با تغییر سبک زندگی این سندرم دردناک زنانه را شکست  دهید

سندرم تخمدان پلی کیستیک یک بیماری زنانه است که اختلال در قاعدگی از مهمترین مشکلات آن است؛ کارشناسان تاکید دارند که افراد باید از دوران بلوغ برای پیشگیری و یا درمان، پیگیر تغییر شیوه ناسالم زندگی، ورزش Sport کردن، کاهش مصرف قند و چربی، افزایش مصرف فیبر و سبزیجات باشند.

سندرم تخمدان پلی کیستیک یک بیماری زنانه است که اختلال در قاعدگی از مهمترین مشکلات آن است؛ کارشناسان تاکید دارند که افراد باید از دوران بلوغ برای پیشگیری و یا درمان، پیگیر تغییر شیوه ناسالم زندگی، ورزش کردن، کاهش مصرف قند و چربی، افزایش مصرف فیبر و سبزیجات باشند.

دکتر ساغر صالح‌پور دبیر اجرایی این کنگره اظهار داشت: این بیماری در زنان بیشتر در سنین باروری ایجاد می‌شود البته گاهی تا پس از یائسگی نیز بروز می‌یابد.

وی اختلال در تخمک‌گذاری، افزایش‌ هورمون‌های مردانه و نمای تخمدان پلی کیستیک در سونوگرافی را از نشانه‌های ابتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک عنوان کرد و گفت: در صورتی که فردی دو علامت از این 3 نشانه را داشته باشد قطعا مبتلا به این بیماری است.

صالح پور با اشاره به این که اختلال در قاعدگی از مشکلات اصلی در بیماری سندرم تخمدان پلی کیستیک است، ادامه داد: این مشکل می تواند سبب ایجاد چاقی تنه‌ای، افزایش هورمون های مردانه و ناباروری شود.

صالح‌پور عنوان کرد: همچنین این بیماران در معرض عوارض جدی همچون بیماری‌های قلبی وعروقی و دیابت Diabetes هستند و بدن آنها به دلیل ایجاد مقاومت به انسولین دچار افزایش قند خون می‌شود.

رییس بخش زنان و نازایی بیمارستان طالقانی خاطرنشان کرد: افراد مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک(POC) باید تحت درمان دارویی و استفاده از تکنولوژی‌های کمک باروری(َ ART) قرار گیرند؛ همچنین در سنین بالاتر باید مراقب قند خون خود باشند که این موضوع نیز از طریق شیوه زندگی سالم و روش های درمانی امکان پذیر است.

صالح‌پور با بیان اینکه علت دقیق ابتلا به سندرم یاد شده هنوز ناشناخته است، گفت: تشخیص زودهنگام و شروع درمان می‌تواند به پیشگیری عوارض طولانی مدت آن مثل دیابت نوع 2 کمک کند.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی