از پشت پرده های ارزی تا مونتاژ گریه مائده هژبری / کیهان هم علیه صدا و سیما نوشت!
رکنا: چند روز پس از پخش اعترافات دختر رقصنده اینستاگرامی در تلویزیون و ترند شدن این موضوع در فضای مجازی و رسانه ها، ناجا و تعدادی دیگر از چهره های فرهنگی و سیاسی دیروز به این موضوع واکنش نشان دادند.
اطلاعیه پلیس: گریه مونتاژ شده بود
مرکز اطلاعرسانی پلیس Police توضیحاتی را درخصوص فیلم منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر بازداشت و گریه دختری که در فضای مجازی ویدئوهایی را از خود منتشر کرده بود، ارائه کرد. به گزارش ایلنا، مرکز اطلاعرسانی پلیس در همین باره اعلام کرد: فیلم پخش شده در شبکههای اجتماعی متعلق به خانم یادشده نیست و صدای گریه از جای دیگری روی تصویر گذاشته شده است. فرد مد نظر مبتنی بر دستور مقام قضایی و در خواستهای مردمی احضار و بعد از ابراز ندامت، در همان روز بلافاصله رها شد و به هیچوجه بازداشت نشده بود.
وزیر ارشاد: سلیقه افراد نباید معیار باشد
دکتر صالحی وزیر ارشاد نیز در صفحه شخصی خود نوشت: پخش اعترافات در تلویزیون نیازمند مقررات تقنینی است. سلیقه یک قاضی Judge یا مجری پخش نباید معیار باشد. اتفاقات مکرر، نیاز به قانون Law را جدیتر میکند.
عضو هیئت رئیسه مجلس: در تشخیص اولویتها دچار مشکل هستیم
وکیلی عضو هیئت رئیسه مجلس نیز از صداوسیما انتقاد کرد و گفت: پخش این مستند موجب بیاعتمادی مردم است. این اقدام در شرایطی که کشور دچار التهاب است، نشان میدهد در تشخیص اولویتها دچار مشکل هستیم.او در عین حال بیان کرد که کار این دخترکان نوجوان قابل دفاع نیست ولی دلیلی برای این که صداوسیما چنین قبحی را مرتکب شود، وجود ندارد.
وزیر ارتباطات از پشت پرده ها گفت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیش کشیده شدن ماجرای دختر حاشیه ساز اینستاگرام Instagram را بحثی انحرافی و طرح ریزی شده از سوی اتاق های فکری دانست که منافعشان از مطالبه شفاف گرایی ارزی به خطر افتاده است.وی یادآور شد: وقتی فضای کشور روی مطالبه شفاف گرایی قرار گرفته تا تکلیف ارز هایی که گرفته شده مشخص شود، یک باره خانمی تبدیل به سوژه خبری بزرگی می شود که کل دنیا شروع به صحبت کردن درباره او می کنند که به نظر من طبیعی نیست.
عارف: یک موضوع کوچک را به یک معضل جدی تبدیل میکنند
محمد رضاعارف نیز در واکنشی گفت: دیدید رقص یک دختر چه حاشیههایی را ایجاد کرد، اما چه ضرورتی داشت که مطرح شود و آیا این موضوع از حوزه فرهنگی اجتماعی ضروری بوده یا خیر؟ اعلام یک خبر و بازجویی به ارتقای مسئله فرهنگی کمک میکند یا مسئله ایجاد میکند؟
*وقتی به رسانه ملی میرسیم این موضوع تشدید میشود. یک موضوع کوچک را به یک معضل جدی تبدیل می کنند و به نظر میرسد سلیقه حاکم است نه راهبرد.
انتقاد روزنامه کیهان از صدا و سیما
روزنامه کیهان نیز از صداوسیما انتقاد کرد و نوشت: صدا و سیما با آن عریضی و طویلی به قول رهبر انقلاب که خطاب به کارکنان قوه قضاییه فرمودند باید در حوزه رسانه «هنرمندانه» فعالیت کند، در این مستند، «غیرهنرمندانه» وارد شد و «بدسلیقگی» کرد.
*انتخاب آن قسمت از صحبتهای دختر نوجوان که گریهکنان ابراز پشیمانی میکند برای مستند، دل هر انسانی را میرنجاند و همین حس گاهی، برای پیدا شدن سر و کله «کفتارهای سیاسی» که نه انسانیت سرشان میشود و نه حقوق زن و دختر را میفهمند کافی است.
*آن ها مترصد فرصت هستند تا در جامعه «بحرانآفرینی» کنند. صدا و سیما با این بدسلیقگی برای این کفتارها فقط خوراک تبلیغاتی مهیا کرد.
خبرگزاری صدا و سیما : پخش اعترافات مائده هژبری با مجوز قاضی نبوده است
به گزارش خبرگزاری شبستان، خبرگزاری صدا و سیما نوشت: یک منبع آگاه قضایی در مصاحبه تلفنی با خبرنگار این خبرگزاری عنوان کرده قاضی پرونده از پلیس فتا و معاونت اجتماعی ناجا خواسته بود پیش از پخش این اعترافات حتما جزئیات آن به اطلاع قاضی برسد که بدون توجه به نظر قاضی این اعترافات در این مجموعه مستند پخش شده است.
ارسال نظر