بیماران دیابتی می توانند برنج بخورند
رکنا: افراد مبتلا به دیابت لازم نیست که از همه ی کربوهیدرات ها اجتناب کنند بلکه باید در مصرف برنج تعادل را رعایت کنند.
داشتن یک رژیم غذایی مغذی و متعادل برای حفظ سلامتی، مخصوصا برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مهم است. بسیاری از افراد از اینکه غذاهای با کربوهیدرات بالا مانند برنج، گزینه خوبی برای دیابت است، تعجب می کنند.
بیماری دیابت به شرایطی گفته می شود که بدن در تولید یا استفاده از انسولین مشکل داشته باشد. در نتیجه، بدن به طور موثر قند خون یا گلوکز را ذخیره یا استفاده نمی کند.
از آنجاییکه گلوکز بدن از غذاهایی که حاوی کربوهیدرات هستند تامین می شود، ممکن است این سؤال پیش بیاید که آیا افراد دیابتی برنج بخورند یا نه؟.
افراد مبتلا به دیابت لازم نیست که از همه ی کربوهیدرات ها اجتناب کنند، اما باید درباره نوع و مقدار کربوهیدرات مصرفی خود دقت کنند.
برنج انواع مختلفی دارد، بعضی از آنها ممکن است بهتر و سالم تر از سایر انواع برنج باشند. برنج میزان کربوهیدرات بالایی دارد، اما برخی از انواع آن، مانند برنج قهوه ای، یک دانه کامل هستند، افراد مبتلا به دیابت باید حداقل نیمی از کربوهیدرات روزانه ی خود را از دانه های کامل دریافت کنند.
دانه های کامل حاوی کربوهیدرات های پیچیده ای هستند که مدت زمان بیشتری در بدن باقی می مانند وهمین مورد باعث کاهش خطر ابتلا به قند می شود.
یکی دیگر از موارد مهم در انتخاب نوع برنج، تعداد کربوهیدراتهای موجود در آن است. برنج قهوه ای یک منبع خوب از کربوهیدرات و فیبر پیچیده است، اما انواع دیگر برنج برای افراد دیابتی چندان مفید نیستند.
یک سوم فنجان برنج قهوه ای معمولی، پخته شده حاوی حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات و کمی بیش از ۱ گرم فیبر دارد. برنج سفید دارای همان مقدار کربوهیدرات است، اما حاوی فیبر کمتر و مواد مغذی کمتری است.
برنج می تواند بخشی از یک رژیم سالم برای افراد مبتلا به دیابت باشد تا زمانی که به اندازه مناسب مصرف شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر