خوردن زولبیا و بامیه در سحر یادگیری را کاهش می دهد
رکنا: متخصص تغذیه گفت: افراد روزهدار، در وعده سحر از مصرف زیاد مواد قندی مخصوصا زولبیا و بامیه اجتناب کنند زیرا این مواد سبب افت قند خون شده و قدرت یادگیری را درطول روز پایین میآورد.
مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: ماه رمضان فرصت مناسبی برای پالایش جسم و روح است. در ماههای دیگر سال افراد معمولا 3 وعده غذایی را در برنامه خود دارند اما در ماه رمضان به دو وعده تقلیل پیدا میکند.
وی افزود: اگر دو وعده غذایی سحری و افطار مقوی باشد، بدن فرد را کفایت میکند و سبب ضعف و بیحالی در طول روز نمیشود.
متخصص تغذیه گفت: افراد روزهدار بهتر است نان و غلات، سبزیها، میوه، شیر و لبنیات، گوشت و تخممرغ را در برنامه غذایی خود داشته باشند.
صفوی گفت: برای افرادی همچون کودکان و نوجوانان که جسم ضعیفتری دارند، همچنین افرادی که به دلیل بیماری دچار ضعف هستند به متخصص مراجعه کنند تا وضعیت جسمی آنها از لحاظ توانایی روزهداری بررسی شود.
وی ادامه داد: افراد روزهدار علیالخصوص کسانی همچون نوجوانان که در سن رشد قرار دارند در وعده سحر از مصرف زیاد مواد قندی مخصوصا زولبیا و بامیه اجتناب کنند زیرا این مواد سبب افت قند خون شده و قدرت یادگیری را درطول روز پایین میآورد.
همچنین شخص را دچار سردرد میکند که بسیاری از افراد تصور میکنند این سردردها به روزهداری مربوط است در حالی که مربوط به مصرف زیاد مواد قندی مربوط است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر