ادعای اخیر آمریکا درباره حمله سایبری به ایران دروغ بود +عکس و فیلم
حجم ویدیو: 88.85M | مدت زمان ویدیو: 00:08:02

به گزارش رکنا، سردار «غلامرضا جلالی» در نشست خبری صبح امروز دوشنبه ۲۹ مهر اظهار کرد: گرامیداشت پدافند غیرعامل از سال ۱۳۹۱ تاکنون با توجه به اهداف و دستاوردهای آن در آبان ماه هر سال در برنامه‌های سالیانه سازمان پدافند غیرعامل منظور شده است.

وی افزود: با عنایت به رهنمودها و تدابیر مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت اجرای برنامه‌های پدافند غیرعامل برای مقابله با تهدیدات فراروی و شیوه‌های تهاجم دشمنان و همچنین لزوم درک و احساس مشترک مسئولان، مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی، امید است با روحیه جهادی و مقاومت، اقدام بسیجی و مدیریت انقلابی و کارآمد، در تعمیق و نهادینه سازی فرهنگ پدافند غیرعامل به منظور مصونیت بخشی تاب آوری و ایمن‌سازی زیرساخت‌های حیاتی کشور اقدامات شایسته به عمل آید.

سردار جلالی با بیان اینکه «پدافند غیرعامل مقاومت و بازدارندگی با رونق تولید (دفاع همه‌جانبه نظامی _ غیرنظامی)» شعار امسال هفته پدافند غیرعامل خواهد بود، گفت: در سال ۱۳۹۸ هفته گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل از چهارشنبه ۸ آبان تا سه‌شنبه ۱۴ آبان برگزار می‌شود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: مهمترین هدف از گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، تبیین نقش و جایگاه و معرفی ضرورت‌ها، کارکردها و دستاوردهای پدافند غیرعامل با گفتمان‌سازی عمومی و تخصصی و نهادینه‌سازی آن در سطح جامعه است.

وی ادامه داد: در تقویم امسال گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، ۸ آبان روز «حفظ سرمایه های شهری کشور با مشارکت مردمی» و «پدافند شهری»، ۹ آبان روز «حفظ سرمایه‌های ملی در برابر تهدیدات با خودباوری و اقتدار علمی و همه جانبه»، ۱۰ آبان روز «صیانت از مردم در برابر تهدیدات دشمن» و «پدافند مردم محور»، ۱۱ آبان روز «مصون سازی زیرساخت های کشور با تفکر بسیجی روحیه جهادی و مقاومت» و «پدافند کالبدی»، ۱۲ آبان روز «جامعه سالم و آماده در برابر تهدیدات نوین» و «پدافند زیستی»، ۱۳ آبان روز «استحکام‌بخشی و صیانت از زیرساخت‌های سایبری کشور» و «پدافند سایبری» و ۱۴ آبان روز «پدافند غیرعامل، مقاومت و بازدارندگی با رونق تولید» نامگذاری شده‌اند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل ادامه داد: همزمان با هفته گرامیداشت پدافند غیرعامل، رزمایش دانش‌آموزی در دبیرستان پسرانه ابن سینای تهران، رزمایش قطع برق و تست مولدهای اضطراری در مرکز توزیع برق تهران، رزمایش ملی پایداری سیگنال رسانی در سازمان صدا و سیما و رزمایش پرتوی تهران در سایت تهران سازمان انرژی هسته‌ای اجرا خواهند شد.

وی گفت: رونمایی از شبیه‌ساز تهدیدات سایبری از دیگر برنامه‌های سازمان پدافند غیرعامل خواهد بود که در روزهای ۱۴ آبان در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما انجام خواهد شد.

سردار جلالی با بیان اینکه امروز تهدیدات پیش روی ما، تهدیداتی «مردم‌محور» شده‌اند، گفت: ابزارهای رسانه‌ای و تبلیغاتی، اصلی‌ترین ابزار دشمنان جمهوری اسلامی ایران برای اجرای تهدیدات مردم‌محور هستند.

