به گزارش گروه سیاسی رکنا، همزمان با سوم خرداد سالروز پیروزی رزمندگان غیور اسلام در عملیات‌های غرور آفرین بیت المقدس مراسم شکرگزاری یگان‌های منتخب ارتش جمهوری اسلامی، وزارت دفاع و پشتیبانی، فرماندهان، مسوولان و پرسنل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی و سازمان بسیج مستضعفین با حضور فرماندهان عالی رتبه نیروهای مسلح در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی برگزار شد و شرکت کنندگان در این مراسم با نثار تاج گل و قرائت فاتحه ضمن تجدید میثاق با آرمان های والای امام، شهدا و مقام معظم رهبری به مقام شامخ امام راحل ادای احترام کردند.

رییس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران طی سخنانی در این مراسم گفت: هیچگاه به دنبال جنگ و جنگ‌افروزی در جغرافیایی خارج از کشور نبوده‌ایم اما این مساله باعث نمی‌شود که از توانمندی‌های دفاعی خود چشم‌پوشی کنیم.

امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان رییس مرکز مطالعات راهبردی ارتش در سخنانی با تشریح بخشی از عملیات الی بیت‌المقدس، بیان کرد: در مرحله چهارم این عملیات ما به بن‌بست رسیده بودیم اما نصرت الهی رزمندگان را یاری کرد و پیروزی نصیب رزمندگان ایرانی شد. در این عملیات توان بشری تصور کرد نمی‌تواند کاری از پیش ببرد اما خدا پیروزی را به ما اعطا کرد.

وی یادآور شد: وقتی خداوند صداقت، اخلاص و فداکاری رزمندگان ما را دید، ما را به پیروزی رساند و خفت را نصیب دشمنان کرد. از همین رو است که امام خمینی (ره) فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد. ما خرمشهر را با ایمان به خداوند و تبعیت از ولایت فتح کردیم.

وی یادآور شد: امروز نیز با وحدت، همدلی، یکپارچگی و نهراسیدن از دشمن و مشکلات می‌توانیم پیروز باشیم؛ چراکه صبر، مقاومت و ایستادگی و توکل به خدا همواره رمز پیروزی انقلاب اسلامی بوده است.

رییس مرکز مطالعات راهبردی ارتش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که «امروز با چهره تازه‌ای از تحریم‌ها روبرو هستیم»، گفت: بازوی مسلح نظام وظیفه دارد متناسب با تهدیدها، بازدارندگی قوی داشته باشد چراکه ما دیگر با ردپای دشمن در فضای جنگ نرم، نیمه سخت و سخت روبرو نیستیم بلکه خود دشمن را می‌بینیم. همچنین ادبیات دشمن دیگر عامه‌پسند نیست بلکه از ادبیاتی استفاده می‌کند که لایق خودش است.

وی تاکید کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران کلیه حرکت‌ها را در مرزها، خارج از مرزها و منطقه رصد می‌کنند و این حرکت‌ها توسط کارشناسان اطلاعاتی تحلیل و متناسب با آن اقدام می‌شود. ما از اشراف اطلاعاتی کاملی در رابطه با پایگاه‌های نظامی کشورهای حاشیه خلیج ‌فارس از نظر تعداد هواپیما یا شناورهایشان در خلیج فارس برخوردار هستیم و رفتارشناسی دقیقی از آن‌ها داریم. ظرفیت‌های دفاعی لازم را در این راستا در نظر گرفته‌ایم.

وی یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه شروع‌کننده تهاجمی نبوده و نخواهد بود. اگر تهدیدی چهره عمل به خودش بگیرد در زمان خودش پاسخ مناسب خواهیم داد و وارد عمل می‌شویم. ما به دنبال جنگ، جنگ‌افروزی و تسلط به هیچ جغرافیایی خارج از کشورمان نبودیم اما این راهبرد دلیل نمی‌شود که از توانمندی‌های دفاعی خود چشم‌پوشی کنیم زیرا این مساله تجربه‌ای است که از دفاع مقدس کسب کرده‌ایم.