فراخوان مقاله دهمین کنفرانس بینالمللی بررسی مسائل جاری زبانها، زبانشناسی، ترجمه و ادبیات
رکنا: فراخوان مقاله دهمین کنفرانس بینالمللی بررسی مسائل جاری زبانها، زبانشناسی، ترجمه و ادبیات منتشر شد.
به گزارش رکنا از خوزستان، در این فراخوان آمده است: «از آنجایی که هر زبان به نوعی گنجینه فرهنگ یک قوم یا ملت است، بی توجهی به این گنجینه میتواند زمینه را برای مرگ و نابودی آن فرهنگ ایجاد کند.
استفاده چندگانه از ارزشهای چند بعدی زبانها میتواند ضمن بهبود وضعیت اقتصادی و سیاسی درون جوامع و بین جوامع، کلید قدرتمندی در حل خیلی از چالشهای موجود جهانی در ابعاد بزرگ و پیچیده باشد. لذا بررسی ارزشهای یک زبان امری غیر قابل اجتناب است که نیاز جدی پژوهشگران را در این زمینه میطلبد.
در این راستا، در سالهای بین ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۲، ۹ دوره کنفرانس بین المللی بررسی مسائل جاری زبانها، زبانشناسی، ترجمه و ادبیات با همکاری و حمایت سازمانها، مراکز و دانشگاههای مختلف در اهواز به صورت حضوری و مجازی برگزار و خروجی علمی ۹ دوره کنفرانس مذکور منتشر شد.
با توجه به موفقیتآمیز بودن ۹ دوره کنفرانس مذکور که منجر به جذب و پذیرش مقاله به طور میانگین سالانه از بیش از ۳۰ کشور و دانشگاههای مطرح جهان مانند دانشگاه کمبیرج، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه میشگان شد، دوره دهم کنفرانس با اندکی تغییرات ساختارهای علمی و با توجه به نیازهای علمی پژوهشگران جهت برگزاری در اهواز به صورت حضوری و مجازی برنامهریزی شد.
دوره دهم کنفرانس در بهمن ماه ۱۴۰۳ با هدف اصلی بررسی و ارائه آخرین تحولات و یافتههای موجود در زمینههای مختلف زبانشناسی، ادبیات، ترجمه، زبانها و گویشها و با همکاری و حمایت دانشگاههای مختلف خارجی و داخلی و تحت داوری و نظارت کمیته بین المللی برگزار خواهد شد.
در این زمینه از پژوهشگران و دانشگاهیان داخل و خارج از کشور دعوت شده است تا مقالات خود را با توجه به محورهای کنفرانس به یکی از زبانهای فارسی، انگلیسی یا عربی ارسال کنند.
از محورهای زیر مجموعهای میتوان به موارد ذیل اشار کرد: آواشناسی، واجشناسی، صرف و نحو، تجزیه و تحلیل کلام و کاربردشناسی، معنیشناسی، گونهشناسی زبانی، زبانشناسی تطبیقی، روانشناسی زبان، جامعهشناسی زبان، عصبشناسی زبان، زبانشناسی پیکرهای، جامعهشناسی زبان، زبانشناسی مقابلهای، سبکشناسی، آموزش، برنامهریزی و ارزیابی زبانها و لهجهها، دوزبانگی و شبکههای اجتماعی.
در حقیقت، این رخداد علمی به عنوان یک فرصت مناسب برای پژوهشگران، دانشگاهیان و دانشجویان است تا آخرین یافتههای علمی خود در زمینههای مختلف زبان شناسی، ادبیات، ترجمه، زبانها و گویشها را به اشتراک بگذارند و به تبادل اطلاعات در زمینههای مرتبط اقدام کنند و به طور یقین تبادل نظر و به اشتراکگذاری یافتههای پژوهشی میتواند افق جدید و وسیعتری را جهت پژوهشها و تحقیقات در زمینههای مختلف زبانشناسی، ادبیات، ترجمه، زبانها و گویشها ایجاد کند.
در جهت نگرش چندگانه به آخرین تحولات زبان شناسی، ادبیات، ترجمه، زبانها و گویشها، میان رشتهای بودن به عنوان مبنای اصلی کنفرانس برنامهریزی شده است تا متخصصین با تخصص و گرایشهای مختلف بتوانند مسائل جاری مرتبط با زبان شناسی، ادبیات، ترجمه، زبانها و گویشها را از دیدگاههای مختلف و بر اساس گرایش خود بررسی کنند.
مقالات دریافت شده بعد از داوری توسط کمیته علمی بین المللی جهت ارائه انتخاب میشوند و مقالات منتخب شده کنفرانس، بعد از ارائه در کنفرانس تحت عنوان مجموعه مقالات کنفرانس انتشار مییابند و در پایگاههای علمی مانند سیویلیکا نمایه میشوند.
علاقهمندان جهت اطلاعات بیشتر، ثبتنام و ارسال چکیده میتوانند به وب سایت دهمین کنفرانس بین المللی بررسی مسائل جاری زبانها، زبان شناسی، ترجمه و ادبیات به آدرس (WWW.TLLL.IR) مراجعه نمایند.»
ارسال نظر