وزیر اطلاعات حلالیت طلبید!
رکنا: روزنامه شرق نوشت: سیدمحمود علوی اولین وزیر اطلاعاتی است که برای آنچه آن را قصور احتمالی در وظایف خود خواند، از ستمدیده یا ستمدیدگان عذرخواهی کرد.
به گزارش گروه سیاسی رکنا، سیدمحمود علوی در نامه به عزتالله ضرغامی به جهت دستگیری و ایراد اتهام به طاهره قیومی تحت عنوان کلی از ستمی که بر این ستمدیدگان رفته، از آنها طلب عفو و بخشش کرده است.طاهره قیومی رئیس مرکز ارتباطات و تبلیغات دفتر رئیسجمهوری اسفند سال گذشته بازداشت و بعد از مدتی هم آزاد شد. عزتالله ضرغامی، در کانال تلگرامی خود در مطلبی پس از اشاره به سوابق قیومی، از ضرورت دلجویی و اعاده حیثیت از متهمان امنیتی رفعاتهامشده نوشته بود.
ضرغامی دیروز در کانال تلگرامی و دیگر صفحاتی که در فضای مجازی دارد، در متنی با عنوان تشکر از نگارش نامه وزیر اطلاعات به خود خبر داده و نوشت:
«وزیر محترم اطلاعات، پس از مطالعه یادداشت قبلی من در مورد ضرورت اصلاح فرایندهای امنیتی و انتقاد از برخورد غیراصولی با سرکار خانم طاهره قیومی، رئیس مرکز ارتباطات، اطلاعرسانی و تبلیغات ریاستجمهوری نامهای خطاب به من مرقوم فرمودند. محتوای این نامه طلب عفو و حلالیت است. از جناب آقای علوی عزیز که شجاعت و جسارت این اقدام تاریخی را داشتند صمیمانه سپاسگزاری میکنم. رفتار ایشان در نظام جمهوری اسلامی ماندگار خواهد شد. در اینجا مسئله فرد و شخص نیست بلکه اصلاح رویههایی است که فارغ از اختلافات جناحی همیشگی که بلای جان مردم شده، نیاز جدی امروز جامعه در برقراری عدالت اسلامی است».
ضرغامی در ادامه این مطلب بخشهایی از نامه علوی را منتشر کرده و نوشته است: «موارد مهم دیگری هم در نامه هست که به نوعی درددل جناب آقای علوی نسبت به این فرایند نادرست است. شاید روزی لازم باشد که آنهم افشا و روشن شود».
در نامه علوی خطاب به ضرغامی به نقل از کانال تلگرامی او آمده است: «مرقومه حضرتعالی را درخصوص سرکار خانم طاهره قیومی در کانالهای تلگرامی ملاحظه کردم و بر احساس انساندوستانه و عاطفه دلسوزانه حضرتعالی درود فرستادم. اینجانب در چند سال حضور در دولت یازدهم که ایشان در سمت رئیس مرکز ارتباطات ریاستجمهوری فعالیت میکردند، غیر از نجابت و متانت و اهتمام و جدیت و خدمت از ایشان چیز دیگری ندیدم».
در ادامه این نامه آمده است: «رسول اکرم(ص) میفرماید: از آه و دعای مظلوم بترسید؛ زیراکه حق خود را از خدا میطلبد و خدا حق هیچ حقداری را پایمال نمیکند و نیز میفرماید از آه ستمدیده بترسید گرچه کافر باشد؛ زیرا بین دعای مظلوم و اجابت خدا حجاب و حائلی وجود ندارد. اگر این خدمتگزار کوچک مردم، در این ستمی که بر این ستمدیدگان رفته، قصور یا تقصیری داشته باشد، امیدوارم این ستمدیدگان ما را مورد عفو و بخشش کریمانه خود قرار دهند. اذعان به قصور در دنیا بهتر از گرفتاری آخرت است که سیدالشهدا(ع) فرمود: «العار اولی من دخول النار» شرمساری و پذیرش سرافکندگی بهتر از گرفتارشدن آتش دوزخ است».
ضرغامی چه نوشته بود
ضرغامی در مطلب قبلی خود متذکر شده بود وقتی از متهمی رفع اتهام می شود، اگر این اتهام اشاعه پیدا کرده باشد باید از متهم اعاده حیثیت شود. او از مجلس خواسته بود قانونی در این زمینه تصویب کند. او نوشته بود: «دستگاههای امنیتی برای انجام ذاتی مأموریتهای خود موظف به جلب و بازجویی از افراد مظنون هستند که این اقدام باید با حکم قاضی Judge و رعایت شئون اسلامی، اخلاقی و انسانی صورت گیرد. طبیعی است که اگر در این فرایند از افراد مظنون رفع اتهام شد، باید از آنان عذرخواهی شود و اگر در حاشیه دستگیری، اخبار و شایعاتی علیه آنان ایجاد شده باشد، صراحتا توسط دستگاههای مربوطه تکذیب شود. پیشنهاد میکنم مجلس شورای اسلامی با قید فوریت مادهواحدهای در این خصوص تصویب کند». او با اشاره به بازداشت قیومی نوشته بود: «همه دستگاههای اطلاعاتی، امنیتی و قضائی هم به این نتیجه رسیدند که ایشان (قیومی) بیگناه است ولی هیچکس حاضر نیست این بیگناهی را مکتوب کند که او بتواند به حیات طبیعی و ادامه خدمت خود برگردد. ایکاش حمایتهایی که از برخی متهمان وابسته به آنان میشود از این مدیران بیپشتوانه هم صورت میگرفت».
بعد از آن بود که علوی به عنوان اولین وزیر اطلاعات تن به عذرخواهی و طلب عفو و بخشش داد. در این میان چند وقتی است که فضای حلالیتخواهی در شرایط سیاسی کشور راه افتاده است. پیشتر آیتالله حائریشیرازی هم که در بستر بیماری است، از رئیس دولت اصلاحات و حجتالاسلام ریشهری به واسطه سخنانش در آستانه انتخابات خرداد ٩٦ طلب حلالیت کرده بود. بعد از آن حلالیتگرفتن به هشتگی در فضای مجازی تبدیل شد و مخاطبان با یادآوری برخی موضوعات روز یا گذشته، حلالیت را هشتگ زدند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر