آلزایمر و رابطه آن با شیرینی

نتایج مطالعات جدید نشان داده است، خوردن بیش از اندازه قند در رژیم غذایی با بروز آلزایمر مرتبط است. محققان دانشگاه باث و کالج کینگ لندن ادعا کردند: این اولین شواهد از این موضوع است که نشان می‌دهد سطح قندخون بالا یا هیپرگلیسمی بر عملکرد شناختی افراد تاثیر می‌‎گذارد.
زمانی که سطح قندخون بالا می‌رود، عملکرد پروتئین حیاتی در بدن که به طور معمول مرتبط با زوال عقل است، مختل می‌شود.
محققان معتقدند: قند اضافی در بدن، عاملی برای چاقی و دیابت است، اما در این بررسی آنها دریافتند بروز آلزایمر هم با سطح قندخون افراد در ارتباط است.
زمانی که سطح قندخون از مقدار طبیعی افزایش یابد، عملکرد پروتئین حیاتی که مرتبط با آلزایمر است، محدود می‌شود. در بیماری آلزایمر، پروتئینی غیرطبیعی در مغز تجمع پیدا می‌کند و به مغز آسیب رسانده و منجر به زوال عقلی شدیدی می‌شود. این بررسی در بین ۳۰ شرکت‌کننده انجام شد و نتایجی را به دنبال داشت.
محققان دریافتند، آنزیم MIF نقش مهمی در مهارکنندگی افزایش پروتئین‌های بروز آلزایمر دارد و افزایش قندخون منجر به بروز اختلال در این آنزیم می‌شود.
MIF در واکنش سلول‌های مغز به نام glia برای ساخت پروتئین غیرطبیعی در مغز در طول بیماری آلزایمر نقش دارد.
هنگامی که این آنزیم به درستی کار نکند، بیماری آلزایمر نتیجه مصرف قند اضافی در بدن خواهد شد.این بررسی در مجله Scientific Reports منتشر شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.