سردار رمضان شریف :
کار حفاظت شخصیت ها برای سپاه ماموریتی سخت است
رکنا : سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت : کار حفاظت شخصیت ها برای سپاه ماموریتی سخت است؛ وطراحیهای زیادی هم شده که چگونه حفاظت شود تا رابطه مردم و مسئولان کم نشود.
به گزارش رکنا به نقل از پایگاه خبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ،سردار سرتیپ رمضان شریف خصوص تاثیر حضور محافظها برای مسئولین و شخصیتها اظهار کرد: ما نمیتوانیم سلایق شخصی و سیاسی را در موضوعات بیان کنیم، بالاخره کشور تصمیم گرفته که برخی مقامات مانند رئیسجمهور، رئیس قوه قضائیه و رئیس مجلس و در جایگاه های حساس برای برخی شخصیتها محافظ قرار دهد و تعریفی وجود دارد که ما نمیِتوانیم به عنوان سپاه پاسداران آن قاعده را برهم بزنیم، چون یک تکلیف سازمانی است.
وی افزود : در این زمینه حتی با مواضع سیاسی افراد هم کاری نداریم، کار حفاظت شخصیت ها برای سپاه ماموریتی سخت است؛ ما باید هم از رئیس جمهوری که میخواهد بین مردم باشد و هم از رئیس جمهوری که تلاش نمیکند بین مردم باشد با هر گرایشی محافظت کنیم؛ طراحیهای زیادی هم شده که چگونه حفاظت شود تا رابطه مردم و مسئولان کم نشود.
سردار شریف خاطرنشان کرد: وظیفه سازمانی ما حفاظت است و در این رابطه نیز طراحیهای زیادی شده که چگونه حفاظت انجام شود برای پیشگیری از بروز فاصله بین مردم و مسئولین. بخش عمدهای از بچههای ما در تلاش هستند که نامههای مردم را جمع آوری کرده و به دست مسئولان دفتر آقایان برسانند؛ تنها شخصیت محافظت میشود، وگرنه همراههای آنها و مسئول دفترهایشان با مردم تعامل و ارتباط دارند و این مسئله خیلی دست ما نیست.
وی سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه در واکنش به اینکه دبیر شورای عالی امنیت ملی به عنوان یک مسئول امنیتی کشور اعلام کرده ما موافق برداشتن بادیگاردها هستیم، نیز گفت: سپاه تابع قوانین و مصوبات است و در این زمینه هم، چنانچه به سپاه پاسداران ابلاغیهای برسد، ما آن را انجام میدهیم، تا امروز مصوبه در این مورد تغییر نکرده است. در این رابطه دو مجموعه شورای امنیت کشور که وزیر کشور متولی آن است و شورای عالی امنیت ملی وجود دارند که تصمیمگیری میکنند.
سخنگوی سپاه پاسداران در ادامه گفت : سپاه پاسداران خود دیدگاه و نظراتی دارد؛ فرماندهان سپاه با مردم رابطه خوبی دارند که هزینه آن را همواره پرداخت کردیم، مانند شهید نورعلی شوشتری که یک تروریست Terrorist در لباس شهروند معمولی وی را در جمع مردم در آغوش گرفت و خود را منفجر کرد؛ یادآوری می کنم که آن روز اولین جلسه مردمی شهید شوشتری با طایفه ریگی بود، این موضوع زمانی اتفاق افتاد که عامل اصلی شرارتها در جنوب شرق کشور عبدالمالک ریگی بود، در آن موقع بسیاری از خبرنگاران معترض این موضوع بودند که چرا این اتفاق رخ داد. یادم میآید یکی از خانمهای خبرنگار که هم اکنون نیز در خارج از کشور به سر میبرد، در مصاحبهای از بنده پرسید چرا فرمانده آمریکایی به بازار Store و شهرهای عراق میرود، اتفاقی برای او نمیافتد ولی فرمانده ما به پیشین میرود و به شهادت میرسد، من در پاسخ به او گفتم ما قرار نیست از خود حفاظت کنیم، بلکه آمدهایم تا امنیت را برقرار کنیم تا همه مردم در امنیت باشند.
وی تاکید کرد: در تعامل و ارتباط مسئولان و فرماندهان سپاه با مردم هیچ فاصلهای وجود ندارد و بعید میدانم شما فرمانده سپاهی را در استان و یا لشکر سراغ داشته باشید که تعاملش با توده مردم در بخشهایی که در آن مرتبط هستیم قطع باشد. در آن بخشی که قانونی است ما نباید احساساتی عمل کنیم. سپاه هیچ گاه احساسی به موضوعات ورود پیدا نمیکند و قطعا آن چیزی که ابلاغ شود، انجام خواهد شد؛ خودمان نیز ممکن است گاهی از حفاظت برخی افراد خیلی رضایت نداشته باشیم، ولی این وظیفه قانونی ما است.
شریف درباره اینکه ایا کشور آمادگی دارد تا مسئولان بادیگارد نداشته باشند؟ گفت: راجع به طیفی از مسئولان این کار شدنی است و شاید این عمل خیلی گسترش پیدا کرده، اما نباید یادمان برود سازمانهای جاسوسی و منافقین همچنان به دنبال خودنمایی هستند تا به این اعتبار از اربابان خود امتیاز گرفته و جایگاهی پیدا کنند؛ اسرائیلیها همچنان فعال بوده که نه فقط مسئولان ما، بلکه عناصر موثر جامعه را ترور Assassination کنند. شهید صیاد شیرازی در داخل کشور به این اعتبار ترور میشود که عملیات مرصاد را انجام داد، آن چیزی که من از آقای شمخانی شنیدم معترض حفاظت و مواظبت نبودند، بلکه اشاره دبیر شورای عالی امنیت ملی بیشتر به تبدیل شدن این امر به عنوان تشریفات است. در آن بخش نیز ما خودمان از معترضان اصلی هستیم، ولی این دو را باید از هم تفکیک کرد، زیرا حفاظت و مواظبت یک بحث است و تبدیل شدن به تشریفات موضوعی دیگر است.
وی در بخش دیگری از این گفتوگو درباره دلیل محبوبیت حاج قاسم سلیمانی بیش از سایر سرداران سپاه در بین مردم گفت: در سپاه پاسداران امثال سردار سلیمانی کم نیستند،در این میان سرلشکر جعفری، سردار سلامی و فرماندهان نیروهای زمینی، دریایی و هوافضای سپاه، همگی شخصیت های ممتاز اخلاقی و برخوردار از معنویت، اخلاص، روحیه انقلابی و ولایی و مهمتر از همه روحیه مردمی بودن را دارا هستند. حاج قاسم از زمانی که فرمانده تیپ و لشکر بود در برخورد با سایر فرماندهان، تفاوتهایی در رفتار و تعاملات او دیده میشد. شاید مهمترین ویژگی اخلاقی حاج قاسم، روحیه مردمی و شجاعت اوست که امروز او را به حاج قاسم تبدیل کرده و همه طیفها و اقشار مردم به ایشان علاقمند هستند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر