التماس5 زن در جاده تلو به شیطان

فریادهای خاموش درجاده تلو

 

روز 26 آبان ماه سال گذشته زن جوانی با چهره‌ای آشفته و در حالیکه یکی از دندان‌هایش شکسته شده بود پای در دادسرای امور جنایی تهران گذاشت و از سناریوی شیطانی جوان خشن پرده برداشت.

منیژه در حالیکه اشک می‌ریخت پیش روی بازپرس پرونده گفت: ساعت 10 شب جلوی متروی نوبنیاد منتظر تاکسی بودم تا به حکیمیه بروم که یک پراید سفید رنگ جلوی پایم توقف کرد و چون فکر می‌کردم مرد جوان مسافرکش است سوار بر خودرویش شدم.

بعد از دقایقی که یکی از مسافران از خودرو پیاده شد و در حالیکه من تنها در صندلی جلو بودم پسرجوان به سمت جاده انحرافی جاده تلو رفت با تعجب خواستم توقف کند اما اعتنایی نکرد و وقتی در برابر خواسته شومش مقاومت کردم در آنجا پس از کتک‌کاری و ضربه زدن به سرو صورتم مجبورم کرد تا درخواست های پلیدش را انجام دهم .

وی افزود: او اعتنایی به گریه هایم نکرد حتی دندانم را شکست از آن لحظه کابوس می بینم و از سایه خودم هم می ترسم.

تحقیقات پلیسی

با توجه به شگرد مرد شیطان صفت تیمی از ماموران اداره 16 پلیس آگاهی تهران برای دستگیری این جوان پلید وارد عمل شدند و همزمان در برابر پرونده مشابه دیگری قرار گرفتند که یک دختر دیگر به همین شیوه هدف آزار و اذیت راننده ارابه شیطان قرار گرفته بود.

تیم پلیس جنایی تهران در این شاخه ردیابی‌های پلیسی را آغاز کرد و در نخستین مرحله توانست شماره پلاک خودروی ارابه شیطان را به دست آورده و با اقدامات تجسسی فاش شد که پراید به نام یک زن است.

چهره نگاری مرد شیطان صفت

در ادامه ماموران به کمک 5 زن جوان که هدف نیت شوم راننده پراید قرار گرفته بودند توانستند تصویر چهره‌نگاری شده پسر جوان را به دست آوردند و در گام بعدی با توجه به تصویر چهره‌نگاری شده مشخص شد که صاحب پراید مادر راننده ارابه شیطان است.

بازداشت حمید

تجسس‌های پلیسی برای دستگیریحمید آغاز شد و ماموران پسر جوان را که در حال خارج شدن از خانه‌شان بود دستگیر کردند. حمید ابتدا خود را بیگناه دانست و سعی کرد با چرب‌زبانی خود را بیگناه معرفی کند اما وقتی روبروی طعمه‌هایش قرار گرفت به ناچار لب به اعتراف باز کرد.

گفتگو با حمید

حمید 27 ساله، جوانی آرام و گوشه‌گیر است که بخاطر نیازش به رابطه نامشروع در خیابان‌های شرق تهران زنان و دختران را در نقش مسافرکش سوار بر خودرویش کرده و پس از کتک کاری و تهدید آنها را هدف آزار و اذیت قرار داده است.

سابقه‌داری؟

نه، تا حالا خلاف نکرده بودم.

الآن به چه جرمی دستگیر شدی؟

آزار و اذیت زنان.

اولین بار کی این نقشه را اجرا کردی؟

اواخر سال گذشته بود.

چند روز است دستگیر شدی؟

10 روز قبل داخل خانه بودم که پلیس سررسید و من را دستگیر کرد.

چطور طعمه‌هایت را شکار می‌کردی؟

در شرق تهران در نقش مسافرکش با پراید زنان را سوار بر خودرو می‌کردم و سپس مسیر را تغییر می‌دادم و به اتوبان‌های شرق تهران و بیشتر به جاده تلو می‌رفتم و در آنجا به با تهدید و کتک‌کاری نقشه‌ام را به اجرا می‌رساندم.

چرا جاده تلو و اتوبان‌های شرق تهران ؟

خلوت و کم تردد بودند و کسی به رفتارهای ما توجهی نمی‌کرد.

زنان مقاومت نمی‌کردند؟

درگیر می‌شدم همه شان سعی داشتند فرار کنند اما در خودرو را از داخل قفل کرده بودم و نمی‌توانستند فرار کنند ولی 3 تن از زنان به خاطر شرایطی که پیش آمده بود توانستند فرار کنند و در نقشه‌ام ناکام ماندم.

چطور فرار کردند؟

درگیری بالا می‌گرفت و ناگهان خودروهای زیادی به سمت ما در حال حرکت بودند و احتمال می‌دادم متوجه ماجرا شوند به همین خاطر در خودرو را باز می‌کردم و آنها به سرعت پا به فرار می‌گذاشتند.

چرا دست به این کار زدی؟

بیماری عدم کنترل روابط دارم برای اینکه به آرامش برسم دست به این کار زدم.

