مکان های اسرارآمیزی که هیچ کس اجازه ورود ندارد +تصاویر
رکنا: مکان های اسرارآمیز زیادی در این کره خاکی وجود دارند که هیچ گاه نمی توانیم از آن ها دیدن کنیم و هر کدام به دلیل جداگانه ای از دسترس عموم دور نگه داشته شده اند. چنین مکان هایی توجه گردشگران و ماجراجویان را شدیداً به خود جلب می کنند اما دسترسی به آن ها همچنان غیر ممکن خواهد بود.
مرکز عملیات اضطراری مونت وزر (Mount Weather Emergency Operations Center)، ویرجینیا
دسترسی به این مکان تنها منحصر به مقامات عالی رتبه است.
“مونت وزر” یک پناهگاه سری برای دولتمردان ایالات متحده آمریکا است. این مرکز عملیات سری در دل کوه واقع شده و در صورت وقوع فاجعه بزرگ انسانی، زیست محیطی یا هر حالت فوق العاده دیگری، کشور از این محل اداره خواهد شد.
ساختمانی که به عنوان مکانی برای نگهداری از بذرهای جهان برای استفاده در مواقع اضطراری ساخته شده است.
در کوه های جزیره اسپیتزبرگن (Spitsbergen) در نروژ در عمق ۱۲۰ متری زمین تونلی کنده شده که دمای ثابت آن ۱۸ درجه زیر صفر است. رطوبت در این مکان در کمترین حد ممکن قرار داشته و شرایط محیط درون این تونل توسط یک سیستم خودکار هوشمند مدیریت می شود.
به خاطر محافظت از قبایل بومی دسترسی به این منطقه حفاظت شده به شدت محدود شده است.
قبایل بومی به مدت هزاران سال در جنگل های آمازون سکونت داشته اند. تصاویر هوایی ثابت می کند که در این جنگل ها انسان هایی زندگی می کنند که هنوز با دنیای خارج از جنگل ارتباط برقرار نکرده اند.
برای محافظت از این بومیان و حفظ شیوه زندگی قبیله ای آن ها، مقامات رسمی ورود افراد به محوطه ای به مساحت ۷۷٫۰۰۰ کیلومتر مربع از جنگل های بارانی آمازون را ممنوع کرده اند.
یک انجمن سری که هیچ کسی غیر از اعضا اجازه ورود به آن را ندارد.
در سال ۱۹۶۷ والت دیزنی باشگاهی را تاسیس کرد که سرمایه داران مشهور، شخصیت های عمومی برجسته و سیاستمداران متعددی را دور هم جمع کرده بود. هیچ کس اجازه ورود به این باشگاه را ندارد، حتی دلیل نام گذاری آن به نام “باشگاه ۳۳” نیز تاکنون ناشناخته مانده است و برطبق شایعات عدد “۳۳” به منزله تعداد افراد عضو این انجمن نیست.
برای جلوگیری از آسیب دیدن افراد در نتیجه انرژی مغناطیسی این جزیره ورود به آن ممنوع شده است.
جزیره کوهستانی “اِس وردا” یکی از مجمع الجزایر بالیریک در اسپانیا بوده و گفته می شود سومین جاذبه کششی پرقدرت روی زمین (اولی مثلث برمودا و دومی قطب شمال) را دارد.
ارسال نظر