زنان برای سلامت خود باید چه کارهایی انجام دهند؟

به گزارش رکنا، زنان باید در دهه ۲۰ و ۳۰ سالگی زندگی خود از رژیم غذایی سالم پیروی کنند و فعالیت فیزیکی داشته باشند. آن‌ها علاوه بر اینکه نباید غذاهای چرب و سرخ شده مصرف کنند، باید روزانه حداقل نیم ساعت ورزش کنند. در صورتی که زنان در این دوره زمانی از قوانین ذکر شده پیروی کنند، مزایای آن‌ها مادام‌العمر خواهد بود. اگر زنان قصد به دنیا آوردن نوزاد داشته باشند، بهتر است از مولتی‌ویتامین‌ها استفاده کنند، زیرا باعث می‌شود بدن آن‌ها مقدار زیادی فولیک اسید (بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ میکروگرم در هر روز) دریافت کند. فولیک اسید باید حداقل از یک ماه پیش از باردار شدن تا پایان سه ماه اول بارداری مصرف شود.

انتخاب پزشک مناسب

زنان باید پزشکی انتخاب کنند که به آن اعتماد داشته باشند و پیش از ملاقات با او لیستی از سوالات خود را آماده کنند. این سوالات می‌تواند شامل روش‌های مناسب پیشگیری از بارداری، واکسن‌های مورد نیاز و بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مقاربتی باشد.

زنان باید بدانند که آیا خواهر، مادر یا مادربزرگ آن‌ها پیش از ۵۰ سالگی به سرطان سینه، بیماری قلبی و دیابت مبتلا شده‌اند. آن‌ها باید اطلاعاتی از این قبیل را در اختیار پزشک قرار دهند تا او بتواند خطراتی که سلامتی فرد را تهدید می‌کند تشخیص دهد.

آزمایش‌های غربالگری

توصیه شده است که زنان از سن ۲۱ سالگی به بعد هر سه سال یک بار آزمایش پاپ اسمیر انجام دهند تا متوجه شوند آیا به سرطان دهانه رحم مبتلا شده‌اند یا خیر. آن‌ها می‌توانند حتی در سن ۳۰ تا ۶۵ سال نیز هر سه سال این آزمایش را انجام بدهند یا همراه با تست HPV هر پنج سال یک بار این آزمایشات را تکرار کنند. انجام دادن آزمایش HPV (ویروس پاپیلومای انسانی) نیز بسیار مفید است، زیرا سرطان‌های دهانه رحم معمولاً در اثر آلوده شدن به این ویروس به وجود می‌آید.

بهتر است زنان در دهه ۲۰ یا ۳۰ سالگی فشار خون خود را هر دو سال یک بار بررسی کنند، البته اگر فشار خون افراد در دامنه طبیعی خود قرار ندارد، باید تعداد دفعات اندازه‌گیری فشار خون افزایش پیدا کند. همچنین آن‌ها باید آزمایش کلسترول خون انجام بدهند و از پزشک خود در مورد زمان تکرار این آزمایش سوال کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.