تهران خنک می شود / باران در بسیاری از استان های ایران
رکنا : آخرین وضعیت جوی و آب و هوایی کشور تشریح شد.
![تهران خنک می شود / باران در بسیاری از استان های ایران](https://cdn.rokna.net/thumbnail/LFlM4pFpa7Tt/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2c3xe1RTITW1qvtfuJ1_NwVg,,/%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C+3.jpg)
کارشناس سازمان هواشناسی آخرین وضعیت جوی و آب و هوایی کشور را تشریح کرد.
به گزارش رکنا، فریبا گودرزی گفت: در دو روز آینده در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در مناطقی از سواحل دریای خزر، جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان، غرب و جنوب فارس، غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی واقع در کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شرق لرستان، شرق خوزستان رگبار باران همراه با وزش شدید باد موقتی و رعد و برق را خواهیم داشت.
وی ادامه داد: در دو روز آینده در دامنهها و ارتفاعات جنوبی البرز واقع در استانهای قزوین، تهران، سمنان، البرز و تهران بارشهای خفیف پراکندهای را انتظار داریم که با افزایش ابر همراه است.
این کارشناس سازمان هواشناسی خاطرنشان کرد: فردا سه شنبه در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی با بارش باران همراه خواهد بود.
جنوب و جنوب غرب کشور گرم می شود
گودرزی تصریح کرد: در جنوب و جنوب غرب دمای هوا از امروز تا آخر هفته گرم تر شده و در نوار شمالی کشور از اواخر روز چهارشنبه تا آخر هفته با خنکتر شدن نسبی دمای هوا روبهرو خواهیم بود.
این کارشناس سازمان هواشناسی تصریح کرد: در چند روز آینده برخی نقاط خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و زابل با وزش شدید باد روبهرو خواهند شد و در روز چهارشنبه و پنج شنبه احتمال وقوع طوفان گرد و خاک در منطقه زابل وجود خواهد داشت.
آبعلی و فیروزکوه بارشهای پراکنده را شاهد است
گودرزی خاطرنشان کرد: تهران امشب و فرداشب در ارتفاعات شرقی خود در نواحی آبعلی و فیروزکوه با بارشهای پراکنده روبهروست و بیشینه دمای هوای تهران امروز به ۳۸ درجه سانتگیراد میرسد.
این کارشناس سازمان هواشناسی در پایان تاکید کرد هوای تهران در آخر هفته با کاهش نسبی دما مواجه شده و خنکتر خواهد شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم آواز عاشقانه / خوانندگی عروس و داماد که همه میهمانان عروسی رو میخکوب کرد ! / دل شما را هم می برند !
ارسال نظر