چرا دوچرخه سواری برای مبتلایان به دیابت مفید است؟

دوچرخه‌سواری همچون بیشتر فعالیت‌های جسمی از بدن در برابر چاقی، بیماری قلبی، دیابت Diabetes و مشکلات روحی حفاظت می‌کند.

در این مقاله چهار دلیل مهم که توجیه می‌کند چرا لازم است به طور مرتب دوچرخه‌سواری کنیم عنوان شده است:

عضله‌سازی و تقویت استخوان‌ها: هنگام دوچرخه‌سواری ماهیچه‌های شانه، ماهیچه‌های سرینی در نشیمنگاه و ماهیچه چهارسر ران فعالیت دارند. فعالیت چندین ماهیچه به حفظ سلامت استخوان‌ها و جلوگیری از کاهش تراکم استخوانی کمک می‌کند.

تقویت عملکرد مغز: درحالیکه فوائد دوچرخه‌سواری برای مقابله با بیماری قلبی-عروقی و دیابت آشکار است، بررسی‌ها نشان می‌دهد این ورزش بهبود عملکرد مغز، قدرت شناختی و ساختار مغز را نیز به دنبال دارد. گروهی از محققان آمریکایی در مطالعه‌ای که سال ۲۰۱۲ انجام گرفت، مشاهده کردند انجام مرتب دوچرخه‌سواری مهارت‌های حل مساله و حافظه‌ای را در افراد مسن حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد بهبود می‌دهد.

کمک ‌به بیماران مبتلا به آرتریت: افرادی که از مشکلات تعادلی رنج می‌برند می‌توانند از فوائد دوچرخه‌سواری در فضای بسته بهره ببرند. همچنین این موضوع در مورد بیماران مبتلا به آرتریت هم صحیح است که می‌توانند بدون وارد کردن فشار به مفاصل ورزشی مفید برای قلب Heart وعروق انجام دهند.

افراد مبتلا به استئو آرتریت یا روماتوئید آرتریت که به دلیل درد، فعالیت جسمی ندارند اغلب دچار مشکلات تعادلی می‌شوند. بنابراین، آنان کمتر احتمال دارد با دوچرخه‌های ثابت به خود آسیب وارد کنند.

بهبود سلامت روان: دوچرخه‌سواری به عنوان روشی برای رفت و آمد علاوه بر آنکه نسبت به پیاده‌روی در وقت صرفه‌جویی می‌کند بلکه برای بهبود سلامت روان نیز مفید است.

به گزارش مدیکال دیلی، بررسی‌ها نشان می‌دهد افرادی که برای رفت و آمد به محل کار از دوچرخه استفاده می‌کنند نسبت به افرادی که با وسایل حمل و نقل عمومی یا شخصی رفت و آمد دارند، شادتر هستند.