وی با بیان اینکه تهدیدات مردم‌محور‌ ممکن است در حوزه‌های نظامی، اقتصادی، سایبری و حتی حوزه‌های امنیتی و‌ سیاسی باشند، افزود: امروز دشمنان، تهدیدات را در ذات فناوری‌ها شکل می‌دهند؛ همانطور که می‌بینیم صاحبان فناوری، قابلیت‌های نفوذ، مدیریت و کنترل را در فناوری‌های خود شکل می‌دهند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه ما باید تهدیدات و فرصت‌های فناوری‌ها را بشناسیم، گفت: سازمان پدافند غیرعامل، فناوری را قبل از آنکه به کشور وارد شود رصد می‌کند، فرصت‌ها و تهدیدات آن را شناسایی می‌کند و برای آن نقشه راه ارائه می‌دهد.

سردار جلالی گفت: سازمان پدافند غیرعامل از سال گذشته تا امروز در پنج حوزه «سایبری»، «پدافند زیستی»، «پدافند شیمیایی»، «پدافند هسته‌ای»، «پایداری‌مولدهای برق در شرایط قطع برق» و‌ موضوعات «مردم‌محور» رزمایش برگزار کرده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۸۵ درصد از زیرساخت‌ها در حوزه‌های مختلف کشور، در شرایط قطعی اینترنت به کارکرد خود ادامه می‌دهند، عنوان کرد: ما باید مشخص کنیم در کدام حوزه‌ها وابسته هستیم و برای رفع وابستگی در این حوزه‌ها، برنامه تدوین کنیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه در سال گذشته علاوه بر برگزاری ۳۸۰ رزمایش در مدارس سطح کشور، هزار رزمایش قطع برق نیز از سوی سازمان پدافند غیرعامل برگزار شد، افزود: در سال ۹۷، مانور تخلیه جمعیت را در جزیره خارک با موفقیت برگزار کردیم و با فرض حمله دشمن، تمام جمعیت جزیره خارک را از شهر خارج کردیم.

سردار جلالی همچنین گفت: تا کنون مواردی که در حوزه «بیوتروریست» به سازمان پدافند غیرعامل ارجاع شده، به عنوان بیوتروریست قابل اثبات نبودند؛ ممکن است این موارد مشکوک بوده باشند اما قابلیت اثبات را نداشته‌اند.

وی افزود: آمریکایی‌ها در مدت گذشته چند بار گفتند که ما سرنگونی پهپاد گلوبال هاوک در فراز خلیج فارس را با حمله سایبری به مراکز و تاسیسات ایران پاسخ دادیم. وقتی که ما کنترل‌ها را انجام دادیم دیدیم که این ادعا دروغ بود و ما هیچ‌آسیبی از ناحیه حمله دشمن در حوزه سایبری ندیده‌ایم. نیویورک تایمز آمریکا هم نوشت «یا قدرت پدافندی ایران خیلی قوی شده یا اینکه توان آفندی ضعیف شده است». ما امروز توانسته‌ایم قدرت حملات سایبری دشمنان را کاملا کنترل کنیم.

وی در پایان صحبت‌های خود گفت: دستگیری روح‌الله زم سر شبکه کانال معاند آمدنیوز نشان داد که اهمیت شبکه‌های اجتماعی در حد یک مرکز حیاتی در کشور است که باید به آن در حد زیادی توجه شود.

مسئولان در مراکز حیاتی از «گوشی هوشمند» استفاده نمی‌کنند

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: طبق بررسی‌هایی که اخیرا انجام دادیم، دیدیم که موضوع عدم استفاده مسئولان از گوشی‌های هوشمند، در مراکز مهم و حیاتی کشور رعایت می‌شود.

سردار «غلامرضا جلالی» در پاسخ به سوال آیا هنوز هم مسئولان دستگاه‌های حیاتی و حساس کشور از تلفن‌های همراه هوشمند استفاده می‌کنند یا خیر، گفت: نمی‌توانیم بگوییم امروز مسئولان و‌ مدیران تمام دستگاه‌های کشور این مورد را رعایت کرده‌اند.

وی افزود: طبق بررسی‌هایی که اخیرا انجام دادیم، دیدیم که موضوع عدم استفاده مسئولان از گوشی‌های هوشمند، در مراکز مهم و حیاتی کشور رعایت می‌شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی