وقتی غذای تند می خوریم چه اتفاقی برای بدن مان می افتد؟

به گزارش رکنا، ترکیباتی به نام کپسایسینوئیدها گرمای خود را به فلفل ها می دهند . گیرنده های دهان و زبان که دمای گرم و درد را حس می کنند، همان گیرنده هایی هستند که هنگام مصرف غذاهای تند تحریک می شوند و سعی می کنند بدن را خنک کنند. با خوردن فلفل بدن شروع به عرق کردن می کند تا دمای بدن پایین بیاید.

 کپسایسینوئیدها برای اولین بار بزاق دهان را تحریک می کنند. همچنین غشاهای مخاطی موجود در بینی، چشم ها و گلو را تشدید می کند، که می تواند منجر به آبریزش چشم، بینی و حتی عطسه کردن شود.

با وجود همه این موارد، بسیاری از مردم واقعاً از غذاهای تند لذت می برند، و بسیاری از آنها قادر به تحمل غذای “گرم” نسبت به دیگران هستند. اما چرا؟ پاسخ کوتاه این است که بدن و درک های حسی همه متفاوت هستند.

مصرف ادویه جات براساس شاخص گرمای مواد غذایی فرد و همچنین گیرنده های طعم فرد است. بنابراین ممکن است یک فرد فوق العاده حساس باشد. البته تأثیر فرهنگی و اولویت اصلی شخصی نیز در خوردن فلفل نقش دارند. تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که اولویت غذایی یک شخص حتی قبل از تولد او شروع می شود. این به معناست است که تغذیه مادر حین بارداری و تغذیه با شیر مادر نیز می تواند بر اولویت های غذایی شخص تأثیر بگذارد. جوانه های چشایی کودکان و خردسالان نیز تحت تأثیر آنچه در سنین جوانی در معرض آن قرار دارند، می باشد. به همین دلیل ممکن است کسانی که در خانه هایی بزرگ شده اند که مقادیر زیادی ادویه را در آشپزی خود مصرف می کنند، بیشتر به خوردن غذاهای تند در بزرگسالی روی می آورند.

ناراحتی های رایج بعد از غذا شامل تعریق و سوزش قلب است و افراد دارای حساسیت لازم است حتی باید بیشتر مراقب باشند. غذاهای پرادویه می توانند آب بزاق و معده را تحریک کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.