130 ایرانی ساکن اوکراین به کشور بازگشتند
کدخبر:
566839
لینک کپی شد
رکنا:منوچهر مرادی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کییف امشب (یکشنبه) در صفحه توئیترش از بازگشت ۱۳۰ نفر از دانشجویان و هموطنان ایرانی مقیم اوکراین به کشور خبر داد.
کدخبر:
566839
لینک کپی شد
![130 ایرانی ساکن اوکراین به کشور بازگشتند](https://cdn.rokna.net/thumbnail/O3LFiU7j0IB6/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cWhfx2Z4ptVavtfuJ1_NwVg,,/varesh1.jpg)
به گزارش رکنا، منوچهر مرادی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کییف امشب (یکشنبه) در صفحه توئیترش از بازگشت ۱۳۰ نفر از دانشجویان و هموطنان ایرانی مقیم اوکراین به کشور خبر داد.
اخبار سیاسی- وی نوشت: خوشبختانه امروز (یکشنبه) پس از چند هفته تلاش مستمر همکارانم در سفارت، ۱۳۰ نفر از دانشجویان و دیگر هموطنان مقیم اوکراین ، با توقفی کوتاه در ایروان عازم میهن عزیزمان شدند.
سفیر ایران افزود: انجام پروازهای دیگر به منظور بازگشت هموطنان در حال برنامهریزی است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
زمان و رقم دقیق تحویل سکههای حراج شده اعلام شد
ارسال نظر