ورم معده را با این سبزی ضربه فنی کنید
رکنا: شنبلیله گیاهی دارویی با خواصی معجزه آسا است. این گیاه خصوصیاتی مانند ضدالتهاب و میکروب، تقویت کننده قلب، کاهش دهنده کلسترول خون و ورم معده دارد.
محمد حسین عزیزی از انجمن صنایع غذایی درباره گیاهان دارویی مفید برای دیابت گفت: از گیاهانی مانند شنبلیله، زنجبیل، زرد چوبه، سیر، میخک، زیره سیاه، دارچین و بابونه نیز در پیشگیری و درمان دیابت استفاده می شود.
وی عصاره شنبلیله را موثر در درمان زخم معده دانست و اظهار داشت: این گیاه خصوصیاتی مانند ضدالتهاب و میکروب، تقویت کننده قلب، کاهش دهنده کلسترول خون و ورم معده دارد.
وی افزود: از شنبلیله می توان به طور موضعی، به شکل خمیر و پماد جهت درمان جوش ، سوختگی، التهابات و اگزما نیز استفاده کرد.
وی دانه گیاه شنبلیله را یکی از مهم ترین ادویه ها در آشپزی و طب سنتی دانست و تصریح کرد: این گیاه معجزه آسا در گذشته برای درمان کورک، دیابت و سل کاربرد داشته است.
عزیزی افزود: شنبلیله تقویت کننده لوزالمعده است و با برخورداری از مواد فسفردار، آهن و ازت برای جلوگیری از لاغری مفرط مفید می باشد.
وی تاکید کرد: مصرف بیش از اندازه دارویی شنبلیله، ممکن است باعث سردرد، تهوع و تحریکات پوستی شود که باید در زمان حاملگی و شیردهی با احتیاط مورد استفاده قرار بگیرد.
وی اظهار کرد: در صورتی که میزان قند خون بالا باشد، نمی توان برای کنترل آن به طور مستقل، از دانه ی شنبلیله استفاده کرد؛ زیرا میزان کاهش قند خون، توسط دانه شنبلیله، بسیارکم است.
عزیزی ابراز داشت: افراد دیابتی برای استفاده از شنبلیله به عنوان کاهش قند خون بهتر است روزی ۵ گرم از آن را مصرف کنند و پس از دو هفته با مراجعه به پزشک و آزمایش قند خون کارایی آن را از نظر موثر بودن و میزان کاهش قند خون توجه کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر