عجیب اما واقعی؛ یک بازیکن و دو باشگاه!
کدخبر:
284566
لینک کپی شد
رکنا: پاسور تیم ملی والیبال کشورمان که چندی پیش با سایپا قرار داد بسته بود راهی بانک سرمایه شد.
کدخبر:
284566
لینک کپی شد
![عجیب اما واقعی؛ یک بازیکن و دو باشگاه!](https://cdn.rokna.net/thumbnail/4RB0Qdb0ixUt/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cvDGJ5W_dAACvtfuJ1_NwVg,,/6512838_886.jpg)
مهدی مهدوی پاسور سابق تیم ملی والیبال کشورمان که چندی پیش به دلیل صحبت های مصطفی کارخانه سرمربی این تیم تصمیم گرفته بود از بانک سرمایه جدا شود دوباره راهی این تیم شد.
این در حالی است که چندی پیش این ملی پوش سابق با باشگاه سایپا قرار داد امضا کرده بود و راهی این تیم شده بود با این حال امروز این بازیکن دوباره با بانک سرمایه قرار داد بست تا با دو تیم قرارداد بسته باشد.
پیش از این مصطفی کارخانه سرمربی بانک سرمایه در مصاحبه ای اعلام کرده بود که قصد جوان گرایی در تیمش را دارد و به همین دلیل این بازیکن از این تیم جدا شده بود .
-
ببینید / گلزار رونالدو از من تقلید می کند! + فیلم
ارسال نظر