت میان دونالد ترامپ و رقیبش از حزب دموکرات، جو بایدن حکایت دارد. همچنین رأی‌دهندگان تمایل دارند با مشارکت زودهنگام در رأی‌گیری، از پیامدهای احتمالی تماس با ویروس کرونا در روز ۳ نوامبر (۱۳ آبان) به دلیل ازدحام احتمالی مصون بمانند.

دموکرات‌ها در رأی‌گیری زودهنگام در قالب ۲ به ۱، دست بالا را دارند. اما جمهوری‌خواهان در هفته‌های اخیر این فاصله را کاهش داده اند. جمهوری‌خواهان به طور سنتی حامی رأی‌گیری پستی بوده اند اما این بار آنها برای تبعیت از دونالد ترامپ، احتمال بروز تقلب را بدون ارائه مدرک در رأی‌گیری پستی مطرح کرده اند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.