چرا به حل این مشکل به پزشک مراجعه نکردی؟

خجالت می‌کشیدم و این اعتماد به نفس را نداشتم که به پزشک مراجعه کنم.

پوشش زنانی که هدف قرار دادی برایت مهم بود؟

مهم بود ولی وقتی وسوسه شیطانی سراغم می آمد دیگر به هیچ چیزی فکر نمی‌کردم و تنها به دنبال این بودم که نقشه‌ام را به اجرا برسانم تا به آرامش برسم.

نخستین زن مسافر یک زن محجبه بود که دندان‌هایش را شکستی؟

بله، مقاومت کرد و با هم درگیر شدیم که نمی‌دانم چه شد که دیدم از دهانش خون می‌آید.

خانواده‌ات خبر دارند دست به چه کاری زدی؟

متوجه شدند و نمی‌دانم دیگر مرا قبول می‌کنند یا نه؟

فکر می‌کردی دستگیر شوی؟

نه، چون فکر نمی‌کردم کسی از من شکایت کند.

چرا نباید شکایت می‌کردند؟

منظورم این است که فکر نمی‌کردم شماره پلاک خودرو را برداشته‌اند.

ازدواج کردی؟

نه.

دستگیر نمی‌شدی این روند ادامه داشت؟

نمی‌دانم، توبه کرده بودم.

کهکترین دلیلت برای این کار زشت چه بود؟

بیشتر بخاطر لذت به سراغ زنان می‌رفتم.

یعنی اگر دستگیر نمی‌شدی باز سراغ زنان دیگر می‌رفتی؟

شاید، بله.

بعد از اقدام شوم عذاب وجدان نداشتی؟

داشتم، بعد از اینکه زنان را از خودرو پیاده می‌کردم پشیمان می‌شدم اما باز وسوسه به سراغم می‌آمد و نقشه دیگری طراحی می‌کردم.

اگر خدایی ناکرده یکی با نزدیکان تو این کار را می‌کرد چه حسی داشتی؟

حس بد. شاید دست به قتل هم می‌زدم.

پس می‌دانی کار شومی انجام و غیربخشیدنی انجام دادی؟

بله، ولی باور کنید من در آن لحظه به هیچ چیزی فکر نمی‌کردم.

بنا براین گزارش، جوان شیطان صفت برای تحقیقات بیشتر در اختیار ماموران اداره 16 پلیس آگاهی تهران قرار گرفته است و بازپرس پرونده خواست تا در صورتی که افراد دیگری به این شیوه هدف آزار و اذیت قرار گرفته‌اند به پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.

دیدگاه کارشناسی درباره مردان تنوع طلب

دکتر کاظم قجاوند آسیب شناس اجتماعی وعضو هیئت علمی دانشگاه : در سال های اخیر متاسفانه بنا به دلایل مختلف نظیر گسترش فضای مجازی و برخورداری اغلب افراد از وسایل الکترونیکی و زیاد شدن سایت های دوستیابی و تسهیل در برقراری ارتباطات تصویری و صوتی گروهی از افراد در سنین مختلف از این فرصت ها سوء استفاده کرده و به روابط خارج از عرف روی می آورند به گونه ای که افراد با بیماری تنوع طلبی مواجه می شوند و به شدت این وضعیت رو به گسترش است و میل به لذت طلبی آنی و هیجانی در آنها زیاد است.

این روابط خطرناک بنیان و ساختار خانواده را تهدید می کند و با توجه به امنیت کاذبی که در فضای مجازی وجود دارد آنها احساس می کنند تحت پیگرد قانونی قرار نمی گیرند و به روابط نامشروع و نامطلوب مبادرت می کنند بارها شاهد آن بودیم که زنان ودختران از طریق فضای مجازی یا حتی فضای واقعی موارد اغفال مردان پلید قرار می گیرند و آسیب های جدی و شدیدی در زمینه مسائل جنسی ، روانی، اقتصادی و خانوادگی را متحمل می شوند.

مهم ترین مشکلاتی که در این نوع روابط وجود دارد بدبینی، بی اعتمادی شدید اعضای خانواده به یکدیگر بوده که ممکن است همین مسئله درگیری های فیزیکی و کلامی بین اعضای خانواده ایجاد کند. احساس سرخوردگی، یاس و ناکامی در بین قربانیانی که قربانی افراد هوسران و تنوع طلب می شوند که اغلب زنان ودختران هستند آینده شان را تباه می کند. افراد تنوع طلب که تمایل دارند با زنان و دختران مختلفی رابطه برقرار کنند در زندگی سردرگم هستند و هدف مشخصی را در این رابطه زودگذر ندارند.

تنوع طلبی ها گاها منجر به بروز قتل های ناموسی می شود که در جامعه احساس ناامنی تشدید پیدا می کند از این رو به خطر افتادن کارکردهای خانواده تهدید جدی برای انسجام خانواده ها به شمار می رود و این تنوع طلبی ها که آسیب زا به شمار می رود رفته رفته خود این افراد به سمت بیماری های روانی کشیده می شوند و شیوع این بیماری های روانی در جامعه از سوی این افراد جامعه را با مخاطرات سنگین تری رو به رو می کند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی